Bende bayıldım canım aklınızda olsun duymadiysaniz denk gelmediyse diye attimHakkinda hayirlisi olsun canim guzel haberlerini ve deneyimlerini sabirsizlikla bekliyoruz.Saglikla dogsun bebeğin..
Süpermis
Karanfil kaynatıp suyunu koysan iyi gelir mi acaba öneriyorlar ama hiç denemedim çok şükür diş sıkıntım olmadı hiç.Kızlaaarr gece gece diş agrisi yla uyandımzaten zar zor dalabilmistim off allahım ne zor şey elından bişey gelmemesi naptiysam fayda etmedi
Aman Aman olmasın canım saf alkolle gargara yaptım ama banamisin demiyo o bile sarimsakla karanfilibsirkeye koyup kaynatın onunla gargara yaptım o da olmadı listesine gargara yaptım olmadı napcaminsastim bi de onu deneyim sende mi uyuyamayanlardansinKaranfil kaynatıp suyunu koysan iyi gelir mi acaba öneriyorlar ama hiç denemedim çok şükür diş sıkıntım olmadı hiç.
Aynen uyuyamıyorum ya imkanı yok vücudum kasılıyor böyle tam dalacakken hani huzursuz bacak sendromu var ya benim tüm vücudumda oluyor işte o yorulup uyuyakalırsam anca yoksa çok zor uyuşuyor bütün vücudumAman Aman olmasın canım saf alkolle gargara yaptım ama banamisin demiyo o bile sarimsakla karanfilibsirkeye koyup kaynatın onunla gargara yaptım o da olmadı listesine gargara yaptım olmadı napcaminsastim bi de onu deneyim sende mi uyuyamayanlardansin
Hadi yaa o da kötüymüş doktora söyledinmi belki bi çaresi vardır niye oluyokiiiAynen uyuyamıyorum ya imkanı yok vücudum kasılıyor böyle tam dalacakken hani huzursuz bacak sendromu var ya benim tüm vücudumda oluyor işte o yorulup uyuyakalırsam anca yoksa çok zor uyuşuyor bütün vücudum
Bilmiyorum ki cnm cuma randevum var soracağım bakalım iğrenç bişey ya sürekli hareket etme isteği oluşuyor kalkıp yatmaktan helak oldum 2 haftadırHadi yaa o da kötüymüş doktora söyledinmi belki bi çaresi vardır niye oluyokiii
Çok mu stres yapiyosun dogumu falan belki ondandiiirr benim tarih belli olduğundan beri yatağa girdiğim anda kafamda deli sorular :))Bilmiyorum ki cnm cuma randevum var soracağım bakalım iğrenç bişey ya sürekli hareket etme isteği oluşuyor kalkıp yatmaktan helak oldum 2 haftadır
Öfff hemde ne stres bu çocuk Nasıl doğacak ben Nasıl toparlanacağım Nasıl adapte olacağım ya bi sıkıntı olursa sağlığı iyi olmazsa allahım kafayı yiyeceğim artık. Düşünmemeye çalışıyorum güzel şeyler düşünüyorum bi bakmışsın yine farkında olmasan felaket senaryoları yazmaya başlamışım çok fenayım delice çokÇok mu stres yapiyosun dogumu falan belki ondandiiirr benim tarih belli olduğundan beri yatağa girdiğim anda kafamda deli sorular :))
Hakikaten bu çocuk nasıl doğacakÖfff hemde ne stres bu çocuk Nasıl doğacak ben Nasıl toparlanacağım Nasıl adapte olacağım ya bi sıkıntı olursa sağlığı iyi olmazsa allahım kafayı yiyeceğim artık. Düşünmemeye çalışıyorum güzel şeyler düşünüyorum bi bakmışsın yine farkında olmasan felaket senaryoları yazmaya başlamışım çok fenayım delice çok
canim allah yardim dis cok kotu ben 31.haftada cektim o aciyi sabaha kadar agladim kendi doktorum cekilmesindebi sakinca gormedi gittim cektirdim igneyle uyusturdular ya o an dunyalar benim oldu sanki parol ic bi sure agrini kesiyor benim gibi cok icersen artik oda etki etmiyor son gece artik her saat icmeye baslamistim 10 tane tahat ictimAman Aman olmasın canım saf alkolle gargara yaptım ama banamisin demiyo o bile sarimsakla karanfilibsirkeye koyup kaynatın onunla gargara yaptım o da olmadı listesine gargara yaptım olmadı napcaminsastim bi de onu deneyim sende mi uyuyamayanlardansin
Evet canim iste insan fazla olsunfa diyor :)hastane cikisini koydum bez,emzik,lohusa takimi ic camasiri hasta bezi koydum bende ayri ayri ikimize paket yaptim sogan koyacam burda biri onermisti gogsune sogan suyunu surersen yara olmiyormus deneyen tanidik ta onerdi sogani kalin battaniye yi olmazsa puset in icine birakirim yanimizda bulunsun
Canim 1 takim daha koysan iyi olur alt ust ve zibinkızlar bende 10lu hastane çıkışı,5li takım,1 penye 1 yun battaniye koydum yetmez mi acaba
Bende de var o senaryo yazmalar ama sonra kendi kendimi teselli ediyorum bişeyi olacağı varsa engel olamayız yapabileceğimiz bişey yok sonuçta diyiyim herseyin hayırlısı artıkÖfff hemde ne stres bu çocuk Nasıl doğacak ben Nasıl toparlanacağım Nasıl adapte olacağım ya bi sıkıntı olursa sağlığı iyi olmazsa allahım kafayı yiyeceğim artık. Düşünmemeye çalışıyorum güzel şeyler düşünüyorum bi bakmışsın yine farkında olmasan felaket senaryoları yazmaya başlamışım çok fenayım delice çok
Yaa canım benim doktorum da izin veririm dedi ama dişçi korkuttu beni erken dogum olabilir falan diye bende çektirmemistim parol içinde hafifliği birazcık ama 2 tane biri geçiyo biri basliyo bakalım napxaz boylecanim allah yardim dis cok kotu ben 31.haftada cektim o aciyi sabaha kadar agladim kendi doktorum cekilmesindebi sakinca gormedi gittim cektirdim igneyle uyusturdular ya o an dunyalar benim oldu sanki parol ic bi sure agrini kesiyor benim gibi cok icersen artik oda etki etmiyor son gece artik her saat icmeye baslamistim 10 tane tahat ictim
arkadaşlar selam ne zamandır yine giremiyorum yeni izne ayrıldım sayılır çatı muayanesi oldum çok şükür iyiymis normal doğum yapabilirmisim ama rahimde hiç açılma yok inşallah o da olursa doğururm. bu arada çok merak ediyorum kaç kişi doğum yaptı artı sezeryanmi normal mi doğurdular ben geç kaldım hala hazırlıklarla uğraşıyorum kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütüledim daha valizimi bile yapamadım. Bu arada rahim açılması için doktorum hareket önerdi hurma yiyorum ve artı olarak göğüs kremi başlattı doktorum masaj yapıyorum süt kanalları açılsın diye. Tecrübeli olan varsa rahim açılması için tavsiyede bulunun öpüyorum hepinizi
Selen_Ay canim dogru diyosunuz bi tskim daha alsam iyi olur hastane yakin arabay la 10 dk surmez ama hersey yanimda olsun
Evet cnm deprnd külotu. Cok yardım etti bana
Evet canım Allah'ın izniyle 5 ekim fakültede yapacağım için saat veremiyorlar sıraya bağlıymış yarın gece 12 den sonra hiçbirşey yemiyecekmişim şunu da görmüş oldum bugun muyahene beklerken iki kişinin daha çatısına baktılar sezeryan demediler anladım ki sezeryan demiyorlar herkese
Can'ım ilk 2 gün 1 kaşık kadar emmiştir hemşire sarılık olmasın diye azıcık mama verdi sonraki günler gitgide arttı emme miktarı benimki bazen 2 saatte bir içiyor bazen 3 saatte bir maşallah 6 günde 300 gram almış benimki 15 dakika emiyor Zaman'la artar heralde ama ilk 2 gün çok endişelenmiştim aç kalır diye doktor normal dedi benim uçları yara oldu Ağrıyor seninki Nasıl lansinoh sürüyorum artıkTeşekkür ederiz her kese :) inşallah doğurmayanöar en kısa zamanda bebişlerini sağlıcakla kucağına alsınlar. Normal doğum yapacak arkadaşlar kesinlikle kullan at kilotu alın, çok kullanışlı.
daisy5 tatlım ilk zamanlar senin güzel nasıl emiyordu? 2 saatten bir emzir diyorlar, benimki bazen uzun emiyor, bazen 5-10 dak, sonra hemen uyuyor. Sarılık olacağındam korkuyorum, o yüzden mama takviyesi de yapıyorum
ay masallah rabbim uzun saglikli omur versin size bagislasin daha kalp atislarini anlattigin gunleri hatirliyorum ilk haftalari simdi hayatta super bisey ya
hayirli haberlerle gel canim yarin sabah ta benim kontrolum var ne diyeck bakalimuykusuz ve kabus dolu geceden herkese günaydın bugün doktora gitcem bakalım ne diyecek bana of çok korkuyorum ben doğumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?