2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
eczacı bay bay night damla önerdi doktora sor önce dedi satmadı. içinde melisa papatya ıhlamur ekstrreleri var . mıcize bekleme 5 kere kalkıyosa geveleri 2 kere kalkar dedi kullanıcam ben
Doktorlar önermiyor onu ya ama benim de aklımda psikolojimin zortlamasındam iyidir herhalde

Doktorlar önermiyor onu ya ama benim de aklımda psikolojimin zortlamasındam iyidir herhalde
kadın 3 yaşına kadar kullandım dedix geçen almanyadan video çeken bi kadın vardı çaylar varmış çocuk uyku çayı aynı içerikti. 1 yaş ve sonrası öneriliyormuş. ama bu damla şeklinde vericem ben de . bu arada 5. ay atağına girdik huysuz dönem diyor uygulamada ama ben 4. ayda görmedim böyle bi şey. meme reddi yaptı uyumuyor hep ağlak vaziyette. hepsini geçtö memeden bi amda böyle uzaklaşması çok zor oluyor pilates topunda zıplıyorum o bile kâr etmiyor sizin bebişte atak belirltieri var mj

kadın 3 yaşına kadar kullandım dedix geçen almanyadan video çeken bi kadın vardı çaylar varmış çocuk uyku çayı aynı içerikti. 1 yaş ve sonrası öneriliyormuş. ama bu damla şeklinde vericem ben de . bu arada 5. ay atağına girdik huysuz dönem diyor uygulamada ama ben 4. ayda görmedim böyle bi şey. meme reddi yaptı uyumuyor hep ağlak vaziyette. hepsini geçtö memeden bi amda böyle uzaklaşması çok zor oluyor pilates topunda zıplıyorum o bile kâr etmiyor sizin bebişte atak belirltieri var mj
Benimki de uyumuyor dediğin videoyu ben de izledim. Bana da uzak değil damla çay falan açıkcası. Annenin psikolojisi de önemli. Dün arkadaşlarla konuşuyoruz 2 yaşında kızı hala bi uyku düzeni yok. Ohoooo yani onla mı uğraşıcaz canıma yetti zaten sınırlardayım.
Bizim dişler gelecek galiba eller ağızda su gibi salya akıyor hafif ateş oluyor 37.2 gibi mesela, sık sık uyanıyor, uykuya direniyor.
Tetagil veriyorum arada baya işe yarıyor deneyin derim.

Merhaba ben başlangıç paketini kullandım Beş yıllık evliyim iki boş gebelik bir dış gebelik yaşadım yumurta rezervim düşüktü 25 yaşında 35 yaşında bir bayanın değerlerindeydim Mehmet Fatih Karslı mfk hocam ile tanıştık takviyelerini kullandığım ilk ay gebe kaldım 14 hafta beş günlük yani üç ay 13 günlük mfk gebesiyim bugün Mehmet hocamız tarafından muayenemiz oldu bir kız çocuğumuz olacağını öğrendik çok şükür sağlıklı bir gebelik yaşıyorum hiçbir risk görünmüyor

Benimki de uyumuyor dediğin videoyu ben de izledim. Bana da uzak değil damla çay falan açıkcası. Annenin psikolojisi de önemli. Dün arkadaşlarla konuşuyoruz 2 yaşında kızı hala bi uyku düzeni yok. Ohoooo yani onla mı uğraşıcaz canıma yetti zaten sınırlardayım.
Bizim dişler gelecek galiba eller ağızda su gibi salya akıyor hafif ateş oluyor 37.2 gibi mesela, sık sık uyanıyor, uykuya direniyor.
Tetagil veriyorum arada baya işe yarıyor deneyin derim.
benim bozuldu bile, ağlayıp duruyorum sonra neden güçlü değilim neden böyle oluyor diye vicdan azabı çekiyorum. şu anda da durmuyır dr iştah kaybı meme reddi varsa enfeksiyon olabilir dedi. iyi de biberonla içiyor memeyi almıyor bu ara anlamıyorum her gün bi şey çıkıyor

X