Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar biraz toparladım gibi bugün annemi kaybedeli 13 gün oldu 7 tebarekesini yaptıktan sonra evime geldim mecbur işe başladım çünkü evde kafayı yemek üzereydim bebeğe doktor her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yaptı çünkü nstde hafif sancı çıkıyor ama düzenli değil çok psikolojim bozuk bu süreci nasıl atlatabilirim emin değilim
Selam kızlar biraz toparladım gibi bugün annemi kaybedeli 13 gün oldu 7 tebarekesini yaptıktan sonra evime geldim mecbur işe başladım çünkü evde kafayı yemek üzereydim bebeğe doktor her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yaptı çünkü nstde hafif sancı çıkıyor ama düzenli değil çok psikolojim bozuk bu süreci nasıl atlatabilirim emin değilim
Merhaba başınız sağ olsun tekrardan. İşe başlamanız güzel olmuş kafanız dağılır. Henüz acınız çok taze, bir çıkmazda gibi hissetmeniz çok normal. İnşallah bebeğinizi vaktinde sağlıkla kucağınıza alırsınız da yaşadığınız acının tesellisi olur bir nebze de olsa
Basiniz sag olsun aciniz henuz cok taze kendinizi hemen toparlanmak icin yormayin acinizi yasayacaksiniz tabii ki. Bu sureci en hafif hasarla atlatmak icin hastanelerin psikolog servisi kismina basvurabilirsiniz, konusmak derdinizi anlatmak size iyi gelecektir.
Basiniz sag olsun aciniz henuz cok taze kendinizi hemen toparlanmak icin yormayin acinizi yasayacaksiniz tabii ki. Bu sureci en hafif hasarla atlatmak icin hastanelerin psikolog servisi kismina basvurabilirsiniz, konusmak derdinizi anlatmak size iyi gelecektir.
Kızlar herkese merhaba ben 34+1 im bugun doktor kontrolum vardi bebek hala makat gelismis. Doktor bu zamandan sonra donmeyebilir dedi. Sizin bebisler ne zaman dondu
Youtubeda spinning babies pozisyonlari var onlari ben her gun yaptim bir hafta, ayrica yuzdum bir kez dalarak bol bol, ve yuruyus yaptim yurume bandinda en az 45 dk haftada 3 ve dun bebegi elle cevirme randevum vardi, baktilar bebis donmus <3 35+5tim dun :) donebiliyor cok korkmustum ben de hatta simdi de tekrar donmese bari diyorum, o yuzden hep topun ustunde calisiyorum ya da dairesel hareketler ciziyorum insallah szinki de donsun
Kızlar herkese merhaba ben 34+1 im bugun doktor kontrolum vardi bebek hala makat gelismis. Doktor bu zamandan sonra donmeyebilir dedi. Sizin bebisler ne zaman dondu