Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    43
baaak nasıl da bildim ama 🤣🤣 uyku hali geçti benden valla arada göğüslerim ağrıyor bazen kasık batması hepsi o baş dönmelerimde kalmadı artık
Ay ne guzel ya, ben hala perisanlari oynuyorum. Dun esimin dogum gunu diye yemege gittik, donuste arabada basladim uyuklamaya daha saat 10🤣 geldim 12de yattim direndim o saate, sabah yine 11 di uyandigimda. Prilam ekstra uyutuyor sanirim beni

Ay ne guzel ya, ben hala perisanlari oynuyorum. Dun esimin dogum gunu diye yemege gittik, donuste arabada basladim uyuklamaya daha saat 10🤣 geldim 12de yattim direndim o saate, sabah yine 11 di uyandigimda. Prilam ekstra uyutuyor sanirim beni
olabilir canım prilam hiç kullanmadım yan etkisi olabilir.

Cok sanslisin miden hic bulandi 🥹🥹 helal olsun valla kiz ahsjjdjd
şimdiye kadar bu hamileliğim hariç 4 hamilelik serüvenim daha olmuştu hiçbirinde bulanmadım şükürler olsun. Bir defa yemek kokusundan evin en arka odasına kendimi kapatıp ağzımı yüzümü yorganla kapatmıştım onun dışında mide kazınması haricinde bişeyim olmadı bin şükür

Kızlar ben bugün bebişi gördüm kıpır kıpır hareket ediyordu çok tuhaf hissettim 🥲. 23 mayısta gideceğim bir sonraki randevuya. Doktor fetal DNA taraftarı ama bana sadece tek bir şirketin kataloğunu verdi. Buraya daha önce çok kez yazıldı biliyorum ama aklımda tutamadım. Fetal DNA yapan şirketlerin adını yazar mısınız. Bir de ben mersin'de yaşıyorum her şehirde oluyor mu bu şirketler?

şimdiye kadar bu hamileliğim hariç 4 hamilelik serüvenim daha olmuştu hiçbirinde bulanmadım şükürler olsun. Bir defa yemek kokusundan evin en arka odasına kendimi kapatıp ağzımı yüzümü yorganla kapatmıştım onun dışında mide kazınması haricinde bişeyim olmadı bin şükür
Kalk bi sukur namazi kil ajsjdjdjd
Ya valla bu kadar ozenecegimi dusunmezdim bulantisi olmayan gebelere🤣 artik hic gecmeyecekmis gibi geliyor bu tiksinmeler ogurmeler bulantilar…

Kalk bi sukur namazi kil ajsjdjdjd
Ya valla bu kadar ozenecegimi dusunmezdim bulantisi olmayan gebelere🤣 artik hic gecmeyecekmis gibi geliyor bu tiksinmeler ogurmeler bulantilar…
allah iyiliğini versin 🤣🤣 herkesin sınavı farklı bir yerden oluyor kuzum aman mide bulantısı olsun derdin geçer olmazsa da bak prilamın var elbet geçecek biliyorum çok zorlanıyorsunuz ben anlayamam mutlaka ama bence az kaldı rahatlayacaksın

Ayyy evet ya niyeyse agdayi size sormadan yapamadim iste ahaha akil alma ihtiyaci hissettim buluttan nem kapan biri oldugum icin ..🤣
Ben geçen hafta ağda yaptırdım eskiye göre daha fazla bi acı hissetmedim. Sadece bir şeyler yer yemez gittim. Kan şekeri düşünce acı eşiği düşüyor. Ben asıl jilete cesaret edemiyorum çünkü ilerde eğilemeyecez aşağı kısma😅

Ahahahahah allah seni kiz, kocaman cocugundan utan biz napalim gebeligin de ne oldugunu bilmiyoruz ahsjdjddjd. Belirtilerim bitti diye gittim diyor 🤣🤣🤣 ne guzel iste ya ben de o yan etkisiz gunleri bekliyorum artik ilk trimester da bitti ulan yeter ya💥
Cmt gelip buraya KİZZZZZ yazmani bekliyoruz
Hajshdjd ay ağzından bal damliir🤣 kız nolcak birincisi ikincisi yok bu işin valla bak shdjdjd yine aynı pimpiriklik devam shsjdjd
Ayy halsizlik uyku yakamı bırakmıyor ece 🥹🤧
Ene kıyamamm🥹 benmde col var uyuyamıyom shsndnndd ev işi, iş, bebe hsjdjd bende istiyom 🥲🥲🥲🥲
yaa hadi ordan günlerdir geziyorsun da yoksun buralarda dimi alışverişe falan dalmışsındır sen eşya ayırıyorum ayağına kandırma bizi🤣🤣
Hahshshshsjwla KONUS KIZ PONCİK. Doru diyon bak shsjdpdnd

Hajshdjd ay ağzından bal damliir🤣 kız nolcak birincisi ikincisi yok bu işin valla bak shdjdjd yine aynı pimpiriklik devam shsjdjd

Ene kıyamamm🥹 benmde col var uyuyamıyom shsndnndd ev işi, iş, bebe hsjdjd bende istiyom 🥲🥲🥲🥲

Hahshshshsjwla KONUS KIZ PONCİK. Doru diyon bak shsjdpdnd
Alışverişim yarım kaldı kız ahajsj kız mı erkek mi ne bu bebe🤣

Kızlar hamileyken saçını kestiren var mı ?
Kararlıydım aslında ama annem hurafeleri sıraladı ahajaja yandaş lazım bana

Aha az kalmıs 🤩🤩🤩 bende 3 ümde öğrencem inşşşş🤓🤓🤓🤓 öğrenmezsem diğer haftada giderim dohtura valla djfkfkkf darlarm
Az kaldı bakalım ilk defa randevu günümü bekliyorum kııııız gelişme var bende ababab normalde kıçım ağrıdı başım ağrıdı der giderdim

Back
X