2015 Şubat Anneleri

bende aynıyım canım 7+6 dan gidiyorum bazen bende şüphe ediyorum ki burdada kızlara sormuşumdur. Korkma Allah ın izniyle bişey olmaz

Bende de aşırı halsizlik dışında bişey yok ama kafamı kaldıramıyrm o derece ha bide yarım saatte bir wc 😳 hamileleiğin kolay bişy oldgnu sanmştım bu kadar zor olmamalı yaaa bnmkiler ikiz bu arada 7+6 bnmde sata göre

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabah erkenden uyanıp öğlen uykudan bayılma var mı?:26: ben her gün 1 saat bayılıyorum kanepede

Sabah erkenden uyanıp öğlen uykudan bayılma var mı?:26: ben her gün 1 saat bayılıyorum kanepede

Bende var birde huzursuz bir yorgunluk var aksama doğru uyumak istemiyorum ama vücudum dik durmaya dayanamiyor. Ne değişik şeymiş hamilelik:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eline saglik tesekkur ederizz:)

Seve seve bitanem :)

günaydın canım darısı başıma inşşş

Darısı başımıza yaa :) Cumartesi gitceZ bizde

günaydın kızlar. İnşallah güzel haberlerle gelelim hepimiz.

ah canım bende 5.haftadayken aynıydım. şimdi de çok aşırı bulantım yok çok şükür. hiç çıkarmadım en azından. sabahları bulantım çok oluyor ama çıkarmamak için kırk takla atıyorum.inşallah hiç bulantın olmaz tatlım.

Yarın bende kalp atislarini duymaya gitcem çok heycanliyim :)

güzel haberler gelelim inşallah tatlım.

Günaydın kızlar nasılsınız
sıcak havalar bebişleri etkilemiyor değil mii
Günaydın..
Benim evim serin oluyor güneş gelmesine rağmen. çok şükür sıcaktan sıkıntı yok da fırın ve ocak yanınca mutfaktan alev çıkıyo :)

ilk ultrasona girmeden önce beta hcgnızı takıp ettiniz mıkızlar

Günaydın..
Benim evim serin oluyor güneş gelmesine rağmen. çok şükür sıcaktan sıkıntı yok da fırın ve ocak yanınca mutfaktan alev çıkıyo :)[/QUOTE]

mutfaga çare yok :)))

Günaydın kızlar nasılsınız
sıcak havalar bebişleri etkilemiyor değil mii
yok canım yaa eşek gibiyim hibçişeyim yok

halsizlik bende de var canım son 2 gündür deli gibi uyku bastırıyo akşam eve zor atıyorum kendimi yatıyorum evde hep ama uyuyamıyorum. göğüsler çok fena şiş ve sık wc ye gidiş bende de var. bugün elbisemi göğüslerden zor giydim
benimde ikiz olsa üzülmezdim ne güzel yaaa

ben takip etmedim valla evde test yaptım sonra kan verdim 122 çıktı ve 5. hafta dolduğunda gittim keseyi gördüm. kan testi gereksiz stres yaratıyor bence.

Günaydın..
Benim evim serin oluyor güneş gelmesine rağmen. çok şükür sıcaktan sıkıntı yok da fırın ve ocak yanınca mutfaktan alev çıkıyo :)

mutfaga çare yok :)))[/QUOTE]

maalesef cnm yaa arada yemek yapmayarak kaçamak yapabiliyorum eşim saolsun ev yemeklerine çok düşkünlüğü yok :)

selam kızlar doktordan geldim şimdi miniğin kalp atışlarını hem gördüm hemde duydum çok güzel bir duygu maşallah hiç bir sorunumuz yokmuş 1 ay sonra kontrole çağırdı. orucu sordum dayanabiliyorsan tut dedi tutacağım ben inşallah

Evet ben onu bekliyorum bat tan 2 gün sonra 122 idi 10.gün dun yaptirdim bugün sonuç bekliyorum ona gore Dr.a gideceğim ilk ultrason olarak insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy darısı başımaaa

bence keyfini çıkarın yakında bu gunlerı arayacaksınız ama herkeste aynı olamayabılıyor da yine de genelde oluyor.

benim bugun 7.hafta doldu. midem cok fazla bulanmıyor ama aşırı koku hassasıyetı var. kafam bir milyon. konuşulanları bıle algılayamıyorum. hep uykum var uyusam da verımlı uyuyamıyorum. dünyam kararmış gibi bir daha hayattan zevk alamayacakmışım gıbı geliyor. öyle boşver bebeğini düşün mutlu ol diyorlar ama kafa gidik olmuyor.

Hamile kalnadab once 103-105 ti acluk sekeri. Hamike kalunca 120 ye cikti. 75 grlik yukleme sonrasi ilk saat sonu 217, ikinci saat sonu 183 cikti. Doktor aksamlari yapilmak uzere 4 unitelik başlangıç dozuverdi yememe icmeme de dikkat ediyorum. Tatli makarna ve pilavi hic yemiyorum. Cok sukur bugun sabah aclik 75 cikti. Gun gun dusuyor. Yemekten2 saat sonralari olctugumde de 80 ile 92 arasi cikiyor. Cok sukur simdilik iyi

cnm bilgilerini yazar mısın bu arada mesaj kutun dolmuş haberin olsun.

ben daha dr a gitmedim. kan testi de yaptırmadım. sadece evde 2 defa test yaptım ve pozitifi gördüm. dr için 8. haftayı bekliyorum. sanırım pek iyi bir örnek değilim

yoo en iyidi
direk kalp atısı duycan

gözünaydın cnm darısı başımıza inşallah.

bu arada beklenen doğum tarihin son adet tarihin şehir ve kilo bilg alabilir miyim

sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…