Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    98
Doktorum sezeryana girdi 3 te gidicem yine ama idrar testi sonucum çıktı keton çok şükür negatif oldu ama yine enfeksiyonum başlamış bide idrarda kristal falan çıkmış bakalım doktorum ne dicek atayım size de bakın bi
Geçmiş olsun canım ne çekti bu grup enfeksiyondan. İlaç başlatabilir belki bi tekrar görüşte bakalım.

Doktorum sezeryana girdi 3 te gidicem yine ama idrar testi sonucum çıktı keton çok şükür negatif oldu ama yine enfeksiyonum başlamış bide idrarda kristal falan çıkmış bakalım doktorum ne dicek atayım size de bakın bi
Vallaha hiç anlamam ben aşko geçmiş olsun ama enfeksiyon için antibiyotik diye bilir doktorun

Kızlar vallahi oturup ağlayacağım şaka gibi suyumu içiyorum, temizliğime özen gösteriyorum, eşimle bile birlikte olmuyoruz hazır değilim diyorum psikolojik olarak yani her şeye rağmen yine yine yine enfeksiyon 😂 tövbe yarabbim ya 3 gün var arada 3 günde neyin enfeksiyonu gerçekten pes
Gecmis olsun canim umarim bi an önce atlatirsın benim idrar Testi temiz çikti ama nedense idrar yaparken Kasiğima ağri giriyor
Birde idarim geldiğinde kesik geliyor bazen karnim agriyor tekrar mi tahlil versem diye dusunuyorum gebelikten önce enfeksiyon baş belamdi 🤦

Gecmis olsun canim umarim bi an önce atlatirsın benim idrar Testi temiz çikti ama nedense idrar yaparken Kasiğima ağri giriyor
Birde idarim geldiğinde kesik geliyor bazen karnim agriyor tekrar mi tahlil versem diye dusunuyorum gebelikten önce enfeksiyon baş belamdi 🤦
Teşekkür ederim canımm inşallah. Benim de dün aynıydı bir an da kesik kesik idrar yapma, yanma ve karın ağrısı oldu. Tekrar idrar baktılar bakteri gözüktü. Ama tuhaf geliyor bu kadar kısa sürede yenilemesi. Bi ürolojiyle görüşeceğim kesik kesik idrar yapma olayı geçmezse. Sana da geçmiş olsun tekrar idrara baktır canım.

😥😥 Enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonu gibi mi evimiz bu ara soğuk ısıtma merkezi bı haftadır kapattilar üşütmemi oldum acaba ya
Olabilir canım. Çünkü benim bulantımda 12. Haftada bitti ama her enfeksiyon kaptığımda bulantım olur hafiften hatta bas dönmem de

Olabilir canım. Çünkü benim bulantımda 12. Haftada bitti ama her enfeksiyon kaptığımda bulantım olur hafiften hatta bas dönmem de
Tarif ettiğiniz gibi sanırım bende enfeksiyon oldum kendi doktoruma bildirmelimiyim herzaman da gidip gelemiyorum nasıl yapsam

Bebek odası için instagramda bir site görmüş eşim hastaneden çıktıktan sonra işe gitmeden bakalım dedi. Ben büyüyen beşik istiyorum ilerleyen yaşlarında da kullanır diye. İç yatağıyla beraber (iç yatak işbir) şifoniyer, gardrop 47bin fiyat aldık. Şifoniyer büyük, gardrop büyük. Eğer daha küçük bir şifoniyer olursa da 38bin oluyor. Böyle bir fiyat aldık. Siz de eğer bakarsanız fiyat paylaşır mısınız burada. Hemen hemen ne nedir öğrenmiş oluruz. Büyüyen beşik iç yatağıyla beraber 16.500 tl bu arada.
Ben samsori diye bir sayfaya baktım harika şeyler var ya

Back
X