2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Kızzzz
Jouuu özledik seniiii
Benim kızda emeklemiyorrr geri geri gidiyor kolktuk altlarına felan anca🤣
Hahahahahahah ayy bu bebeler aynıı bi nebzede rahatladım ama biyandan iyi diyorum ya heryeri karıştırmıyo siniden enazından diyorum :D ama hazirandan sonra asıl yandık :D

Sevgili 2024 Haziran anneleri hepinize merhaba sizleri çok özledim. Hatırlarsanız eğer üzücü bir şekilde aranızdan ayrılmıştım sonrasında biraz ara verdikten sonra genetikli tüp bebek yapmaya karar verdim ve çok şükür dün transfer sonucum pozitif olduğunu öğrendim. Siz güzel annelerden dualarınızı beklerim 🤗🙏 mesirmacunu mesirmacunu Jou Jou nasılsınız herşey yolunda mı

Sevgili 2024 Haziran anneleri hepinize merhaba sizleri çok özledim. Hatırlarsanız eğer üzücü bir şekilde aranızdan ayrılmıştım sonrasında biraz ara verdikten sonra genetikli tüp bebek yapmaya karar verdim ve çok şükür dün transfer sonucum pozitif olduğunu öğrendim. Siz güzel annelerden dualarınızı beklerim 🤗🙏 mesirmacunu mesirmacunu Jou Jou nasılsınız herşey yolunda mı
Canımm benimm çok sukur iyiyizz

Çok sevindimm adınaa yaa 😍😍😍😍🥲🥲🥲🥲🥲 rabbim saglıcakla.nasip etsin insaallahhhh negüzel haber bu

Canımm benimm çok sukur iyiyizz

Çok sevindimm adınaa yaa 😍😍😍😍🥲🥲🥲🥲🥲 rabbim saglıcakla.nasip etsin insaallahhhh negüzel haber bu
sağol canım hatırlamana da ayrıca sevindim 😍 meğer rahim duvarımda kalınlık varmış o da kasılmaya sebep oluyormuş tek sebep onu gördüler tedavi ettiler incelttiler şükür bugüne geldik 🙏

sağol canım hatırlamana da ayrıca sevindim 😍 meğer rahim duvarımda kalınlık varmış o da kasılmaya sebep oluyormuş tek sebep onu gördüler tedavi ettiler incelttiler şükür bugüne geldik 🙏
Hersey deneyerek yapıyolar bu drlar denemeden birşey ortaya varmıyor çünkü benide herşeye denediler ama tüp gidecegim ay hamile kalmışım şaka gibiydi benim icin inanamamıştım herkesin kaderi sımavı çok ayrı senin boyle kısmetin varmış böyle oldu benim böyle vardı böyle oldu hepimizin vücudu ayrı bir değil ne yazıkki neysekii herşeyin bi teknolojisi var buna göre çok şanslıyız ve ileriki çocuklarımız içinde dahada teknoloji gelişecek onlar için rabbim yaşatmasın uğraştırmasın herkesi istediği aylarda nasip etsin bazende bizim elimde olması gerekiyor tedavi olmadanda olmuyor hepimizin sınavı ayrı çok baska çok şükür adına çok sevindimm ne kadar ugraştığını seni çok iyi anlıyorumm kolay değil iğneler ilaçlar hormonlar 💜

Değişiyor ya bazen çok güzel uyuyor bazen bozuluyor gece 2 saatte bir mızıldanıyor
Yaaa benimmkii kolunu ayarlayıp dönemiyo yoksa güzel uyucakta ben ayarlıyorumm🤣🤣 benim oğlumm tembel anacımm döndürürken bile ben uğraşıyorum

Hersey deneyerek yapıyolar bu drlar denemeden birşey ortaya varmıyor çünkü benide herşeye denediler ama tüp gidecegim ay hamile kalmışım şaka gibiydi benim icin inanamamıştım herkesin kaderi sımavı çok ayrı senin boyle kısmetin varmış böyle oldu benim böyle vardı böyle oldu hepimizin vücudu ayrı bir değil ne yazıkki neysekii herşeyin bi teknolojisi var buna göre çok şanslıyız ve ileriki çocuklarımız içinde dahada teknoloji gelişecek onlar için rabbim yaşatmasın uğraştırmasın herkesi istediği aylarda nasip etsin bazende bizim elimde olması gerekiyor tedavi olmadanda olmuyor hepimizin sınavı ayrı çok baska çok şükür adına çok sevindimm ne kadar ugraştığını seni çok iyi anlıyorumm kolay değil iğneler ilaçlar hormonlar 💜
evet canım çok zorlu bir süreçti 1 yılın sonunda sağlıklı embriyoyu bulduk 3. opunun sonunda sadece 1 tane sağlıklı embriyo elde edebildik. Zor günler geride kaldı inşallah daha da güzel haberler veririm bundan sonra sizlere. Senin nasıl gidiyor büyümüştür oğlun dimi 🤗

Ben bu saatlerde hep giriyorum ya 😂
İyiyiz ne yapalım işte ramazan da geldi ortalık karışık 😂
Sen nasılsın bebiş nasıl
Bende baya girdim de baktık bir kaç gündür kimse yazmıyor merak ettim.
Aynı bizdede telaşlar zar zor sahura yetişiyorum valla alarm kapatıp ha kalkcam ha kalkcam derken uyuyakalıyoruz ucundan yakalıyoruz🤣🤦‍♀️
Bebişte iyi Allaha şükür
Senin bebe napıyorr

Back
X