2015 Şubat Anneleri

vallahi yaparim o igne isini eline vurmakdan iyidir psikopat etti bu çocuk beni
dunya para saydim mutafag dolap yaptiurdim hersey yukarkarda , kepçe tahta kaisklar falan buzdolabinin ustunde kovada , basedemedim napayim gekdi aldi vurdu kirdi illalah dedim artik bosalttim çekmeceleri arada bi yokluyor simdi ne var yok niye :)

kapiya kisildi diyorum ya parmagini,her gun soruyorum gel buraya koy parmagini diye asla yaklasmiyor usulca kapiyi kapatiyor uyanikkkk :))))
igneyi denersem ise yarayabilir
elektrik dugmesini abntlayamam demi neye yarayacak ki çocuk sandalyeleri masa tepelerinde evde hiç duzen yok ((

bide yeni aldigim firinin kapagini zedelemiss boyle boyasi kalkmis gavlamis esim gorse dunya laf duyarim
adam anlamiyor ben varsam çocuk bisey yapmaycakmis yapaamzmis ben bakacakmisim
e ben nasil 24 saat bakayim ona gozumu ayirmadan ((

bu aksama yemekli misafirim vardi
çok yoruldum, yarinda kayinim geliyor misafir oalrak
ben alisik deilim valla bu kadar misafire bunye kabul etmiyor yoksa ben çokkk misafirperverdirim
hakan efendide 12h30 da uyuudu yania z once uyudu sabah oal ak enrdeyse , haaftayada boyle yaparsa 2017 ye uyanik girebilirrrr
gunduz çok uyyor ama misafir vard iye isime geldi pazartesi halledicem duzen isini
bu sabah 9 da kalkdi sabah, oglen de 2 de yatip 5h30 da kalkdi bende yeemekelrimi yaptim :))

Bu konularda ben de seninle aynı durumdayım. Benim alt mutfak dolaplarmn hepsi kurdele ile bağlı. Alt 2 çekmecenin kulplarını söktüm çünkü üzerine basıp tezgaha tırmanıyor ocak altındaki tekli çekemecenin de söktüm ona da basıp ocağa el uzatıyor. Çekmecenin altından tutup açıyorum snra da diğerinin altından açıyorum lazım oldukça.
Buzdolabının kapısı bantlı. Bantın bir ucunu kendi kendine yapıştırıyorum açarken oradan tutup açıyorum.
Üst 2 çekmeceleri de yanlarndan bantlıyorum lazım oldukça aç yapıştır mecbur.
Eğer bunları yapmazsam bütün mtfak yerlerde.
İğne olayı işe yarar. Ama sakın iğneyi görmesn senin batırdığını anlrsa yine yapar oradan battığını zannetmesi lazım ki dokunmasn birdaha.
Ya da sen de bnm gibi bantlayacaksın. Sürekli sök yapıştr yapacaksn.
Fırının da eğer boyanabilecek yerine zarar verdiyse ojeyle boya farkedilmez beyazsa beyaza siyahsa siyah ojeyle boya. Kapağını bantla 2 yerden. Kullanmak istedkçe sökersin.ya da dediğim gibi bantın ucunu kendi kendine bantla tutma yeri yap o kısmından tutar açar tekrar kapatrsın. O ksmını farketmesin ama tutup açabiliyolr yoksa ya üstüne doğru ya yanına doğru olsun kapağın yüzeyinde olmasın tutup açar
Bant benim herşeyim tatillerde filan hep yanımda bant olur

Nasılsınız kızlar mery60 yeb4 dadera hiç yazmıyorsunuz herşey yolundadır inş ben artık geceleri uyuyamıyorum mahfoluyorum mide yanmamdan son iki haftam ama artık dayanılmaz oldu ne süt fayda ediyor ne ilaç daha kahvaltı yapmadım şu an mesela dün akşamdan beri yanıyor hala da geçmedi yanması hiçbişey yiyip içemiyorum az kaldı neyseki

geçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız

Hamileyken mide yanmama tek iyi gelen şey karbonatlı su içmek. Bir de ev yapımı doğal yoğurtla ayran ve o yeşil suyu. Bardak bardak içerdim. En etkilsi ama karbonatlı su. Bi dene istersen. Bi de gece neredeyse oturur vaziyette uyuyordum.

Hmm karbonatlı suyun bebeğe bi zararı olmaz mı acaba canım plasentada veya göbek kordonunda kireçlenme yapmasın ev yapımı yoğurt yiyorum canım her gün bir kase suyunu da arada içiyorum ama pek etkisini görmedim midem için rennie iyi geliyor gibi ama çok kısa sürüyor yarım saat sonra hemen başlıyor yine soğuk sütte öyle anlık geçiriyor yanmayı sabaha kadar kıvranıyorum yine yediklerimi hazmedemiyorum gibi hisediyorum taş gibi oturuyor mideme herşey çok fazla da yemiyorum çok çok az yiyorum ama feci neyse az kaldı canım bakalım ne zaman doğacak doğacağı günü bilmemekte ayrı bir heyecan en fazla iki haftası var :)

Canım okadar araştırmadım ben içtim çok şükür sorun filan olmadı. Sonuçta yemeklere filan kullanılan birşey okadar kötü etkileyeceğini sanmıyorum oturup bardak bardak içmeyecksin sonuçta. Benim kz 42. Haftada doğmuştu 2 haftadan fazla kalmış da olabilir. Sen çok dayanamadığın zman içmeyi dene.

Hm anladım canım oğlum 39+4 te normal doğdu o yüzden belli olmaz canım :) herşeye hazırlıklı olmak lazım peki senin 42 de sezeryan mı oldu normal mi oldu

Hm anladım canım oğlum 39+4 te normal doğdu o yüzden belli olmaz canım :) herşeye hazırlıklı olmak lazım peki senin 42 de sezeryan mı oldu normal mi oldu
Normal doğum oldu benimki canım. 2gün sonraya sezeryan demişti doktor o gece sancım başlamıştı sezeryana gerek kalmadı.

Canimm Allah kolaylik versin zor zamanlar ama sonuna geldin artik oyle dusun. Az kaldi minigini kucagina almaya. Insallah cok guzel bir dogum olacak. Berat da kardesini cok sevecek.

Canimm Allah kolaylik versin zor zamanlar ama sonuna geldin artik oyle dusun. Az kaldi minigini kucagina almaya. Insallah cok guzel bir dogum olacak. Berat da kardesini cok sevecek.
Sağol canım güzel dileklerin için inşallah öyle olur

bi yapılacklar listem var burdan muşa yol olur :)) vakit yok anacım.. asıl sen nasılsın? geliyor bebiş. berat nasıl oldu?

Selam kızlar nasılsınız doktordan geldim nst ye girdim sıkıntı yok şükür bebişte iyi maşallah 3150 gram herşeyimiz normal şükür doğumu bekliyorum sadece bir de bebiş ayın 10 unu doktorun gelmesini beklese süper olacak :)

bi yapılacklar listem var burdan muşa yol olur :)) vakit yok anacım.. asıl sen nasılsın? geliyor bebiş. berat nasıl oldu?
Yapılacaklar hiç bitmiyor canım sağlık olsun halledersin sen iyiyiz şükür canım beratta ilk günlere göre daha iyi alıştı arada baba baba diye geziniyor ama olur o kadar az kaldı zaten babamızın gelmesine 6 ocakta gelecek inş aynen biz de bebişi bekliyoruz heyecan içerisinde :) hastane çantasını filan hazırladım minik bir beşik aldım ilk 6 aylık kullanım için onu kuracaz eşim gelince öyle yani bir şekilde geçiyor günler...

Berat annemlere geldiğimizden beri geceleri 5-6 defa uyanıp ağlıyor uyumuyor en son bana 2 tane geçiriyor suratıma eli de ağır çok acıtıyor burnum kırıldı sandım bu gece öyle rahtlayıp uyuyor evdeyken böyle değildi 1-2 defa uyanıp ağlamadan geri uyurdu yer değişiminden böyle sanırım bir de burda olmamızdan dolayı beni suçladığı için hırsını vurarak alıyor demek ki

Bu yazı baya eskiymiş ama ben gene de sormak istedim iliadin kullanmıştı değil mi ablanız? Ben hamile oldgmu bilmeden bir hafta kullandım da şimdi de kafama takılıp duruyor;(

Kızlar kızlar canım kızlar ne yapıyorsunuz :)

Ben sınavlarımı atlattım bugün itibari ile rahatladım artık sıra sonuç beklemede..

Ne zaman girmiyordum kesin birikmiştir dedim bi baktım pek paylaşım Yok nerelerdesiniz ki acaba :)

Umarım herkes iyidir hepinizi Bebişler dahil öpüyorum :)

merhaba kızlar, kaç zamandır arada bakıyorum ama yazamadım. daha doğrusu öyle bir tembellik öyle bir bıkkınlık varki üstümde yazmaya bile mecalim yoktu.. hergün bizim için yazılan günlük dizilerdeki aynı senaryoyu yaşıyo gibiyim. bazen özgürlüğümü çok özlüyorum, eski hayatımı, eski çevremi, işimi gücümü vs..

aman bu yıl böyle saçma sapan bi yıldı hem bizim için hem ülkemiz için çok kötüydü. inşallah yeni yıl yeni güzellikler getirir herkese.

Begümle ilgili durumları gelişmeleri daha sonra anlatırım artık :)

BRBM büyük şanssızlık olmuş canım ya seninde bu doktor durumların. inşallah 10una kadar gelmezde için rahat olur. ayrıca ankara büyük şehir, madem o kadar korkuyosub epidural yapan başka bir hastane ve doktor bulsan?
son iki üç hafta çok sıkıntılı geçiyor, uyuyamazdım bende hiç. 41+2 de gelince bide artık isyanlardaydım yani. ama çok şükür geçti gitti baksana 2 yaşında olacaklar şimdi.

gelincikgibi canım benim özledim seni, bende telefondan yazacaktım sana, sınavların nasıl geçti diye. inşallah her şey yolunda gider.. şimdi oturup beklemekten başka çare yok sanırım. çok sıkıcı piff.. inşallah güzel sonuçlar alırsın dua edicem.
Ayaz nasıl annesi? bugün paylaştığın fotoğraf harikaydı bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…