Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    109
Benim normal doğum zamanım 11 Nisan gelişime göre beklenen 6 Nisan doktora 38. Hafta bitince 28 Mart alalım bayramda stres olmayayım diyorum ama ısrarla bayram sonrası 2-3 Nisan diyor hala belirlemesik son hafta karar verecekmiş ama bayram günü doktor yokken doğurmak çok korkutuyor tamam sezaryen ama doktoruma çok güveniyorum o olsun istiyorum ben gelirim bir yere gitmicem diyor ama ya yetişemezse diye korkuyorum ilk kızımda da sezaryen günü belli iken 2 gün önce nişan bir gün önce suyum gelmişti apar topar girmiştim ama doktor yetişti şükür gün belli olsa sanki rahatlayacağım gibi hadi artık marta giriyoruz 15 inde sonra bizde de dökülmeler başlar bereketli ramazan ve bayram çocukları ♥️
Hemen hemen ayni durumdayiz benim de 1 hafta falan onde gidiyor gelisimi ben de bayrama denk gelmesinden korkuyorum acikcasi doktorum da 39 da alacagiz diyor bakalim

Benim normal doğum zamanım 11 Nisan gelişime göre beklenen 6 Nisan doktora 38. Hafta bitince 28 Mart alalım bayramda stres olmayayım diyorum ama ısrarla bayram sonrası 2-3 Nisan diyor hala belirlemesik son hafta karar verecekmiş ama bayram günü doktor yokken doğurmak çok korkutuyor tamam sezaryen ama doktoruma çok güveniyorum o olsun istiyorum ben gelirim bir yere gitmicem diyor ama ya yetişemezse diye korkuyorum ilk kızımda da sezaryen günü belli iken 2 gün önce nişan bir gün önce suyum gelmişti apar topar girmiştim ama doktor yetişti şükür gün belli olsa sanki rahatlayacağım gibi hadi artık marta giriyoruz 15 inde sonra bizde de dökülmeler başlar bereketli ramazan ve bayram çocukları ♥️
Ozman bir hafta önden mi gidiyor bebek
Bende pazartesi kontrole gideceğim inşallah bir ay önce gitmiştim doğuma dair bişey söylemedi doktorum bu sefer bana tahmini bişey söylerse çok iyi olur çünkü evde bebeğimle yalnızım bende doğum başlarsa nasıl telaşlanmadan tek halledeceğim bilemiyorum

Ozman bir hafta önden mi gidiyor bebek
Bende pazartesi kontrole gideceğim inşallah bir ay önce gitmiştim doğuma dair bişey söylemedi doktorum bu sefer bana tahmini bişey söylerse çok iyi olur çünkü evde bebeğimle yalnızım bende doğum başlarsa nasıl telaşlanmadan tek halledeceğim bilemiyorum
Evet beklenen doğum tarihini de söylüyor bir ara 3 nişana kadar gelmişti şimdi yine 6 Nisan 7-8 gün önce gidiyor

Kızlar geçenlerde gece her zaman hissettiğim bebeğimin hareketlerini hissedemedim uyuyordur dedim. Sonra sabah oldu 15 dk dürttüm dürttüm en sonunda ağlamaya başladım ki sert bir tekmelerle 'off ne var anne bir uyutmadın' tepkisiyle karşılaştım. Eşim de panik oldu😄 neyse dün doktoruma sordum bana dediği şey şuydu aklınızda bulunsun:
" Bebek hareketleri başladığında ard arda güm güm diye 4-5 kez vurmalı. Yeri daralsa da hareketleri eskisinden daha az değildir. Seni tedirgin etmesi gereken ya hareketsizlik ya da tek sefer vurup vücudunu, kendini bırakması." dedi. Böyle bir durumda hemen gelmem gerektiğini de söyledi. İnşallah kimse bu tarz bir durumla karşılaşmaz ama aklımızda olsun.

Ultrasonda boy kilo farklı çıkabiliyor. Benim doktorum 39 haftada ilk oğlumu sezaryene girmeden bir gün öncesinde 2800 Gr olarak ölçtü ve '2500 Gr üstü olunca sıkıntı yaşamayız' demişti. Hatta çok moralim bozulmuştu 3 kilo bile değil diye ama ertesi gün bir doğdu 3400 grammış meğer. Doktor da dedi hatalı gösterebiliyor cihazlar diye. Yani arada 600 Gr var 1 günde alamayacağına göre cihaz hatalıydı.

Back