• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    185
Çok geçmiş olsun benim çocuğumda kabiz oldu acaba probiyotik kullandınız mı
yeni gördüm kusura bakmayın prof a gittik klaire labs diye bi marka önerdi en iyisi oymuş. soğuk zincir olarak satılıyor içinde küçük bi ölçek var 1 sene götürür bu dedi iyi geldi cidden ben de arada alıyotum hatta

Merhaba sevgili anneler bebeğim 7 aylık üç ayına kadar anne sütü ve mama desteği aldı 4 ayda sütüm tamamen kesildi mama ve ek gidayla devam ediyoruz yolumuza mama olarak sma optifibre kullanıyoruz gayet iyi memnunumda ama son gelen zamlardan sonra cep yakmaya başladı çok mama araştırdım kafam çok karıştı varmi bi öneriniz

20250223_153242.webp
bebeğimin yanaklarında böyle kabartilar var ,hiç yaşadınız mi alerji mi acaba

Merhaba sevgili anneler bebeğim 7 aylık üç ayına kadar anne sütü ve mama desteği aldı 4 ayda sütüm tamamen kesildi mama ve ek gidayla devam ediyoruz yolumuza mama olarak sma optifibre kullanıyoruz gayet iyi memnunumda ama son gelen zamlardan sonra cep yakmaya başladı çok mama araştırdım kafam çok karıştı varmi bi öneriniz
Belki denediniz kırmak istemiyorum sağarak süt artırmayı denediniz mi?

Kızlar bende yenidoğan anne yanı var joie roomie. Kız artık sığmıyor. Ahşap beşiğe geçerim diyordum ama rahat gelmedi gözüme, pratik de değil. Park yatak almak istiyorum ne diyorsunuz, sizde ne var, memnun musunuz?

Yemek yiyor dişi kaşındıgi için salya akıyor ister istemez
Salyadan kaynaklı bir görüntü gibi duruyor. Şeklen benzer ama renk olarak kırmızıydı kızımın. Doktoru krem verdi oldukça onu sürüyoruz. Dişi de patladı patlayacak zaten azaldı salyası gerek de olmuyor. Bir 10 gün önce falan böyleydi

Benimki de 7 aylık 4.aya kadar hip kullandım çok cep yakıyor dediğiniz gibi...
Bebelac gold kullanıyorum şimdi. Mama çok köprüyor kusuyordu bu yüzden. Kaşıkla karıştırmaya başladığımdan beri kusmuyor gayet de iyi kilo da aldırıyor

Sevgili tecrübeli Temmuz anneleri,
Bir aksilik olmazsa ben de 2025 Temmuz annesi olcağım.
Tecrübelerinize dayanarak 2 sorum olcak.

1) kısa kollu zıbın alın deniyor. Yarım kollu mu yoksa atlet kollu mu olmalı? Hangisinden kaçar tane almalıyız yeni doğan için?

2) Yaşadığım bölgede yazları çok sıcak geçiyor. Evde klima açmadan duramıyoruz. Haliyle yenidoğan tulumu almalı mıyım togg ne olmalı?

Başka hayat kurtarıcı önerileriniz varsa paylaşabilirseniz çok çok sevinirim 💞 hem bizim gruptaki hamiş arkadaşlarımla paylaşabilirim. Şimdiden teşekkürler 🥰🥰
Bol bol kısa kollu zıbın alın. Müslin örtü alın.

Yenidoğan bebeğe kundak yaparsınız bence. Yenidoğan döneminde uyku tulumu kullanmadım ben. Müslin örtü ile kundak yaptım hep. Sağlıkla al kucağına inşallah

Benimki de 7 aylık 4.aya kadar hip kullandım çok cep yakıyor dediğiniz gibi...
Bebelac gold kullanıyorum şimdi. Mama çok köprüyor kusuyordu bu yüzden. Kaşıkla karıştırmaya başladığımdan beri kusmuyor gayet de iyi kilo da aldırıyor
Merhaba bebelac goldun icinde epa ve dha varmi varsa oranı nedir acaba🙏

Kızlar bende yenidoğan anne yanı var joie roomie. Kız artık sığmıyor. Ahşap beşiğe geçerim diyordum ama rahat gelmedi gözüme, pratik de değil. Park yatak almak istiyorum ne diyorsunuz, sizde ne var, memnun musunuz?
Ben çok memnunum canm iyiki almışım ya burda eda önermişti iyiki almışım diyorum ama odasını ayrcaksan başka modeller daha mantıklı olur

Ben çok memnunum canm iyiki almışım ya burda eda önermişti iyiki almışım diyorum ama odasını ayrcaksan başka modeller daha mantıklı olur
Yok nereye ayırıyorum ya valla bir süredir kocamı postaladım aynı yatakta yatıyoruz yatağı nasıl ayırıcam onu düşünüyorum şimdi. Gece uyanıp sokulması yok mu 😋
Hangi model var sizde? Elele madre beğendim. Pregodan bir model beğendim. Boyu kısa ama geniş. Zaten boy önemli değil. Kanzdan bir iki model beğendim. Yandan açılması elzem çünkü poposunu pışpışlatmadan uyumaz eğilip öyle uyutucam artık

Yok nereye ayırıyorum ya valla bir süredir kocamı postaladım aynı yatakta yatıyoruz yatağı nasıl ayırıcam onu düşünüyorum şimdi. Gece uyanıp sokulması yok mu 😋
Hangi model var sizde? Elele madre beğendim. Pregodan bir model beğendim. Boyu kısa ama geniş. Zaten boy önemli değil. Kanzdan bir iki model beğendim. Yandan açılması elzem çünkü poposunu pışpışlatmadan uyumaz eğilip öyle uyutucam artık
Kanz bendeki cnm anne yani

Merhaba hanimlar bebeklerinizdeki gelişmeleri merak ediyorum benimki tam 8 aylık desteksiz oturuyor ,dönebiliyor, baba mama şeklinde babıldiyor. 3 .aydan beri dış sancıları çekiyoruz ama disimiz yok hala emekleme yok

Kızlar ne var ne yok neler yapıyorsunuz? Bebeği emekleyen var mı? Babıldamaya başlayan veya.
Benimki geri geri emekliyor 😂 babıldama başladı gerçekten bir çene doğurmuşum. Biraz hasta oldu maalesef uykusu bozuk bugün. Belki aylar sonra bacağımda salladım bir gruba bakayım dedim.
Ek gıda işini 2 ana 1 ara bazen 2 ara öğün olarak ilerletiyoruz. Sabah kalkar kalkmaz sağdığım sütümü veriyorum. 2-3 saat sonra yatarken tekrar sağılmış sütümü veriyorum. 12de uyanıyor birlikte kahvaltı yapıyoruz. Genelde peynir tahin pekmez ve yumurta yediriyorum. İnstamom olsam neler yediririm ama maalesef 😂 3,5-4 gibi yatıp en geç 5,5ta uyandırıyorum. Uyurken yine anne sütü veriyorum. Yatmadan yoğurt veya meyve yiyor. Sonrasında akşam yemeğini yiyor bizimle. Genelde koyu bir çorba yapıyorum. Sizde durumlar nasıl?
benimki güzel sürünüyor daha dizlernin üstüne kalkamadı :) ek gıda da başta zorlandım alerji diyeti yaptııgmız için hep yulaflı muhallebiler verdim ama bıktık artık ikimizde doktora sordum yumurta sarısı veriyorum her sabah zor da olsa yiyor yavaş yavaş alışacak artık. içine muz avokado katmaya çalışıyorum. akşamları sebze çorbasjndan başka bi şey veremiyorum ki çoşu yemek sütlü yoğurtlu . et desen verilmiyor . kuzu kıyma alıcam bu akşam kaçtır soruyorum kasaplar yok. uykularımız hala kötü saat başı uyanıyor memeye düştü. Allah sağlık versin her şey rayına girer inşallah

Back
X