- 18 Eylül 2024
- 641
- 532
- 18
Olsun sonuçta güzel çıkmış oh rahat Bi uyku iyi gelirAy cidden önemli olan nipt sonucuydu çok şükür temiz geldiya en uzun nipt bekleyen insan olarak tarihe yazıldım 5 hafta![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun sonuçta güzel çıkmış oh rahat Bi uyku iyi gelirAy cidden önemli olan nipt sonucuydu çok şükür temiz geldiya en uzun nipt bekleyen insan olarak tarihe yazıldım 5 hafta![]()
Aayyyy çok şükür aşkımmm nasıl rahatladımmmmYaaaaaa çok şükür çok sevindim kuşum hayırlı uğurlu olsun için de rahatladı artıkcinsiyeti de merak ediyoruz
Evet aşkım vallaha artık geceleri rüyamda ngs ve nipt ile uğraşıp duruyordum biliç altı nanaydıOlsun sonuçta güzel çıkmış oh rahat Bi uyku iyi gelir
Hahaha yerim ya gözünüz aydın balım benim rabbim hep böyle güzel mutlu haberler duymayı nasip etsin inşallahAayyyy çok şükür aşkımmm nasıl rahatladımmmmkızlar aaaaa felan nasıl heycanlılsr dedim yahu bana temizim onu söyleyin hemişireler temiz dedi oh dedim
aa sesini duyan tüm hemşirelerim geldi
çok güzel duygular yaa
![]()
Hadi bakalımHahaha yerim ya gözünüz aydın balım benim rabbim hep böyle güzel mutlu haberler duymayı nasip etsin inşallahşimdi senden cinsiyet bekliyoruz hadi hahah
Hahha allah aşkına git topu dik bi hadi hahahHadi bakalımkızlara dedim doktor erkek diyor diye renk vermediler
kız diyorki zarfa koydum zarfta sıkı sıkı kapanmış
![]()
Canım geçmiş olsun şimdi okuyorum nasılsın nasıl oldunKızlar ben acile geldim karın ağrısı, idrar yaparken yanma, kesik kesik idrar yapma var. Pazar günü idrar yolu enfeksiyonum temiz çıkmıştı ama bugün böyle bir şey çekiyorum. Bol su içince geçer dedim geçmedi. İdrar verdim sonucu bekleyeceğim. Bebekte problem yok şükür ama plasentayla ilgili bir şey söylediler mi sana dedi hayır dedim sorun mu var falan hocasına danıştı normal plasenta bebek büyüdükçe yukarı çıkacak vs dedi. Kafamı karıştırdı resmen. Ama bir sorun olsaydı da söylerlerdi diye de düşünüyorum. 15. haftadayım sonuçta yani plasenta nerede olacak tabi yukarı da olmaz
Hahha allah aşkına git topu dik bi hadi hahahzirveye dik öğren hemen
İyiyim canım çok teşekkür ederim. Acildeki doktor plasenta ile ilgili birkaç yorumda bulundu ama dikkate almadım. Aşağıda vs dedi sonra hocasıyla görüştü normal dedi ki bence de normaldir. Geçen hafta idrar yolu enfeksiyonum geçmişti pazar günü temiz çıkmıştı sonuç, maşallahım var yine enfeksiyon çıktı.Canım geçmiş olsun şimdi okuyorum nasılsın nasıl oldun
Yapın bi ya sonra daha heyecanlı şekilde yerleşirsiniz hahaha ikna etme çabalarıma hele yaaşko çok fena bir zamana geldi ya taşınma aşamasına denk geldi yeni eve geçtik her yer her yerde görsen
kardeşimde diyor abla bugün hemen yapalım 14 de işten çıkıcak
![]()
Bende montessori almayı düşünüyorum almila ya da çilekten içine eklemek istediğim parçalar hariç yatak karyola dolap şifonyer ortalama 45-50.000 arasında değişiyor. Arkadaşım da montessori şeklinde yaptı odayı 6aydan sonra yavaş yavaş kendi odasına geçirdi , 12-13 yaşına kadar rahat rahat kullanır diye düşünüyorumBebek odası için instagramda bir site görmüş eşim hastaneden çıktıktan sonra işe gitmeden bakalım dedi. Ben büyüyen beşik istiyorum ilerleyen yaşlarında da kullanır diye. İç yatağıyla beraber (iç yatak işbir) şifoniyer, gardrop 47bin fiyat aldık. Şifoniyer büyük, gardrop büyük. Eğer daha küçük bir şifoniyer olursa da 38bin oluyor. Böyle bir fiyat aldık. Siz de eğer bakarsanız fiyat paylaşır mısınız burada. Hemen hemen ne nedir öğrenmiş oluruz. Büyüyen beşik iç yatağıyla beraber 16.500 tl bu arada.
Gelmiş geçmiş olsun canım. Kendi doktorun bu zamana kadar söylerdi diye düşünüyorum, hiç aklına bişey getirmeİyiyim canım çok teşekkür ederim. Acildeki doktor plasenta ile ilgili birkaç yorumda bulundu ama dikkate almadım. Aşağıda vs dedi sonra hocasıyla görüştü normal dedi ki bence de normaldir. Geçen hafta idrar yolu enfeksiyonum geçmişti pazar günü temiz çıkmıştı sonuç, maşallahım var yine enfeksiyon çıktı.şaşkınlıkla bekliyorum yine geçmesini
LadyNurr
Yok canım testler arasında 4-5 gün var ilaç bittikten sonra. Bence akıntıdan dolayı idrar verince akıntı idrara karışıyor enfeksiyon gözüküyor artık bundan şüpheleniyorum ben yani çünkü her şeye dikkat ediyorum. Kesinlikle öyle canım söylerdi muhakkak.Gelmiş geçmiş olsun canım. Kendi doktorun bu zamana kadar söylerdi diye düşünüyorum, hiç aklına bişey getirmebu arada bendede şuan enfeksiyon var ne zaman tahlil olayım geçip geçmediğini sormuştum. İlaç bittikten 1 hafta sonra tahlil yapalım dedi, çünkü hemen yapılan testlerde yalancı negatif olabiliyormuş senin de öyle mi acaba
Güzel haberlerle çıkacaksın inşallah dualarım seninle![]()
Hep aynı stres aşkım bol bol zikir çek inşallah güzel sonuçlarla çıkacaksın
Doktorum sezeryana girdi 3 te gidicem yine ama idrar testi sonucum çıktı keton çok şükür negatif oldu ama yine enfeksiyonum başlamış bide idrarda kristal falan çıkmış bakalım doktorum ne dicek atayım size de bakın biYok yok bir şey olmayacak, mutlu mutlu çıkacaksın![]()
Takriben fiyatlar aynı o zaman hemen hemen. Beşiği beğendim de baktığım yerde dolap şifoniyer düşüneceğim eşimin içine sinmedi kalitesi. Eğer benim Antalya’dan bakıp sipariş vereceğim bir yerse web site falan paylaşırsan sevinirim canım ben de bakayım bi.Bende montessori almayı düşünüyorum almila ya da çilekten içine eklemek istediğim parçalar hariç yatak karyola dolap şifonyer ortalama 45-50.000 arasında değişiyor. Arkadaşım da montessori şeklinde yaptı odayı 6aydan sonra yavaş yavaş kendi odasına geçirdi , 12-13 yaşına kadar rahat rahat kullanır diye düşünüyorum
Ay hadi bakalım hayırlı olsun derin bir nefes al artıkKızlarrr çok şükür nipt sonucu temiz( cinsiyet içinde zarfta aldım sonucu kardeşime verdim zamanımız olunca
️ patlatacağız inşallah) taşınma stresi girdi şuan araya
![]()
Geçmiş olsun canım, belki enfeksiyon için ilaç başlar. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahDoktorum sezeryana girdi 3 te gidicem yine ama idrar testi sonucum çıktı keton çok şükür negatif oldu ama yine enfeksiyonum başlamış bide idrarda kristal falan çıkmış bakalım doktorum ne dicek atayım size de bakın bi
Aynı tarifeyi bende kocama uyguluyorum ama şu halime bak perim perişanım diyor ahhahahah 8/9 A doğru yaparız belki dedi du bakalım bir turda kız kardeşime baskı yaptırırımYapın bi ya sonra daha heyecanlı şekilde yerleşirsiniz hahaha ikna etme çabalarıma hele ya![]()