geçmis olsun canimgünaydın kızlar. kimseler yazmıyor artık üzülüyorumbakıyorum hep aynı.
bizim evi hastalık sardı. eşim faranjit oldu rapor aldı evde. Begümde gece kötü oldu geniz akıntısından dolayı öksürükten mahvoldu. uyuyamadı bi türlü. ama şimdi hiç bişeyi yok. gece oluyo hep. yastıkta yatırıyorum ondan kayıyo sürekli, alıştıramıyorum yastığa ya bi yolu var mı?
turp şurubu yapıcam bugün inşallah iyi gelir. hasta olmasın şimdi ya on gün sonra gidicez. yada olacaksa şimdi olsun bitsin :)) anlamadım gündüzleri iyi geceleri öyle oluyo kaç zamandır. odasınıb peteğinide kapatıyorum havayı kurutmasın diye. bide babasından bulaşırsa.MaRaL_ faranjit bulaşır mı bacım ya. bulaşmaz diye biliyorum ben.
Gonul83 canım çok sevindim sonunda ev bulmanıza. kesinleşti di mi son anda bi aksilik olmasın yine.
kaldı mı babaannesinde yoksa aradı mı seni? arada alışması için iyi olabilir ama istemezse aman zorlamayın
Çok geçmiş olsun inşallah yolculuk zAmanı hasta olmaz begüm. Evet sözleşme yapıldı 3 oda balkon var ayrı tuvaleti var 1000 euro gibi bir rakam içinde kalorifer su elektrik gideri var. Şimdi bir sürü eşya alınacak benim burda çocuk odasından başka hiçbirşey yok heyecanlıyız herşey yepyeni olacak Allahım sağlık versin gerisi hep olur . Oğlan gece zor uyumuş ağlamış bizi aramış ama eşimin de arabası bozuk guvenemiyor yola çıksın bugün baktiracak bAkalım nesi var. Az önce Skype görüştüm kahvaltı yapıyordu önünde cep telefonu araba kamerada ben anca öyle oyalandi. Bu gecede vitvit ederse uçar gider alırım yavrumu dana gözlüm benimgünaydın kızlar. kimseler yazmıyor artık üzülüyorumbakıyorum hep aynı.
bizim evi hastalık sardı. eşim faranjit oldu rapor aldı evde. Begümde gece kötü oldu geniz akıntısından dolayı öksürükten mahvoldu. uyuyamadı bi türlü. ama şimdi hiç bişeyi yok. gece oluyo hep. yastıkta yatırıyorum ondan kayıyo sürekli, alıştıramıyorum yastığa ya bi yolu var mı?
turp şurubu yapıcam bugün inşallah iyi gelir. hasta olmasın şimdi ya on gün sonra gidicez. yada olacaksa şimdi olsun bitsin :)) anlamadım gündüzleri iyi geceleri öyle oluyo kaç zamandır. odasınıb peteğinide kapatıyorum havayı kurutmasın diye. bide babasından bulaşırsa.MaRaL_ faranjit bulaşır mı bacım ya. bulaşmaz diye biliyorum ben.
Gonul83 canım çok sevindim sonunda ev bulmanıza. kesinleşti di mi son anda bi aksilik olmasın yine.
kaldı mı babaannesinde yoksa aradı mı seni? arada alışması için iyi olabilir ama istemezse aman zorlamayın
hayirli olsun canim evin gule gule otur insallahÇok geçmiş olsun inşallah yolculuk zAmanı hasta olmaz begüm. Evet sözleşme yapıldı 3 oda balkon var ayrı tuvaleti var 1000 euro gibi bir rakam içinde kalorifer su elektrik gideri var. Şimdi bir sürü eşya alınacak benim burda çocuk odasından başka hiçbirşey yok heyecanlıyız herşey yepyeni olacak Allahım sağlık versin gerisi hep olur . Oğlan gece zor uyumuş ağlamış bizi aramış ama eşimin de arabası bozuk guvenemiyor yola çıksın bugün baktiracak bAkalım nesi var. Az önce Skype görüştüm kahvaltı yapıyordu önünde cep telefonu araba kamerada ben anca öyle oyalandi. Bu gecede vitvit ederse uçar gider alırım yavrumu dana gözlüm benim
Saol anacım aslında kuru kira 700 euro gerisi diğer giderler evi hiç görmedim banada süpriz olacak maalesef evler çok pahali şuan bir odalı ev bile 500 euro ama şehrin göbeğinde oturuyoruz heryer yürüme mesafesinde şimdiki ev için hep tramvaya binecegim. Eve taşınalım eşya ları alalım size foto atarım insallah. Kız tasinayim atlayın gelin bana :) Kaç saat surerki senin ordan burası . Çıkın cikin gelin :))hayirli olsun canim evin gule gule otur insallah
1000 euro çokmus kiz orda evler pahalimi hep boyle
gerçi evine goredir burdada var 1000 e ev :)
Canım çok geçmiş olsun faranjitte çok kötü ya ben de sık sık oluyordum eskiden gözünü açamıyor insan begüşe de geçmiş olsun öksürükte mahfediyor çocukları özellikle geceleri ama 10 güne kadar geçer bence canım geniz akıntısı merak etme önemli olan siz gittikten sonra orda hastalanmaması berat gibigünaydın kızlar. kimseler yazmıyor artık üzülüyorumbakıyorum hep aynı.
Masallah canim toplam uyku suresi super bence. Durunun gunduz ve gece uyku toplami o kadar degil. Gunduz uyumaz tabi yetiyodur ona. Duru'nun 12 saati bulmaz toplam uykusu. O kadari da bence alerji ilaci sayesinde. O da olmasa 10 saat anca uyur bence. Duru da sadece beni istiyo gece yatarken bi de pepee yi. Asik oldu cocuk bazen gece kaybediyo pepee gok diye agliyo veriyorum geri uyuyoMaRaL_ kışın günler kısa geceler uzun ya bence bunun etkisi vad. Begüm 10 gündür gündüz uykularını bıraktı. bunun için daha çok küçük. istesem sabahın köründe kaldırıp öğlen uykusu uyutup akşam 8-9 arası yatırabilirim. denedim mesela ama o zamanda gece inan 5 kez kalkıyor ve uykusu açılıyor. ve zaten iki üç gün sonra eski düzenine dönüyor ne yaparsam.
bizim düzene bak şimdi dersin yetişkin sanki.
akşam en 9 buçuk en geç 10da yatıyor. gece bazen bir kere uyanıyor ama uyanmıyordu önceden bu aralar bi başladı yine. ve inanmayacaksın öğlen 11e kadar uyuyor. ama tabii sabaha karşı uyanıp 1 saat dönüp duruyor uyumadan. uykusu bölünürse öğlen 12ye kadar uyuduğu bile oldu. yani kısacası sabah 10dan önce kalkmıyor. şimdi bu çocuk öğle uykusu uyur mu?
kıyamadım defalarca denedim saat 5 givi uyutayım en azından bir saat ama ne mümkün uyumuyor sabah geç kalktığı için. bazen bi uyku bastırıyor 7 gibi ama o zamanda ben uyutmuyorum ama geçiyor hemen. genellikle huysuzluk yapmıyor çünkü uykusunu almış oluyor. yazın en az 2 saat uyurdu gündüz. sabah yine 10da kalksada uyurdu yazın yani.
bu şekilde bana avantajı sabah bende uyuyabiliyorum ama öğlen uyumadığı için bazı işlerimi yapmak zor oluyor. kendi seçimi ama yani bişeye zorlamıyorum ben. daha küçücük bebekti gece 10dan öncce uyumazdı. doğdu doğalı saati böyle bende artık zorlamıyorum napayım :)
bu arada gündüz uyumadığı için gece yattığımızda maşallah 15 dakikada uyuyor.
Canim sadece burnu akiyosa alerjiden de olabilir.evet toplam uyuduğu saat yeterli olduğu için zorlamıyorum bende. ama döner gündüz uykularına özellikle istanbula gittiğimiz zaman orda yorulur uyur diye düşünüyorum. ya da günler uzadıkça gündüz uykusunu uyur. şimdi enerjisini atacağı bi durumda yok onunda etkisi var. evde ikimiz yalnızız sonuçta. havalarda soğuk, hatta burnu akmaya başladı bugün dün azıcık parkta oynamıştı.
Hakanın tam uykusu gelmiyo demekki yatağın başına dikiyo seni. uykudan bayılana kadar yatırma, o süreyi yatağın başında bekleyeceğine bari bırak dursun. sonra on dakikada uyur. okullar başlayınca büyüklerin sesine mi uyanıyo? sen zaten uyanıyosun sonuçta bari o da uyansında düzene girsin.