Canim sinavin nasildi? Yerin belli oldu mu?MaRaL_ canımcım belli olmadı daha.. tercih yapmadım heniüz hayırlısı olsun:) rüyanı beğendim yakın olması iyi tabi aöa daha önemlisi güzel bir çalışmam ortamı olsun
Iyiyiz canim cok sukur. Hergun ayni kosturmacalar iste napalim. Begusumun videolsri cok tatli annesi. Cok citi piti tatli bi kiz olcakselam kızlar..
iyisinizdir umarım. bende durumlar aynı, sıkılmaca bunalmaca bıkmaca.. öff neyse.
BRBM havaalanları mikrop açısından hastaneden bile kötü, mutlaka ordan kapmıştır canım. ama geçiyomuş çok sevindim iki güne çok daha iyi olur. inşallah sana bulaşmaz. ama annenin yanında olman çok iyi oldu.
MaRaL_ sen benden daha iyi bilirsinki hasttalık geliyosa yapacak bişey kalmıytor, çekilecek mecbur inşallah hafif atlatırsınız canım benim. çok geçmiş olsun. kış aylarını severdim, çocuk olduğundan beri hiç sevmiyorum.
gelincikgibi bende heyecanla bekliyorum sonucu, içimden bir ses eve yakın ve güzel bir yer olacağını söylüyor canım. hayırlısı olsun inşallah..
mery60 evet canım üç kitap alıyorsun 100 lirayı buluyor, sonrada gençler neden kitap okumuyor diyorlar. cidden bu kadar pahalı olmamalı.
bende kitaplıktakileri bitiriyorum (eşimin tarih ve siyaset kitapları hariç, çok sıkılıyorum onlardan yalan yok) sonra görümcemle değiş tokuş yapıyoruz onunkileri falan okuyorum. bittikçe kitap alsam batarız vallahi.
oyuncu anneyi bende takip ediyorum, evet çok sevimli bi kadın. ama sanki hiç üzülmüyor, hiç mutsuz olmuyor, hayatı hep mükemmel gibi geliyor. tabii aadece olumlu kısmını paylaşıyordur hayatının. ama bu ülkede o kadar pollyanna gibi yaşanacağını sanmıyorum. baksana ne kadar karamsar olmuşuz, insanların hep mutlu olabileceğine inanamıyoruz.
neyse sen oku beğenirsen bende alırım :)
dadera sen nasılsın canım, Durukuşum napıyo :)
Sağol canım teşekkürler evet kim yanında olursa olsun insan eşini arıyor kimse onun yerini tutmuyor 2 günlüğüne geldi pek bişey anlamadık berat hastalanınca ama yanımda olması bile yetti bana günler hemen geçsin 6 ocak olsun da yine gelsin diye gün sayıyorumKızlar selam kış aylarına girdigimizden bu yana yemek ve uyku duzeniniz nasıl benimki öğlen bazen uyumuyor eğer uyursa iki ikibucugu buluyor o zaman da uzun uyuyor 2-3 saat kadar sonrada geç yatıyor on onbucuk gibi ama öğlen uyumayınca bir müddet sonra huysuzlasiyor acaba diyorum öğlen uykusunu hiç uyutmasam akşam erken yatsa bende dinlensem çok yoruluyorum. Yemek düzenimiz söyle sabah kahvaltı ve akşam üzeri ana yemek ne varsa evde aralarda hep atistiriyor meyve çerez çikolata gibi ama kahvaltımız genelde aynı ya karışık tost yada omlet gibi bişeyler arada krep başka ne yedirebilirim .BRBM hep takip ettim okudum içim acıdı üzüldüm haline çok geçmiş olsun kiyamam insan böyle zamanlarda eşini nasıl arıyor dimi o eve gelince insan nasıl rahatlıyor. MaRaL_ sanada geçmiş olsun burdada salgın varmış geçen bizimkide kustu ilk kez elim ayağım dolandı baktım ateşi var 38,5 yarı baygın gibi hemen götürdük ishal okursa ateşi çıkarsa 2 gün içinde yine bakalım dediler ama hicbise olmadı evde ateş düşürücü sürüp vardı verdim çocuk kendine geldi sadece Birgün bile sürmedi öğlen kendine gelmişti Allaha şükür @yeb4 bizde çok sıkılıyoruz hergün aynı arada dışarı çıkıyorum burda Noel süslemeleri var onlar ilgisini çekiyor geziyorum çarşı pazar Max 1,5 sAat tabi çok yorucu cokk
Canım selam.. öğle uykusunu uyumazsa daha da hırçin ve huysuz olmaz mı? Hem sen de ili bebekle daha fazla yorulursun gibi geliyor bana gündüz uyulmadığında.. bence gündüz uykuyu kesmek için heniz çok erken.. aşırı geç yatmıyor sen de onlar yatar yatmaz uyu:)Kızlar selam kış aylarına girdigimizden bu yana yemek ve uyku duzeniniz nasıl benimki öğlen bazen uyumuyor eğer uyursa iki ikibucugu buluyor o zaman da uzun uyuyor 2-3 saat kadar sonrada geç yatıyor on onbucuk gibi ama öğlen uyumayınca bir müddet sonra huysuzlasiyor acaba diyorum öğlen uykusunu hiç uyutmasam akşam erken yatsa bende dinlensem çok yoruluyorum. Yemek düzenimiz söyle sabah kahvaltı ve akşam üzeri ana yemek ne varsa evde aralarda hep atistiriyor meyve çerez çikolata gibi ama kahvaltımız genelde aynı ya karışık tost yada omlet gibi bişeyler arada krep başka ne yedirebilirim .BRBM hep takip ettim okudum içim acıdı üzüldüm haline çok geçmiş olsun kiyamam insan böyle zamanlarda eşini nasıl arıyor dimi o eve gelince insan nasıl rahatlıyor. MaRaL_ sanada geçmiş olsun burdada salgın varmış geçen bizimkide kustu ilk kez elim ayağım dolandı baktım ateşi var 38,5 yarı baygın gibi hemen götürdük ishal okursa ateşi çıkarsa 2 gün içinde yine bakalım dediler ama hicbise olmadı evde ateş düşürücü sürüp vardı verdim çocuk kendine geldi sadece Birgün bile sürmedi öğlen kendine gelmişti Allaha şükür @yeb4 bizde çok sıkılıyoruz hergün aynı arada dışarı çıkıyorum burda Noel süslemeleri var onlar ilgisini çekiyor geziyorum çarşı pazar Max 1,5 sAat tabi çok yorucu cokk
Az kalmış şunun şurasında ne var:) nasıl oldu Berat? Kusması ishali geçti mi? Ankara'da soğuktur şimdi demi kuru bir soğuk oluyor orda. Çok özledim Ankara'yı ben çöl seviyorum orayı 7 yıl yaşadım ordaSağol canım teşekkürler evet kim yanında olursa olsun insan eşini arıyor kimse onun yerini tutmuyor 2 günlüğüne geldi pek bişey anlamadık berat hastalanınca ama yanımda olması bile yetti bana günler hemen geçsin 6 ocak olsun da yine gelsin diye gün sayıyorum
Zooooor çok zordu ama hayırlısı bakalımCanim sinavin nasildi? Yerin belli oldu mu?
ne güzel yazmışsın okurken Allahım benim gibi aynı hisleri taşıyan biri daha varmış dedimİyi akşamlar kızlar. Hayat rutininde akıp giderken buralara da ne yazacağımı bilemez oldum. Her şey aynı, kar hariç. Bugün okullar tatildi. Kar fırtınası var iki gündür ama elektrikler gitmedi şükür bu sefer. Akşamları da Tuna uyuduktan sonra film izliyoruz. Her gün bi film neredeyse, iyi geldi bu aktivite. Onun dışında internet alemi berbet , insanlar iğrenç, ikiyüzlü, acımasız ve önyargılı. Halep et insanlar ölmüş herkes çığlık kıyamet koştura koştura bişeyler zırvalıyorlar. Sanki bu savaş Yen'i başladı, sanki çocuklar Yen'i katledildi, sanki kadınlara ilk kez tecavüz edildi.. yıllardır böyleydi zaten. Kim bilir ne oyunlar dönüyor, kimin işine gelmedi de bu olanlar timsah gözyaşlarını dökmeye başladılar. Dua edelim de dua edelim.... o duaları çocukları gözlerinin önünde öldürüler analar binlerce katıyla ediyor zaten, ikiyüzlü adi insanlar da saf niyetlileri suistimal ediyorlar..... kızlar insanlardan gerçekten tiksindim artık!! Ne din ne siyaset konuşulabiliyor. Kendinden olmayana, kendi gibi düşünmeye acımasızca eleştiri yağdırıp "ötekileştiriyor" arkası sağlam çünkü!! Herkes donunu indirip sokakta koşsun dese gidecek potansiyele sahip. Halbuki ötekileştirdiği eleştirdiği bunları yazarken bile tedirgin. Çünkü artık adalet Yok! Hiç bir zaman olmadı da zaten.. ama hiç bu kadar olmadığını görmemiştim. Bi sürü cahil zırvası dinlemekten, okumaktan iğrendim!! Eskiden mücadele ederdim, anlatmaya savunmaya çalışırdım, asla ikna etmeye çalışmazdım ama, fikrini değiştirmeye çalışmazdım, başka bi bakış açısı sunardım. Ama o kadar cahil ki, yaaaasakız gibi, balgam gibi, irin gibi.. nasıl desem ağızda büyüyen un kurabiyesi gibi, boğazına takılan kılçık gibi, sanki kafa taşına beyin yerine sünger koymuşlar gibi!! şu an o kadar keskin bi bıçakla ayrılmışız ki mümkün değil o yara kapanmaz, dikiş tutmaz. İstemiyorum da zaten!! Kolum olsa kesip atasım var, o derece soğudum. Riyakarlıktan, yalakalıktan, yılAn gibi tıslayan zehir saçan ayıran, kem gözlülerden, Rüzgar nerden eserse o yana dönen insanlardan iğreniyorum!!
Kusura bakmayın, kendimi en iyi ifade edebildiğim, özgür olduğum platform burası. O yüzden baya salladım :)) inşallah başı a bişey gelmezgelirse de onuruyla gitti dersiniz sizi seviyorum kızlar öptüğğğmm.
ay neler yaşamış çocuk Allah beterinden saklasın Hakan'a da geçmiş lsunbende çok korkardim da emrede basima geldi iste
uni hastnesine buyuk bi almeliyat geçirdi, lifler kopmistu kemlik kirik sinirler ezik( parmagini kaybedebilir dediler çok sukur kokrkdugumuz olmadi , çok feci bisey Alalh kimsenin basina vermesin
ama hiçç gormedim orada oldugunu bilmiyordum kiii
yatana kdr parmagini gosterdi durdu sabaha nolacak bakalim
kirik fln olsa duramaz demi((
Hala ishal canım ama günde 2-3 defa yapıyor öyle 8-10 defa yapmıyor yani hasta değilken 2-3 günde bir yapardı kabızdı şimdi böyle dün de 1 defa kustu sadece akşam yatmadan önce ateşi yok şükür ama halsizliği devam ediyor öyle eskisi gibi koşturup yaramazlık yapmıyor hiç iyiye gidiyor gibi inşAz kalmış şunun şurasında ne var:) nasıl oldu Berat? Kusması ishali geçti mi? Ankara'da soğuktur şimdi demi kuru bir soğuk oluyor orda. Çok özledim Ankara'yı ben çöl seviyorum orayı 7 yıl yaşadım orda
kiz Allah iyiligni versin 3 defa ishal deilki :)Hala ishal canım ama günde 2-3 defa yapıyor öyle 8-10 defa yapmıyor yani hasta değilken 2-3 günde bir yapardı kabızdı şimdi böyle dün de 1 defa kustu sadece akşam yatmadan önce ateşi yok şükür ama halsizliği devam ediyor öyle eskisi gibi koşturup yaramazlık yapmıyor hiç iyiye gidiyor gibi inş
Aynen canım ankara buz buz nasıl soğuk ayaz :) muşta çok soğuk ama burası kadar dayanılmaz değil daha yumuşak gibiydi oranın havası
Ankara sevilmez mi canım ben de çok seviyorum üniversite okurken mi burda yaşıyordun canım?
Yaniii :) beratın 2-3 gün arayla kabız bir şekilde yaptığını düşünürsek bana göre ishal :) bir de 3 defa çok cıvık ve açık renklikiz Allah iyiligni versin 3 defa ishal deilki :)
hakan 4 kere yapiyor gunde :)))
maasallah iyilesiyor olmanzia sevindim :)
Can'ım sana ishalken neleri yemeyeceğiz diye bi liste atıyorum şimdi fotoğraf olarak, bi bak bakalım. Berat da ayların acısını çıkardı, yapamadığı tüm kakaları yaptı bence :))Yaniii :) beratın 2-3 gün arayla kabız bir şekilde yaptığını düşünürsek bana göre ishal :) bir de 3 defa çok cıvık ve açık renkli
Sağol canım iyileşiyoruz çok şükür hakan nasıl kusması devam ediyor mu sen nasıl oldun canım
nazar falanmı çıkdukı :)Merhaba kızlar, özledim sizleri. Bugün bi alışveriş yaptık üç aylık ev kiramızı bıraktık markete :)) cınım ekonomi cınım cınım :)))) ama yaklaşık bir aydır köyden dışRı çıkamadık, evdeki tüm stoklar bitti. Et tavuk süt yağ şeker un tuvalet kağıdı şampuan sabun soğan pattis.... hepsi de aynı anda mı biter yani.... yollar tamamen buz 35 40 km hızla anca inebildik. Neyse ki hallettik işleri. Bu aralar bizde bi şanssızlık mı var nedir, sobadan kor parçaları düştü halımız yandı, tahta yandı, sonra eşim çaydanlığı düşürdü, halı perde hatta Tuna'nın atı bile çay oldu :)) mutfak sobamızın altı kırıldı tamamen düştü uğraş uğraş derme çatma yaptık bişey. Bide döküm soba yani mümkün değil kırılması. Şans bu ya... ve hepsi aynı gün oldu sinirden gülmeye başladım artık :)) iki gün önce araba çalışmadı, mazot donmuş. Okula yürüyerek gittik felç olaacaadık az daha soğuktan. Bu günde arabanın anahtarını kaybettik. Salaklık mı dikkatsizlik mi abdestsiz mi geziyiz yavbi okuyun üfleyin kızlar :))) öyle işte sobanın romantikliği bu işte bizde macera bitmez.
Siz nasılsınız?? Yaşasın bu yıl bitiyor artık, her yıl biterken seviniyorum halbuki gittikçe yaşlanıyorum. Yine de güzel çok çok daha güzel bir yıl olur umarım 2017... hem ülkemiz için hem hepimiz için.
Bu arada size bir sorum olacak. Tuna bey çişini söylüyormuş teyzesine. Bazen yapmamış oluyormuş bazen yaptıktan sonra söylüyormuş dün de teyze tuvalete götürmüş, kakasını yapmış. Bende yaptırma dedim , kakasını görüp korkup kendini sıkmasından çekiniyorum açıkçası.gelincikgibi canım sence bi sıkıntı yaratır mı bu durum? Yaptırsın mı sizce ?
Öğlen yemiyor demeyelimde o saatte uyuyor uyanınca yediriyorum o yüzden öğle yeme saati geçiyor ama yazın yine 3 ana önüne geçeceğim uykuda kışın böyle çünkü dortbucukta hava kararıyor. Iki bebekle hayat zor aslında zor olan bebeğe bakmak değilde yani oda zorda insanın keyfi yerinde olmayınca bir alt değiştir.ek bile zor geliyor bu durumda insanın psikolojisi çok önemli mesela koca faktörü gibi . Yeni bebek iyi yiyip içip yatıyor zazart zurt ediyor tosun gibi :)Canım selam.. öğle uykusunu uyumazsa daha da hırçin ve huysuz olmaz mı? Hem sen de ili bebekle daha fazla yorulursun gibi geliyor bana gündüz uyulmadığında.. bence gündüz uykuyu kesmek için heniz çok erken.. aşırı geç yatmıyor sen de onlar yatar yatmaz uyu:)
Yemek düzeni gayet iyi öğlen yemek yemiyor ama anladığım kadarıyla atıştırmalık dışında..
Kış günü çok sıkılıyorlar pek bir yere gidilmiyor ya.. Yen'i bebiş basıl sağlığı yerinde demi annesi? Maşallah sana walla iki çocuğu da hakediyorsun
Canım bebişin kaç kilo doğdu?Öğlen yemiyor demeyelimde o saatte uyuyor uyanınca yediriyorum o yüzden öğle yeme saati geçiyor ama yazın yine 3 ana önüne geçeceğim uykuda kışın böyle çünkü dortbucukta hava kararıyor. Iki bebekle hayat zor aslında zor olan bebeğe bakmak değilde yani oda zorda insanın keyfi yerinde olmayınca bir alt değiştir.ek bile zor geliyor bu durumda insanın psikolojisi çok önemli mesela koca faktörü gibi . Yeni bebek iyi yiyip içip yatıyor zazart zurt ediyor tosun gibi :)
3330 gr. 51 cm 40. Haftanın basinda dogduCanım bebişin kaç kilo doğdu?
Hm tamam canım maşallah dün doktora gittim 2800 dedi kilosuna bana az gibi geldi şimdiye kadar 2 hafta önde gidiyordu son iki gidişimde haftasıyla uyumlu çıktı yani son zamanlarda kilo alımı yavaşlamış berat 3280 doğmuştu bakalım bu kaç olacak3330 gr. 51 cm 40. Haftanın basinda dogdu