-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Slm kızlar Nasılsıniz bebekler nasıl ek gıdaya gectinizmi neyle başladınız neler veriyosunuz?
Haftasonu gecmeyi dusunuyorum insallah. Kizimin kilosu dusuk oldugu icin 2 doktor 4 aylikken basla dedi baslamadim. 1 doktorda 6 aylikken basla dedi. Ayin 25 inde 6 aylik olacam zaten sen ne zaman baslaaycaksin

Bende iyim tatlım :) Kuzumda iyi çok şükür, senin bebişin nasıl ?
Cok sukur iyiyiz canim emme reddi var 3.aydan beri sizde oldumu

Selamm nasilsin :) benim kizimda ayni bastan beri en buyuk sorunumuz gaz ve uykuydu gaz gitti cok sukur uyku sorununuz hala bizimle :/ sukurler olsun ya :)

mutlu canım iyiyim sen nasılsın?? ben çalışıyorum 6 aylık olduk ama hala kızım çok sık uyanıyor uykusuzluktan çöktüm resmen gecede milyon kez uyanıp emmek istiyor ve uykuya öyle geçiyor sonrasında 1 2 saat yatsa gam yemiyecem 15 20 dakka sonra aynı rutin :)

Ben emzirmiyorum canım, malesef ne yaptıysam sütüm olmadı. Grupta emziren arkadaslarda öyle bir sorun oldu yanlışım yoksa bu zamanlarda normalmiş, evin içinde gezerek emziriyoruz demişlerdi :)

Ben emzirmiyorum canım, malesef ne yaptıysam sütüm olmadı. Grupta emziren arkadaslarda öyle bir sorun oldu yanlışım yoksa bu zamanlarda normalmiş, evin içinde gezerek emziriyoruz demişlerdi :)
Deniyorum.ama yok emmeyince oylede emmiyor cisli bez sayisi cok.azaldi. Gecen ay 6 kiloudu bu ayda almadi.sanorom :/ ayin 25 ine kadar ne olacak bakalim

Ah ah bizimkide her uyandiginda uzun surede uyumuyor gunduz emzirmek icin ugras gece uyutmak icin:/ ben uykusuzluktan olurken kizim.nasil dayaniyor sasiriyorum

En son bebisler 6 aylikken mi yazılmış şimdi 2 yaşlarını geçtiler şükür. Başka bebiş yapan var mı bu süre zarfında acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…