Canım biz e bebekten aldık instagramda da var satış yapan bebegin elinin ya da ağacının kalbini cikariyosun kalıba harcı dokuyosun du bulabilirsen daha ayrıntılı atayim
Kacinci haftada kac kilo dogmuslar canim?
Bizim hastanede normal dogumda kalmiyomusuz bile sezeryanda 1 gece :) 4 takim koymustum ben :) ya bende kalin battaniyeyi geri.mi cikarsam diyodum ama cikarmiyimEbebek de varsa o iş tamamdır canımhemen el atıcam nasıl eksik kalırım ben böyle bişeyden
37 haftaları bitti canım öyle doğdular
Bebişlerin biri 2.400 gr doğmuş diğeri 2.700
2.700 gr olan çok hareketli olan ve küvözde olan
Diğer 2.400 gr olan sakin bebek annesinin yanındaydı
Ay Allahım avuç içi kadar yüzü vardıııı miniş
Ay bu arada kalın battaniye koymamıştım çantaya onu da koydum bebişi görünce
Üşüyormuş bebiş
2 er takım getirmişler bebişlere, biri hiç giyemedi ama diğeri onun yerine hepsini batırmışBabası yeniden takım satın almış
Çok koy Bebek kıyafeti kusuyor, çişi çıkıyor filan dedi. Ben 3 takım koydum artık yetmezse eşim evden alıp gelsin napıyım. Sezeryan olmazsa, bi aksilikte olmazsa 1 gecede çıkarız zaten inş
ben sadece hastane cikisini koydum bide tasli tulum koydum eve gelrken giydiririm diye baska ne koydunuz pekiBizim hastanede normal dogumda kalmiyomusuz bile sezeryanda 1 gece :) 4 takim koymustum ben :) ya bende kalin battaniyeyi geri.mi cikarsam diyodum ama cikarmiyim
Bende ayrica 2 takim daha koydum corabi zibini vs icinde. 1 ince,1 nohut battaniye, 1 de kalim battaniye koydum. Bez falan tabi.ben normal dogumda hic kalmayacagimi.bilmiyordum yeni ogrendim ama yinede cikarmicam. Tek tek paketledim zaten fazla olsun eksik olmasinben sadece hastane cikisini koydum bide tasli tulum koydum eve gelrken giydiririm diye baska ne koydunuz peki
Bizim hastanede normal dogumda kalmiyomusuz bile sezeryanda 1 gece :) 4 takim koymustum ben :) ya bende kalin battaniyeyi geri.mi cikarsam diyodum ama cikarmiyim
ben sadece hastane cikisini koydum bide tasli tulum koydum eve gelrken giydiririm diye baska ne koydunuz peki
Teşekkür ederiz her kese :) inşallah doğurmayanöar en kısa zamanda bebişlerini sağlıcakla kucağına alsınlar. Normal doğum yapacak arkadaşlar kesinlikle kullan at kilotu alın, çok kullanışlı.
daisy5 tatlım ilk zamanlar senin güzel nasıl emiyordu? 2 saatten bir emzir diyorlar, benimki bazen uzun emiyor, bazen 5-10 dak, sonra hemen uyuyor. Sarılık olacağındam korkuyorum, o yüzden mama takviyesi de yapıyorum
Ya buralara tekrar yaz geldi sicak havalar :/ bakalim nasil olacak. 2 yil once eltimde farkli.bir hastanede dogum yapmisti oda oglen dogurup aksam cikmisti :/ Bilmiyorum ki neden o sekilde :/ Benim icimden aksam sanci baslayacak diye geciyo.yani gece dogurucam gibiYok yok canım çıkarma. Hastane odasına girdim ben bile ürperdim gibi... Gerçi biz doğurana kadar hava iyice soğuyup da kaloriferler yanacak olmazsa
Orası yoğun diyemi hemen çıkış yapıyorlar acaba?? Normalde ilk doğumda bir gece bekletiyorlar artık...
Fazladan bi takım koy canım ne olur ne olmaz. Gerçi ev hastaneye yakınsa eşin getiredebilir
Bu bahsettiğin hasta kilodu mu (depent gibi) yoksa kullan at kilot başka bişey mi canım?
Sarılık şey diye biliyorum. Bebek az emince oluyormuş. Hani 2-3 saat bir iyi diyorlar canım. Bebiş uyuyorsa bile uyandırıp emzirmek lazımmış.
Ay bu aradaNisanFRM nerelerde acaba. Hiç görünmüyor
hastane cikisini koydum bez,emzik,lohusa takimi ic camasiri hasta bezi koydum bende ayri ayri ikimize paket yaptim sogan koyacam burda biri onermisti gogsune sogan suyunu surersen yara olmiyormus deneyen tanidik ta onerdi sogani kalin battaniye yi olmazsa puset in icine birakirim yanimizda bulunsunBende ayrica 2 takim daha koydum corabi zibini vs icinde. 1 ince,1 nohut battaniye, 1 de kalim battaniye koydum. Bez falan tabi.ben normal dogumda hic kalmayacagimi.bilmiyordum yeni ogrendim ama yinede cikarmicam. Tek tek paketledim zaten fazla olsun eksik olmasin
Kızlar çarşambaya gün verdiler sezeryan oluyorum saat belli değil ama dualarınızı eksik etmeyin hayırla sağlıkla sıhhatle bebeğimi kucağıma alıyım inşallah
Kızlaaarr soylemismiydimm Minikim ize ayak izi aldık soyke biswy bir el bir ayak izi çıkarcaz inş.
@tugder hadi hayırlısı canım inş. Atlatirsiniz hayırlısıyla kavusursun bebişine
Eki Görüntüle 1892920
Evet cnm deprnd külotu. Cok yardım etti banaYok yok canım çıkarma. Hastane odasına girdim ben bile ürperdim gibi... Gerçi biz doğurana kadar hava iyice soğuyup da kaloriferler yanacak olmazsa
Orası yoğun diyemi hemen çıkış yapıyorlar acaba?? Normalde ilk doğumda bir gece bekletiyorlar artık...
Fazladan bi takım koy canım ne olur ne olmaz. Gerçi ev hastaneye yakınsa eşin getiredebilir
Bu bahsettiğin hasta kilodu mu (depent gibi) yoksa kullan at kilot başka bişey mi canım?
Sarılık şey diye biliyorum. Bebek az emince oluyormuş. Hani 2-3 saat bir iyi diyorlar canım. Bebiş uyuyorsa bile uyandırıp emzirmek lazımmış.
Ay bu aradaNisanFRM nerelerde acaba. Hiç görünmüyor
midende sorun yoksa bence bi yemek kaşığı falan içebilirsin canım yada suyla karıştırıp bi fincanda olur benceYa kızlar ben şuan elma sirkesi aşeriyorım sanırım deli gibi içmek istiyorum ama zararlı olur mu acaba bilemedim içsem mi
Dayanamadım içtim 2 kaşık çok güzel geldi midem kaynıyor ama yapacak bişey yok içmesem ölecek gibi hissettim o anmidende sorun yoksa bence bi yemek kaşığı falan içebilirsin canım yada suyla karıştırıp bi fincanda olur bence
Su iç üstüne canım yada bişiler atıştır miden rahatlasınDayanamadım içtim 2 kaşık çok güzel geldi midem kaynıyor ama yapacak bişey yok içmesem ölecek gibi hissettim o anaşermedim aşermedim sonunda aşerdiğim şeye bak ya hu
Ayyy gece gece güldürdün vallahi hakikaten :))Dayanamadım içtim 2 kaşık çok güzel geldi midem kaynıyor ama yapacak bişey yok içmesem ölecek gibi hissettim o anaşermedim aşermedim sonunda aşerdiğim şeye bak ya hu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?