- 18 Aralık 2023
- 2.500
- 2.474
- 53
Samsori, sarte, hamptons çok güzeller ama gerçekten fiyatlar çok ama çok uçuk. Yani bir bebek yatak odasına 90k paralar çok fazlaBen samsori diye bir sayfaya baktım harika şeyler var ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Samsori, sarte, hamptons çok güzeller ama gerçekten fiyatlar çok ama çok uçuk. Yani bir bebek yatak odasına 90k paralar çok fazlaBen samsori diye bir sayfaya baktım harika şeyler var ya
Vallaha rekor kırdım galibaÇok bekledin sonunda geldi canımsıra cinsiyette sağlıkla gelsin
![]()
Sagol canim saglik ocaginda tekrar vereyim en azindan içim rahat ederTeşekkür ederim canımm inşallah. Benim de dün aynıydı bir an da kesik kesik idrar yapma, yanma ve karın ağrısı oldu. Tekrar idrar baktılar bakteri gözüktü. Ama tuhaf geliyor bu kadar kısa sürede yenilemesi. Bi ürolojiyle görüşeceğim kesik kesik idrar yapma olayı geçmezse. Sana da geçmiş olsun tekrar idrara baktır canım.
Ya bende de bakteri çıkıyor. Doktorum kültür baktı bakteri üremedi. O yüzden ilaca gerek yok dedi. Kaldı öyle normal mi yani bende anlayamadım açıkçasıSagol canim saglik ocaginda tekrar vereyim en azindan içim rahat eder
Bende de aynısı oldu ilaç kullandım. Kültürde bakteri üremedi ama bakteri 300 lerde diye antibiyotik verdi. Geçti, şimdi yine aynı. Anlamıyorum artık bu enfeksiyon belasını.Ya bende de bakteri çıkıyor. Doktorum kültür baktı bakteri üremedi. O yüzden ilaca gerek yok dedi. Kaldı öyle normal mi yani bende anlayamadım açıkçası
Kesinlikle öyle balımSagol canim saglik ocaginda tekrar vereyim en azindan içim rahat eder
görüştün mü doktorla ne dedi balımYediklerimden de olabilir enfeksiyonda olabilir canım
Devam ederse yarın bı yakında ufak bir klinik var oraya gitcemBebeğin yine iyidir balım sen üşütmüş olabilirsin üşütmeye bağlı gibi duruyor halsizlik vs
İnşallah etmez hemen geçerDevam ederse yarın bı yakında ufak bir klinik var oraya gitcem![]()
Bende temiz cikti ama nedense idrar yolu enfeksiyonunun butun belirtileri var arada karnima ağri giriyorYa bende de bakteri çıkıyor. Doktorum kültür baktı bakteri üremedi. O yüzden ilaca gerek yok dedi. Kaldı öyle normal mi yani bende anlayamadım açıkçası
Görüştüm canım malesef kum döküyormuşum bu ağrılarım ondanmış hamilelikte kum oluşmuş. Günde 4 litre su içmeme rağmen yeterli gelmemiş çünkü aşırı tuz tüketiyorum hep ödem tutmuşum tuzu doğuma kadar yasakladı. Bebeklerin durumu iyi çok şükürgörüştün mü doktorla ne dedi balım
Kız mı geliyoooooor anammmmmmmGüdük necminin bilgi yarışmasında oraya bir on puan daha yazmanızı rica ediciğim demesi gibiLioo cuumm tabloya bir KIZ daha eklemeni rica ediciiimm
![]()
Yaaa ciddi misin çok ama çok geçmiş olsun canım üzüldümGörüştüm canım malesef kum döküyormuşum bu ağrılarım ondanmış hamilelikte kum oluşmuş. Günde 4 litre su içmeme rağmen yeterli gelmemiş çünkü aşırı tuz tüketiyorum hep ödem tutmuşum tuzu doğuma kadar yasakladı. Bebeklerin durumu iyi çok şükür![]()
Ayyyy eveeett canım kız dedi doktor bugün. pembişler de bana yüklenecek artıkKız mı geliyoooooor anammmmmmm![]()
Hayırlı uğurlu olsun minik kızıııııın sağlıkla gelsin aşkım benimAyyyy eveeett canım kız dedi doktor bugün. pembişler de bana yüklenecek artık![]()
Kuşuuuummm çok çok teşekkür ederiimmHayırlı uğurlu olsun minik kızıııııın sağlıkla gelsin aşkım benim![]()
Teşekkür ederim canım bakalım su ve tuz bırakınca hafiflemezse doktor tedavi uygulayacaz dediYaaa ciddi misin çok ama çok geçmiş olsun canım üzüldüm
Maşallah canım sağlıkla gelsin kızlar çoğalıyorGüdük necminin bilgi yarışmasında oraya bir on puan daha yazmanızı rica ediciğim demesi gibiLioo cuumm tabloya bir KIZ daha eklemeni rica ediciiimm
![]()