merhaba kızlar, kaç zamandır arada bakıyorum ama yazamadım. daha doğrusu öyle bir tembellik öyle bir bıkkınlık varki üstümde yazmaya bile mecalim yoktu.. hergün bizim için yazılan günlük dizilerdeki aynı senaryoyu yaşıyo gibiyim. bazen özgürlüğümü çok özlüyorum, eski hayatımı, eski çevremi, işimi gücümü vs..
aman bu yıl böyle saçma sapan bi yıldı hem bizim için hem ülkemiz için çok kötüydü. inşallah yeni yıl yeni güzellikler getirir herkese.
Begümle ilgili durumları gelişmeleri daha sonra anlatırım artık :)
BRBM büyük şanssızlık olmuş canım ya seninde bu doktor durumların. inşallah 10una kadar gelmezde için rahat olur. ayrıca ankara büyük şehir, madem o kadar korkuyosub epidural yapan başka bir hastane ve doktor bulsan?
son iki üç hafta çok sıkıntılı geçiyor, uyuyamazdım bende hiç. 41+2 de gelince bide artık isyanlardaydım yani. ama çok şükür geçti gitti baksana 2 yaşında olacaklar şimdi.
@AyazBeyaz canım benim özledim seni, bende telefondan yazacaktım sana, sınavların nasıl geçti diye. inşallah her şey yolunda gider.. şimdi oturup beklemekten başka çare yok sanırım. çok sıkıcı piff.. inşallah güzel sonuçlar alırsın dua edicem.
Ayaz nasıl annesi? bugün paylaştığın fotoğraf harikaydı bayıldım