Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
ben henüz gidip bakmadım yarın bakmayı düşünüyorum ama izlediğim bir videoda seviyesi vardı. bu linkte 10.25 te başlıyor o kısmı anlatmaya

ben henüz gidip bakmadım yarın bakmayı düşünüyorum ama izlediğim bir videoda seviyesi vardı. bu linkte 10.25 te başlıyor o kısmı anlatmaya :)

sanırım sizin yorumundan gördüm bu model çok hoşuma gitti hiç aklımda yokken park yatak düşünmeye başladım skdjskf acaba ne zamana kadar kullanabiliyorlar

henüz 1 zıbın bile almadım. o kadar rahatım :)
aslında bakınca çok bi şeyde kalmadı eylül ü sayma 4 ay
aslında hazırlıklarımızı birbirimizle paylaşsak güzel olur, benim ilk gebeliğim ve hiçbir şey bilmiyorum :D

Şu ana kadar hastane için organizer set ve hastane çıkış seti aldım. burada #reklam oluyor mu bilmiyorum ama linkleyim.

henüz 1 zıbın bile almadım. o kadar rahatım :)
aslında bakınca çok bi şeyde kalmadı eylül ü sayma 4 ay
Bende 2 tane kısa kol tulum aldım o kadar🤭dün oğlumun küçüklerini çıkarttım hepsi yıkanmıştı zaten onları minik oğluşumun dolabına koydum😄ve anladımki baya fazla ev giyimleri var dışarıya yok onları alıcam abartmıcam

aslında hazırlıklarımızı birbirimizle paylaşsak güzel olur, benim ilk gebeliğim ve hiçbir şey bilmiyorum :D

Şu ana kadar hastane için organizer set ve hastane çıkış seti aldım. burada #reklam oluyor mu bilmiyorum ama linkleyim.

Düzenleyici bende almıştım işe yarıyor ama hastane çıkışını yeni doğan almıştım yine öyle yapıcam 0-3 büyük geliyordu oğluma

ben bu konuda biraz yavaşım. ilk hamileliğimde öyle oldu. aslında sona bırakınca çok birikiyor. çok abartmadan almak lazım
bu çok parçalı setleri çok almayın bence. çoğu parçası kullanılmıyormuş. ben almadım. ama eldivendir şapkadır onlardan almıştım, kullanılmadan küçüldü

Bende 2 tane kısa kol tulum aldım o kadar🤭dün oğlumun küçüklerini çıkarttım hepsi yıkanmıştı zaten onları minik oğluşumun dolabına koydum😄ve anladımki baya fazla ev giyimleri var dışarıya yok onları alıcam abartmıcam
ya bende geçen hafta düşündüm. çıkartsam mı acaba diye sonra erken dedim
şimdi sen yazınca, bende çıkartayım mı yaaa
sonra sıcaklar basıyor, ağırlaşıyorsun iş yapamıyorsun
kızımda ağustos ta ütü yapmıştım canım çıkmıştı

bu düzenleyiciler çok güzel evet

gecelik bakıyor musunuz hiç , güzel bulursanız paylaşalım :)

ben bu konuda biraz yavaşım. ilk hamileliğimde öyle oldu. aslında sona bırakınca çok birikiyor. çok abartmadan almak lazım
bu çok parçalı setleri çok almayın bence. çoğu parçası kullanılmıyormuş. ben almadım. ama eldivendir şapkadır onlardan almıştım, kullanılmadan küçüldü

ya bende geçen hafta düşündüm. çıkartsam mı acaba diye sonra erken dedim
şimdi sen yazınca, bende çıkartayım mı yaaa
sonra sıcaklar basıyor, ağırlaşıyorsun iş yapamıyorsun
kızımda ağustos ta ütü yapmıştım canım çıkmıştı
Ütü oğluşuma hala yapıyorum onları ara ara yapıcam sende sona saklama hem iyi oldu baktım neyi var neyi yok neler almalıyım sonra zor olucak ben mesela artık akşam çok ağır oluyorum hiçbir şey yapamıyorum

Ütü oğluşuma hala yapıyorum onları ara ara yapıcam sende sona saklama hem iyi oldu baktım neyi var neyi yok neler almalıyım sonra zor olucak ben mesela artık akşam çok ağır oluyorum hiçbir şey yapamıyorum
yok doğru diyorsun
eksiklerini görürüm nasılsa var diye güveniyorum ama belkide yoklar :)
benim sararanlar filan var belki onların sarılığı geçmezse atarım.
çalışıyorum akşam fırsat zaten yok olsada yorgunluk oluyor. anca tatil olacak, bi şey olacak
yarına iş çıktı bana :D

yok doğru diyorsun
eksiklerini görürüm nasılsa var diye güveniyorum ama belkide yoklar :)
benim sararanlar filan var belki onların sarılığı geçmezse atarım.
çalışıyorum akşam fırsat zaten yok olsada yorgunluk oluyor. anca tatil olacak, bi şey olacak
yarına iş çıktı bana :D
Bendede saralanlar var onları evde giyindiririm zaten hızlı büyüyorlar hiç üstlerinde bile görünmüyor☺️ilk zamanlar aşılar doktor kontrölleri çok oluyor dışarıya alıcam kız olsaydı böyle rahat olamazdım ama🤭

Bendede saralanlar var onları evde giyindiririm zaten hızlı büyüyorlar hiç üstlerinde bile görünmüyor☺️ilk zamanlar aşılar doktor kontrölleri çok oluyor dışarıya alıcam kız olsaydı böyle rahat olamazdım ama🤭
Ben birkaç beyaz takım var evde onlar hariç her şeyi sıfırdan almam lazım.. bir ay kala htpsini tamamlarım diye düşünüyorum daha var ya :)) ben rahatım galiba buradakiler her şeyi alıyor şimdiden :(

bu düzenleyiciler çok güzel evet

gecelik bakıyor musunuz hiç , güzel bulursanız paylaşalım :)
pentide geçenlerde indirim vardı, önü düğmeli 2 pijama takımı aldım. gecelik de bakıyorum bulursam buraya eklerim :) siz bulursanız siz de eklerseniz çok sevinirim :D

ay neden canım alerji mi oldun tam bahar dönemi
yok alerjim yok , göbeğimde çok büyümedi. herhalde kan pompalama artıyormuş ondan
aaa bende erkek olsaydı böyle durmazdım :D
yine alırım ya kıyamam kıslarıma :)
Ben birkaç beyaz takım var evde onlar hariç her şeyi sıfırdan almam lazım.. bir ay kala htpsini tamamlarım diye düşünüyorum daha var ya :)) ben rahatım galiba buradakiler her şeyi alıyor şimdiden :(
bak ağırlaşırsın zor olur. ben ağustos sıcağnda ütü yapmıştım.canım çıkmıştı koca göbekler

Cinsiyet kesinlişti mi sizin?
evet doktor zorla gördü. göstermedi ,kızmış değişmedi :)

Back
X