-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlaaarr gece gece diş agrisi yla uyandım zaten zar zor dalabilmistim off allahım ne zor şey elından bişey gelmemesi naptiysam fayda etmedi
Karanfil kaynatıp suyunu koysan iyi gelir mi acaba öneriyorlar ama hiç denemedim çok şükür diş sıkıntım olmadı hiç.

Karanfil kaynatıp suyunu koysan iyi gelir mi acaba öneriyorlar ama hiç denemedim çok şükür diş sıkıntım olmadı hiç.
Aman Aman olmasın canım saf alkolle gargara yaptım ama banamisin demiyo o bile sarimsakla karanfilibsirkeye koyup kaynatın onunla gargara yaptım o da olmadı listesine gargara yaptım olmadı napcaminsastim bi de onu deneyim sende mi uyuyamayanlardansin

Aynen uyuyamıyorum ya imkanı yok vücudum kasılıyor böyle tam dalacakken hani huzursuz bacak sendromu var ya benim tüm vücudumda oluyor işte o yorulup uyuyakalırsam anca yoksa çok zor uyuşuyor bütün vücudum

Aynen uyuyamıyorum ya imkanı yok vücudum kasılıyor böyle tam dalacakken hani huzursuz bacak sendromu var ya benim tüm vücudumda oluyor işte o yorulup uyuyakalırsam anca yoksa çok zor uyuşuyor bütün vücudum
Hadi yaa o da kötüymüş doktora söyledinmi belki bi çaresi vardır niye oluyokiii

Hadi yaa o da kötüymüş doktora söyledinmi belki bi çaresi vardır niye oluyokiii
Bilmiyorum ki cnm cuma randevum var soracağım bakalım iğrenç bişey ya sürekli hareket etme isteği oluşuyor kalkıp yatmaktan helak oldum 2 haftadır

Bilmiyorum ki cnm cuma randevum var soracağım bakalım iğrenç bişey ya sürekli hareket etme isteği oluşuyor kalkıp yatmaktan helak oldum 2 haftadır
Çok mu stres yapiyosun dogumu falan belki ondandiiirr benim tarih belli olduğundan beri yatağa girdiğim anda kafamda deli sorular :))

Çok mu stres yapiyosun dogumu falan belki ondandiiirr benim tarih belli olduğundan beri yatağa girdiğim anda kafamda deli sorular :))
Öfff hemde ne stres bu çocuk Nasıl doğacak ben Nasıl toparlanacağım Nasıl adapte olacağım ya bi sıkıntı olursa sağlığı iyi olmazsa allahım kafayı yiyeceğim artık. Düşünmemeye çalışıyorum güzel şeyler düşünüyorum bi bakmışsın yine farkında olmasan felaket senaryoları yazmaya başlamışım çok fenayım delice çok

Hakikaten bu çocuk nasıl doğacak

canim allah yardim dis cok kotu ben 31.haftada cektim o aciyi sabaha kadar agladim kendi doktorum cekilmesindebi sakinca gormedi gittim cektirdim igneyle uyusturdular ya o an dunyalar benim oldu sanki parol ic bi sure agrini kesiyor benim gibi cok icersen artik oda etki etmiyor son gece artik her saat icmeye baslamistim 10 tane tahat ictim

Evet canim iste insan fazla olsunfa diyor :)
kızlar bende 10lu hastane çıkışı,5li takım,1 penye 1 yun battaniye koydum yetmez mi acaba
Canim 1 takim daha koysan iyi olur alt ust ve zibin

Bende de var o senaryo yazmalar ama sonra kendi kendimi teselli ediyorum bişeyi olacağı varsa engel olamayız yapabileceğimiz bişey yok sonuçta diyiyim herseyin hayırlısı artık

Yaa canım benim doktorum da izin veririm dedi ama dişçi korkuttu beni erken dogum olabilir falan diye bende çektirmemistim parol içinde hafifliği birazcık ama 2 tane biri geçiyo biri basliyo bakalım napxaz boyle

Annişler günaydın
Bende de gece uykuları bölüm pörçük
Hele bu akşam kızımın ayaklarını direyesi tuttu sola yatıyorum, sağ tarafta ya sırtı ayakları da sol tarafa doğru, sola yığıldıkça ayaklarını göğüs kemiklerime doğru diredi gerindi canımı yaktı minik.
E insan zaten sırt üstü yatamıyorsun, sürekli sağda da yatılmıyor. Es kaza döndükçe kızımın direşmeleriyle uyandım sağolsun

Bayaaa doğum yapanımız var canım ama yanlış olmasın bir tek AGRA normal doğum yaptı, diğer arkadaşlar sezeryan.
Geriye de ben, mutlubulut, deliceeee, tugder, birannebirevlat, quixx kaldı... (başka kalan var mı? )

Aaaaaa bu arada solmez naptın canım nasılsın? Solmez de dün doğuma girecekti. Suni sancıyı deneyeceklerdi, olmazsa sezeryana dönecekti...

Selen_Ay canim dogru diyosunuz bi tskim daha alsam iyi olur hastane yakin arabay la 10 dk surmez ama hersey yanimda olsun

Fazladan takımın zararı olmaz canım. Kalın battaniyeyi de al al. Valla dünki gördüğüm bebiş takımını giydirmişler, penye battaniyeye sarmışlar, bir de ekstra kalın battaniyeye sarılıydı... Hesap et yani....

Ben bebişe 3 hastane çıkışı koydum, hepsinin penye battaniyesi de var.
Ağız bezlerini koydum.
Kalın battaniyeyi de koydum.
Emziğini steril edicem bugün onu da koyucam.
Bezi zaten olmazsa olmaz...
Kızıma miniş bir havlu koymuşum
Islak mendil tabiki
Pişik kremi de koymuşum ben lazım olur mu bilmiyorum...

Kendime 2 takım koydum, pijama ve gecelik olarak (pjama takımının sabahlığı var) Yine arkadaş sırtının çok üşüdüğünü de söyledi. Ben de dedim sabahlığım var. Hırka benimde var ama kollu bişey iyi olmuyor, yelekle yatakta rahat duruyorsun dedi... Benim hiç yeleğim yok ki
Kalın yün çorap aldım ( ki arkadaş ayakların çok üşüdüğünü söyledi) ayrıyeten patik de koydum.
Şal attım çantaya (ne olur ne olmaz)
kendime havlu koydum
Kendim için yazma koydum, ekstra bebeğin yüzü için yazma koydum
Kağıt havlu koydum bi de tuvalet kağıdı koydum sırf tuvalet kağıdı daha yumuşak diye.. Bazen kağıt havlu acayip sert geliyor
Emzirme atletlerimi, emzirme sütyenimi koydum
Lazım olur mu bilmiyorum bikaç tane göğüs pedi aldım
Göğüs ucu çıkarıcımı da koydum
Depent kilot alıcam o da eklenecek

Ayrıyeten gelenlere tutmaya kolonya koydum.
Çikolata alıcam o koyulacak. Zemzem suyu ve hurma da alıcam. Bebeğe ilk önce zemzem suyu içirmek istiyorum...

Ayrıyeten makyaj çantası yaptım. Vücut kremi aldım, dudak balsamı aldım, diş fırçası diş macunu koydum

Böyle işte... Sanki 40 günlük yola gidiyorum

Evet cnm deprnd külotu. Cok yardım etti bana

Almadım ama aklımda eşime öyle diyorum gidelim de alalım diye canım.
Faydası olduğuna sevindim, sağol tavsiye için

deliceee canım zeytini koydun mu dişine. Zonklar gibi ağrıyorsa iyi geliyor.
Son günler durup durup sızlaması feci bişey yaaaa. Ben korkudan var ya her öğün fırçalıyorum. Çünkü şu günlerde de doğum yaklaştı ya yeniden hormonlar arttığı için diş üzerinde bakteriler fazlalaşıyormuş.

seninki sezeryan dimi?

Can'ım ilk 2 gün 1 kaşık kadar emmiştir hemşire sarılık olmasın diye azıcık mama verdi sonraki günler gitgide arttı emme miktarı benimki bazen 2 saatte bir içiyor bazen 3 saatte bir maşallah 6 günde 300 gram almış benimki 15 dakika emiyor Zaman'la artar heralde ama ilk 2 gün çok endişelenmiştim aç kalır diye doktor normal dedi benim uçları yara oldu Ağrıyor seninki Nasıl lansinoh sürüyorum artık

Günaydın kızlar

Benimde hastane için çok faydalandığım şeyler, depend emici külot 6 tane falan kullandım yandan yırtıldığı için pratik özellikle sezeryandan eğilmek zor ya ondan pratik oluyor hastanede hasta bezi verdiler oda çok işime yaradı göğüs ucunuz küçükse göğüs çıkartıcı veya emzirme silikonu alabilirsiniz penye battaniye çok işe yarar en az 2 tane olsun bence hastane çıkışında ise bebeği sarmak için kundak yada battaniye lazım mevsime göre göğüs ucu kremi çok işe yaradı birde ben almamışım çok terledim saf doğal koltuk altı rolonu alınabilir sezeryandan gecelik 2 tane kullandım doğum da sonda takılıyor o bi süre takılı kaldığından gecelik daha rahat yada iğne vuruyorlar kalçadan hemen sıyırıyorsun Bebek doğunca hemşire hastane çıkışını giydiriyor ama ister istemez oda batıyor bebeği tam yıkamadıklarından dolayı kıyafette leke olabilir o yüzden yedek alınmalı bu arada benim aldığım kıyafetler büyük geliyor herkes dedi hemen büyür bende çok az almışımküçük şeyler çok az biraz daha alcam bazılarında doğum sonrası baş Ağrı'sı oluyormuş onlarda kahve içtiklerini söylediler bende olmadı aklıma başka şeyler gelirse yazarım yine

uykusuz ve kabus dolu geceden herkese günaydın bugün doktora gitcem bakalım ne diyecek bana of çok korkuyorum ben doğumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…