-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Canım biz e bebekten aldık instagramda da var satış yapan bebegin elinin ya da ağacının kalbini cikariyosun kalıba harcı dokuyosun du bulabilirsen daha ayrıntılı atayim

Ebebek de varsa o iş tamamdır canım hemen el atıcam nasıl eksik kalırım ben böyle bişeyden

Kacinci haftada kac kilo dogmuslar canim?

37 haftaları bitti canım öyle doğdular
Bebişlerin biri 2.400 gr doğmuş diğeri 2.700
2.700 gr olan çok hareketli olan ve küvözde olan
Diğer 2.400 gr olan sakin bebek annesinin yanındaydı
Ay Allahım avuç içi kadar yüzü vardıııı miniş

Ay bu arada kalın battaniye koymamıştım çantaya onu da koydum bebişi görünce
Üşüyormuş bebiş
2 er takım getirmişler bebişlere, biri hiç giyemedi ama diğeri onun yerine hepsini batırmış Babası yeniden takım satın almış

Çok koy Bebek kıyafeti kusuyor, çişi çıkıyor filan dedi. Ben 3 takım koydum artık yetmezse eşim evden alıp gelsin napıyım. Sezeryan olmazsa, bi aksilikte olmazsa 1 gecede çıkarız zaten inş

Bizim hastanede normal dogumda kalmiyomusuz bile sezeryanda 1 gece :) 4 takim koymustum ben :) ya bende kalin battaniyeyi geri.mi cikarsam diyodum ama cikarmiyim

Bizim hastanede normal dogumda kalmiyomusuz bile sezeryanda 1 gece :) 4 takim koymustum ben :) ya bende kalin battaniyeyi geri.mi cikarsam diyodum ama cikarmiyim
ben sadece hastane cikisini koydum bide tasli tulum koydum eve gelrken giydiririm diye baska ne koydunuz peki

Teşekkür ederiz her kese :) inşallah doğurmayanöar en kısa zamanda bebişlerini sağlıcakla kucağına alsınlar. Normal doğum yapacak arkadaşlar kesinlikle kullan at kilotu alın, çok kullanışlı.
daisy5 tatlım ilk zamanlar senin güzel nasıl emiyordu? 2 saatten bir emzir diyorlar, benimki bazen uzun emiyor, bazen 5-10 dak, sonra hemen uyuyor. Sarılık olacağındam korkuyorum, o yüzden mama takviyesi de yapıyorum

ben sadece hastane cikisini koydum bide tasli tulum koydum eve gelrken giydiririm diye baska ne koydunuz peki
Bende ayrica 2 takim daha koydum corabi zibini vs icinde. 1 ince,1 nohut battaniye, 1 de kalim battaniye koydum. Bez falan tabi.ben normal dogumda hic kalmayacagimi.bilmiyordum yeni ogrendim ama yinede cikarmicam. Tek tek paketledim zaten fazla olsun eksik olmasin

Yok yok canım çıkarma. Hastane odasına girdim ben bile ürperdim gibi... Gerçi biz doğurana kadar hava iyice soğuyup da kaloriferler yanacak olmazsa

Orası yoğun diyemi hemen çıkış yapıyorlar acaba?? Normalde ilk doğumda bir gece bekletiyorlar artık...

Fazladan bi takım koy canım ne olur ne olmaz. Gerçi ev hastaneye yakınsa eşin getiredebilir

Bu bahsettiğin hasta kilodu mu (depent gibi) yoksa kullan at kilot başka bişey mi canım?

Sarılık şey diye biliyorum. Bebek az emince oluyormuş. Hani 2-3 saat bir iyi diyorlar canım. Bebiş uyuyorsa bile uyandırıp emzirmek lazımmış.

Ay bu arada NisanFRM nerelerde acaba. Hiç görünmüyor

Ya buralara tekrar yaz geldi sicak havalar :/ bakalim nasil olacak. 2 yil once eltimde farkli.bir hastanede dogum yapmisti oda oglen dogurup aksam cikmisti :/ Bilmiyorum ki neden o sekilde :/ Benim icimden aksam sanci baslayacak diye geciyo.yani gece dogurucam gibi eger oyle olursa sabah cikmis olurum saniirm bakalim tutacakmi

hastane cikisini koydum bez,emzik,lohusa takimi ic camasiri hasta bezi koydum bende ayri ayri ikimize paket yaptim sogan koyacam burda biri onermisti gogsune sogan suyunu surersen yara olmiyormus deneyen tanidik ta onerdi sogani kalin battaniye yi olmazsa puset in icine birakirim yanimizda bulunsun

arkadaşlar selam ne zamandır yine giremiyorum yeni izne ayrıldım sayılır çatı muayanesi oldum çok şükür iyiymis normal doğum yapabilirmisim ama rahimde hiç açılma yok inşallah o da olursa doğururm. bu arada çok merak ediyorum kaç kişi doğum yaptı artı sezeryanmi normal mi doğurdular ben geç kaldım hala hazırlıklarla uğraşıyorum kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütüledim daha valizimi bile yapamadım. Bu arada rahim açılması için doktorum hareket önerdi hurma yiyorum ve artı olarak göğüs kremi başlattı doktorum masaj yapıyorum süt kanalları açılsın diye. Tecrübeli olan varsa rahim açılması için tavsiyede bulunun öpüyorum hepinizi

Selen_Ay canim dogru diyosunuz bi tskim daha alsam iyi olur hastane yakin arabay la 10 dk surmez ama hersey yanimda olsun

Tecrübeli arkadaşlar (doğum yapanlar) neler lazım oldu eksiğimiz varsa koyalım cantaya

Kızlar çarşambaya gün verdiler sezeryan oluyorum saat belli değil ama dualarınızı eksik etmeyin hayırla sağlıkla sıhhatle bebeğimi kucağıma alıyım inşallah

Hakkinda hayirlisi olsun canim guzel haberlerini ve deneyimlerini sabirsizlikla bekliyoruz. Saglikla dogsun bebeğin..

Süpermis

kızlar bende 10lu hastane çıkışı,5li takım,1 penye 1 yun battaniye koydum yetmez mi acaba

Evet cnm deprnd külotu. Cok yardım etti bana

Ya kızlar ben şuan elma sirkesi aşeriyorım sanırım deli gibi içmek istiyorum ama zararlı olur mu acaba bilemedim içsem mi

Ya kızlar ben şuan elma sirkesi aşeriyorım sanırım deli gibi içmek istiyorum ama zararlı olur mu acaba bilemedim içsem mi
midende sorun yoksa bence bi yemek kaşığı falan içebilirsin canım yada suyla karıştırıp bi fincanda olur bence

midende sorun yoksa bence bi yemek kaşığı falan içebilirsin canım yada suyla karıştırıp bi fincanda olur bence
Dayanamadım içtim 2 kaşık çok güzel geldi midem kaynıyor ama yapacak bişey yok içmesem ölecek gibi hissettim o an aşermedim aşermedim sonunda aşerdiğim şeye bak ya hu

Dayanamadım içtim 2 kaşık çok güzel geldi midem kaynıyor ama yapacak bişey yok içmesem ölecek gibi hissettim o an aşermedim aşermedim sonunda aşerdiğim şeye bak ya hu
Su iç üstüne canım yada bişiler atıştır miden rahatlasın

Kızlaaarr gece gece diş agrisi yla uyandım zaten zar zor dalabilmistim off allahım ne zor şey elından bişey gelmemesi naptiysam fayda etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…