Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    102
Teşekkür ederim canımm inşallah. Benim de dün aynıydı bir an da kesik kesik idrar yapma, yanma ve karın ağrısı oldu. Tekrar idrar baktılar bakteri gözüktü. Ama tuhaf geliyor bu kadar kısa sürede yenilemesi. Bi ürolojiyle görüşeceğim kesik kesik idrar yapma olayı geçmezse. Sana da geçmiş olsun tekrar idrara baktır canım.
Sagol canim saglik ocaginda tekrar vereyim en azindan içim rahat eder

Ya bende de bakteri çıkıyor. Doktorum kültür baktı bakteri üremedi. O yüzden ilaca gerek yok dedi. Kaldı öyle normal mi yani bende anlayamadım açıkçası
Bende de aynısı oldu ilaç kullandım. Kültürde bakteri üremedi ama bakteri 300 lerde diye antibiyotik verdi. Geçti, şimdi yine aynı. Anlamıyorum artık bu enfeksiyon belasını.

Kızlar uzun zamandır giremedim buraya ev taşıyorum umarım hepiniz iyisinizdir 40 küsür sayfa okunmamış var hepsini okuyup bikaç güne gelicem inşallah 😂😂

görüştün mü doktorla ne dedi balım
Görüştüm canım malesef kum döküyormuşum bu ağrılarım ondanmış hamilelikte kum oluşmuş. Günde 4 litre su içmeme rağmen yeterli gelmemiş çünkü aşırı tuz tüketiyorum hep ödem tutmuşum tuzu doğuma kadar yasakladı. Bebeklerin durumu iyi çok şükür ❤️

Görüştüm canım malesef kum döküyormuşum bu ağrılarım ondanmış hamilelikte kum oluşmuş. Günde 4 litre su içmeme rağmen yeterli gelmemiş çünkü aşırı tuz tüketiyorum hep ödem tutmuşum tuzu doğuma kadar yasakladı. Bebeklerin durumu iyi çok şükür ❤️
Yaaa ciddi misin çok ama çok geçmiş olsun canım üzüldüm

Back
X