Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
pentide geçenlerde indirim vardı, önü düğmeli 2 pijama takımı aldım. gecelik de bakıyorum bulursam buraya eklerim :) siz bulursanız siz de eklerseniz çok sevinirim :D
gecelik mi alacaksın pijama mı peki
ben pijama giyememiştim. özellikle sezeryan için hastanede gecelik çok rahat oluyor. pijamayı evde giymiştim.
ağustos grubunde birisinde link görmüştüm onu alırım belki
hem geceliğini hem böyle takımını düşündüm.

yok alerjim yok , göbeğimde çok büyümedi. herhalde kan pompalama artıyormuş ondan

aaa bende erkek olsaydı böyle durmazdım :D
yine alırım ya kıyamam kıslarıma :)

bak ağırlaşırsın zor olur. ben ağustos sıcağnda ütü yapmıştım.canım çıkmıştı koca göbekler

evet doktor zorla gördü. göstermedi ,kızmış değişmedi :)
[/QUOTE
Kız başka canım kızım olsaydı asla durmazdım o kadar güzel giyimler varki☺️ oğluma güzel giyim zor buluyorum bak şimdi bile istiyorum güzel farklı bir takımlar alayım arıyorum hala😃

Niqu Niqu orası öyle, kızlar daha cicili bicili
ben bazen erkek çocuğu bölümünden alıyorum. kız çocuklarının şortları çok kısa oluyor. erkek şortu alıyorum :D

gecelik mi alacaksın pijama mı peki
ben pijama giyememiştim. özellikle sezeryan için hastanede gecelik çok rahat oluyor. pijamayı evde giymiştim.
ağustos grubunde birisinde link görmüştüm onu alırım belki
hem geceliğini hem böyle takımını düşündüm.

doğumum nasıl olacak bilmediğim için gecelik de almayı düşünüyorum, senin gibi sezeryanda çok rahat olduğunu söylüyorlar. pijama takımlarını da götüreceğim, indirimde olunca 2 tane almıştım evde de giyerim nasılsa diye

Aaa attığın takım çok güzel, sayfayı inceledim çok güzel sabahlıklar da var

Niqu Niqu orası öyle, kızlar daha cicili bicili
ben bazen erkek çocuğu bölümünden alıyorum. kız çocuklarının şortları çok kısa oluyor. erkek şortu alıyorum :D
Bende erkek çocuğu bölümünden güzel hiçbir şey bulamıyorum☺️genelde sipariş ediyorum hatta hep sipariş ediyorum😄corapı şapkası hepsi uyumlu olmalı kızım olsaydı hiç düşünemiyorum bile🥴

Kızlar ben ilk hamileliğimde de son bi ay kala aldım herşeyi bunda da öyle yapıcam Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama aceleye gerek yok herşey alınır zamanı gelince

Sallanan Ana kucağı alacağım birde sallanan beşik mi alsam yada park beşik mi alsam karar veremedim park beşiği uzun süre kullanabiliyor ana kucağında uyutup ona koyayım diyorum sallanan beşiği 1yasina kadar kullanabiliyor bir yaşından sonra sıgmıyor ama sallanması çok cazip geliyor 🫣
Ay bende ikisi arasında kalmıştım, sallanan ana kucağı aldım geldi kurdum bile çok güzel sallanıyor 😀 beşik yerine park yatak alacağım hem daha uzun süre kullanır.

sanırım sizin yorumundan gördüm bu model çok hoşuma gitti hiç aklımda yokken park yatak düşünmeye başladım skdjskf acaba ne zamana kadar kullanabiliyorlar
25 kg diyordu sanırım. ben baya beğendim ya zaten yataktan beklentim yok benim yanımda yatsın yeter :D
Bende bundan iki seviyesi var çok memnunum baya kullanıcaz
çok sevindim memnun olmanıza <3333

2 tane kısa kol pijama alıcam yazda ginirim hem hastaneye götürürüm ama sanmıyorum orda giyinirim ilktede ağrıdan hiç pijama giyinmek istemedim..Geceliğim ve sabahlığım yeni 1 defa giyindim hastanede onları götürürüm

Kızlar ben ilk hamileliğimde de son bi ay kala aldım herşeyi bunda da öyle yapıcam Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama aceleye gerek yok herşey alınır zamanı gegelince
Bence son 1 aya bırakılmamalı. Bende yavaştan başladım bir şeyler almaya. Zıbın,tırnak törpüsü, anne bebek çantası ,2 tane de müslin örtü aldım. Ne olur ne olmaz belki bebek vaktinden önce gelir öyle bir süreç yaşanırsa nasıl eşya alınacak ki. Bence 7 aylıkken alışverişin bitmesi en güzeli olur. Tabii herkesin kendi bileceği iş, hepimiz sağlıkla gününde doğumumuzu yaparız inşallah. 🥰

Kızlar böyle perine bölge kemikleriniz ağrıyor mu bacaklarımı hareket ettirdikçe kemiklerim ağrıyor bacakla kasığımın birleştiği kısımlar falan böyle birşey yaşayan var mı

Ben bebek telsizi aldım kızlar. Fikir olsun diye sizinle de paylaşmak istedim ❤️😍

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-30-11-54-32-637_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-04-30-11-54-32-637_com.android.chrome.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 19
sanırım sizin yorumundan gördüm bu model çok hoşuma gitti hiç aklımda yokken park yatak düşünmeye başladım skdjskf acaba ne zamana kadar kullanabiliyorlar
Arkadaşımın çocuğu 3-4 yaşına kadar kullandı en alt bölmesine kendi girip çıkıyordu. Sonra da montesori yatağa geçmeyi planlıyorum ben de

Kızlar ben ilk hamileliğimde de son bi ay kala aldım herşeyi bunda da öyle yapıcam Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama aceleye gerek yok herşey alınır zamanı gelince
yinede son aya bırakman guzum
banada çok demişlerdi hazırla diye sallıyordum
36. haftada sabah ezanıyla suyum geldi, acil sezeryana girdim. çantam filan hazırdı ama gözüm korktu. nolur nolmaz

Bence son 1 aya bırakılmamalı. Bende yavaştan başladım bir şeyler almaya. Zıbın,tırnak törpüsü, anne bebek çantası ,2 tane de müslin örtü aldım. Ne olur ne olmaz belki bebek vaktinden önce gelir öyle bir süreç yaşanırsa nasıl eşya alınacak ki. Bence 7 aylıkken alışverişin bitmesi en güzeli olur. Tabii herkesin kendi bileceği iş, hepimiz sağlıkla gününde doğumumuzu yaparız inşallah. 🥰
katılıyorum. inşallah sağlıkla kucağımıza alalım :KK36:

Arkadaşımın çocuğu 3-4 yaşına kadar kullandı en alt bölmesine kendi girip çıkıyordu. Sonra da montesori yatağa geçmeyi planlıyorum ben de
Bu park bölümü kullanışlı oluyor mu ki çocuklar çok seviyormuş sanırım. aslında ahşap beşikler / yataklar çok daha estetik duruyor ama bir arkadaşım park yatağı çocukların çok sevdiğini söylemişti

Back
X