- 3 Nisan 2023
- 2.457
- 2.278
- 63
- 38
baaak nasıl da bildim amaGezdim bak o doğru ahjajajs sonra da uyudum sonra yine Gezdim ajaaksks

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baaak nasıl da bildim amaGezdim bak o doğru ahjajajs sonra da uyudum sonra yine Gezdim ajaaksks
Ben etkek demek istedimCinsiyet tahmini olan var mıııı ey cemaat:))
Eki Görüntüle 3584708
Ay ne guzel ya, ben hala perisanlari oynuyorum. Dun esimin dogum gunu diye yemege gittik, donuste arabada basladim uyuklamaya daha saat 10baaak nasıl da bildim amauyku hali geçti benden valla arada göğüslerim ağrıyor bazen kasık batması hepsi o baş dönmelerimde kalmadı artık
olabilir canım prilam hiç kullanmadım yan etkisi olabilir.Ay ne guzel ya, ben hala perisanlari oynuyorum. Dun esimin dogum gunu diye yemege gittik, donuste arabada basladim uyuklamaya daha saat 10geldim 12de yattim direndim o saate, sabah yine 11 di uyandigimda. Prilam ekstra uyutuyor sanirim beni
Cok sanslisin miden hic bulandiolabilir canım prilam hiç kullanmadım yan etkisi olabilir.
şimdiye kadar bu hamileliğim hariç 4 hamilelik serüvenim daha olmuştu hiçbirinde bulanmadım şükürler olsun. Bir defa yemek kokusundan evin en arka odasına kendimi kapatıp ağzımı yüzümü yorganla kapatmıştım onun dışında mide kazınması haricinde bişeyim olmadı bin şükürCok sanslisin miden hic bulandihelal olsun valla kiz ahsjjdjd
erkek gibi doğdu içimee![]()
Ben etkek demek istedim![]()
oyy inşallah rabbim kızı da tattırsın sağlıklaEvde bir erkeğimiz var, bu da kız olur hayırlıca inşallah :))
Kalk bi sukur namazi kil ajsjdjdjdşimdiye kadar bu hamileliğim hariç 4 hamilelik serüvenim daha olmuştu hiçbirinde bulanmadım şükürler olsun. Bir defa yemek kokusundan evin en arka odasına kendimi kapatıp ağzımı yüzümü yorganla kapatmıştım onun dışında mide kazınması haricinde bişeyim olmadı bin şükür
Ayyy o zaman kiz olur insallah diyelimEvde bir erkeğimiz var, bu da kız olur hayırlıca inşallah :))
allah iyiliğini versinKalk bi sukur namazi kil ajsjdjdjd
Ya valla bu kadar ozenecegimi dusunmezdim bulantisi olmayan gebelereartik hic gecmeyecekmis gibi geliyor bu tiksinmeler ogurmeler bulantilar…
Ben geçen hafta ağda yaptırdım eskiye göre daha fazla bi acı hissetmedim. Sadece bir şeyler yer yemez gittim. Kan şekeri düşünce acı eşiği düşüyor. Ben asıl jilete cesaret edemiyorum çünkü ilerde eğilemeyecez aşağı kısmaAyyy evet ya niyeyse agdayi size sormadan yapamadim iste ahaha akil alma ihtiyaci hissettim buluttan nem kapan biri oldugum icin ..![]()
Hajshdjd ay ağzından bal damliirAhahahahah allah seni kiz, kocaman cocugundan utan biz napalim gebeligin de ne oldugunu bilmiyoruz ahsjdjddjd. Belirtilerim bitti diye gittim diyorne guzel iste ya ben de o yan etkisiz gunleri bekliyorum artik ilk trimester da bitti ulan yeter ya
Cmt gelip buraya KİZZZZZ yazmani bekliyoruz
Ene kıyamammAyy halsizlik uyku yakamı bırakmıyor ece![]()
Hahshshshsjwla KONUS KIZ PONCİK. Doru diyon bak shsjdpdndyaa hadi ordan günlerdir geziyorsun da yoksun buralarda dimi alışverişe falan dalmışsındır sen eşya ayırıyorum ayağına kandırma bizi![]()
Alışverişim yarım kaldı kız ahajsj kız mı erkek mi ne bu bebeHajshdjd ay ağzından bal damliirkız nolcak birincisi ikincisi yok bu işin valla bak shdjdjd yine aynı pimpiriklik devam shsjdjd
Ene kıyamammbenmde col var uyuyamıyom shsndnndd ev işi, iş, bebe hsjdjd bende istiyom
Hahshshshsjwla KONUS KIZ PONCİK. Doru diyon bak shsjdpdnd
Bidahali kontrol ne zamann ya sjdjfjfkdAlışverişim yarım kaldı kız ahajsj kız mı erkek mi ne bu bebe![]()
6 mayıs akşam 17.30Bidahali kontrol ne zamann ya sjdjfjfkdof ikilemde olmakta fena shdkdnd
Aha az kalmıs6 mayıs akşam 17.30![]()
Az kaldı bakalım ilk defa randevu günümü bekliyorum kııııız gelişme var bende ababab normalde kıçım ağrıdı başım ağrıdı der giderdimAha az kalmısbende 3 ümde öğrencem inşşşş
öğrenmezsem diğer haftada giderim dohtura valla djfkfkkf darlarm