vallahi yaparim o igne isini eline vurmakdan iyidir psikopat etti bu çocuk beniMaralcm bantlamayı dene. Ben evde çoğu şeyi bantlıyorum buz dolabı dolaplar fırın çekmeceler.
Kullanmadğm altta olan prizler filan.
Eğer işe yaramazsa oraya dokunduğu zaman 2 parmağının arasna iğne sıkıştr oraya dokunduğunda oğlum ypma etme derken o iğneyi farketmeden hafif eline batır hissetsn ayy elektrk çarptı de dokunma acır de. Birkaçkere tekrarla bidaha dokunacağnı sanmıyorum canım.
Bu konularda ben de seninle aynı durumdayım. Benim alt mutfak dolaplarmn hepsi kurdele ile bağlı. Alt 2 çekmecenin kulplarını söktüm çünkü üzerine basıp tezgaha tırmanıyor ocak altındaki tekli çekemecenin de söktüm ona da basıp ocağa el uzatıyor. Çekmecenin altından tutup açıyorum snra da diğerinin altından açıyorum lazım oldukça.vallahi yaparim o igne isini eline vurmakdan iyidir psikopat etti bu çocuk beni
dunya para saydim mutafag dolap yaptiurdim hersey yukarkarda , kepçe tahta kaisklar falan buzdolabinin ustunde kovada , basedemedim napayim gekdi aldi vurdu kirdi illalah dedim artik bosalttim çekmeceleri arada bi yokluyor simdi ne var yok niye :)
kapiya kisildi diyorum ya parmagini,her gun soruyorum gel buraya koy parmagini diye asla yaklasmiyor usulca kapiyi kapatiyor uyanikkkk :))))
igneyi denersem ise yarayabilir
elektrik dugmesini abntlayamam demi neye yarayacak kiçocuk sandalyeleri masa tepelerinde evde hiç duzen yok ((
bide yeni aldigim firinin kapagini zedelemissboyle boyasi kalkmis gavlamis esim gorse dunya laf duyarim
adam anlamiyor ben varsam çocuk bisey yapmaycakmis yapaamzmis ben bakacakmisim
e ben nasil 24 saat bakayim ona gozumu ayirmadan((
Hamileyken mide yanmama tek iyi gelen şey karbonatlı su içmek. Bir de ev yapımı doğal yoğurtla ayran ve o yeşil suyu. Bardak bardak içerdim. En etkilsi ama karbonatlı su. Bi dene istersen. Bi de gece neredeyse oturur vaziyette uyuyordum.Nasılsınız kızlarmery60 yeb4 dadera hiç yazmıyorsunuz herşey yolundadır inş ben artık geceleri uyuyamıyorum mahfoluyorum mide yanmamdan son iki haftam ama artık dayanılmaz oldu ne süt fayda ediyor ne ilaç daha kahvaltı yapmadım şu an mesela dün akşamdan beri yanıyor hala da geçmedi yanması hiçbişey yiyip içemiyorum az kaldı neyseki
Hmm karbonatlı suyun bebeğe bi zararı olmaz mı acaba canım plasentada veya göbek kordonunda kireçlenme yapmasın ev yapımı yoğurt yiyorum canım her gün bir kase suyunu da arada içiyorum ama pek etkisini görmedim midem için rennie iyi geliyor gibi ama çok kısa sürüyor yarım saat sonra hemen başlıyor yine soğuk sütte öyle anlık geçiriyor yanmayı sabaha kadar kıvranıyorum yine yediklerimi hazmedemiyorum gibi hisediyorum taş gibi oturuyor mideme herşey çok fazla da yemiyorum çok çok az yiyorum ama feci neyse az kaldı canım bakalım ne zaman doğacak doğacağı günü bilmemekte ayrı bir heyecan en fazla iki haftası var :)Hamileyken mide yanmama tek iyi gelen şey karbonatlı su içmek. Bir de ev yapımı doğal yoğurtla ayran ve o yeşil suyu. Bardak bardak içerdim. En etkilsi ama karbonatlı su. Bi dene istersen. Bi de gece neredeyse oturur vaziyette uyuyordum.
Canım okadar araştırmadım ben içtim çok şükür sorun filan olmadı. Sonuçta yemeklere filan kullanılan birşey okadar kötü etkileyeceğini sanmıyorum oturup bardak bardak içmeyecksin sonuçta. Benim kz 42. Haftada doğmuştu 2 haftadan fazla kalmış da olabilir. Sen çok dayanamadığın zman içmeyi dene.Hmm karbonatlı suyun bebeğe bi zararı olmaz mı acaba canım plasentada veya göbek kordonunda kireçlenme yapmasın ev yapımı yoğurt yiyorum canım her gün bir kase suyunu da arada içiyorum ama pek etkisini görmedim midem için rennie iyi geliyor gibi ama çok kısa sürüyor yarım saat sonra hemen başlıyor yine soğuk sütte öyle anlık geçiriyor yanmayı sabaha kadar kıvranıyorum yine yediklerimi hazmedemiyorum gibi hisediyorum taş gibi oturuyor mideme herşey çok fazla da yemiyorum çok çok az yiyorum ama feci neyse az kaldı canım bakalım ne zaman doğacak doğacağı günü bilmemekte ayrı bir heyecan en fazla iki haftası var :)
Hm anladım canım oğlum 39+4 te normal doğdu o yüzden belli olmaz canım :) herşeye hazırlıklı olmak lazım peki senin 42 de sezeryan mı oldu normal mi olduCanım okadar araştırmadım ben içtim çok şükür sorun filan olmadı. Sonuçta yemeklere filan kullanılan birşey okadar kötü etkileyeceğini sanmıyorum oturup bardak bardak içmeyecksin sonuçta. Benim kz 42. Haftada doğmuştu 2 haftadan fazla kalmış da olabilir. Sen çok dayanamadığın zman içmeyi dene.
Normal doğum oldu benimki canım. 2gün sonraya sezeryan demişti doktor o gece sancım başlamıştı sezeryana gerek kalmadı.Hm anladım canım oğlum 39+4 te normal doğdu o yüzden belli olmaz canım :) herşeye hazırlıklı olmak lazım peki senin 42 de sezeryan mı oldu normal mi oldu
Canimm Allah kolaylik versin zor zamanlar ama sonuna geldin artik oyle dusun. Az kaldi minigini kucagina almaya. Insallah cok guzel bir dogum olacak. Berat da kardesini cok sevecek.Nasılsınız kızlarmery60 yeb4 dadera hiç yazmıyorsunuz herşey yolundadır inş ben artık geceleri uyuyamıyorum mahfoluyorum mide yanmamdan son iki haftam ama artık dayanılmaz oldu ne süt fayda ediyor ne ilaç daha kahvaltı yapmadım şu an mesela dün akşamdan beri yanıyor hala da geçmedi yanması hiçbişey yiyip içemiyorum az kaldı neyseki
Sağol canım güzel dileklerin için inşallah öyle olurCanimm Allah kolaylik versin zor zamanlar ama sonuna geldin artik oyle dusun. Az kaldi minigini kucagina almaya. Insallah cok guzel bir dogum olacak. Berat da kardesini cok sevecek.
bi yapılacklar listem var burdan muşa yol olur :)) vakit yok anacım.. asıl sen nasılsın? geliyor bebiş. berat nasıl oldu?Nasılsınız kızlarmery60 yeb4 dadera hiç yazmıyorsunuz herşey yolundadır inş ben artık geceleri uyuyamıyorum mahfoluyorum mide yanmamdan son iki haftam ama artık dayanılmaz oldu ne süt fayda ediyor ne ilaç daha kahvaltı yapmadım şu an mesela dün akşamdan beri yanıyor hala da geçmedi yanması hiçbişey yiyip içemiyorum az kaldı neyseki
Yapılacaklar hiç bitmiyor canım sağlık olsun halledersin senbi yapılacklar listem var burdan muşa yol olur :)) vakit yok anacım.. asıl sen nasılsın? geliyor bebiş. berat nasıl oldu?
Burdan muşa yol olur hahah çok tatlısın canım...bi yapılacklar listem var burdan muşa yol olur :)) vakit yok anacım.. asıl sen nasılsın? geliyor bebiş. berat nasıl oldu?
Bu yazı baya eskiymiş ama ben gene de sormak istedim iliadin kullanmıştı değil mi ablanız? Ben hamile oldgmu bilmeden bir hafta kullandım da şimdi de kafama takılıp duruyor;(Bi KBB ye gorun istersen canım çok nadir oluyormuş hamilelikte hormonlara bağlı ablama o zaman öyle demişlerdi zaten hamilelikten sonra da normale döndü sinirden ağladığını bilirim valla nefes alamamak büyük sıkıntı düzelir insallah en kisa zamanda seninkide canım