bende aynıyım canım 7+6 dan gidiyorum bazen bende şüphe ediyorum ki burdada kızlara sormuşumdur. Korkma Allah ın izniyle bişey olmaz
Bende de aşırı halsizlik dışında bişey yok ama kafamı kaldıramıyrm o derece ha bide yarım saatte bir wc 😳 hamileleiğin kolay bişy oldgnu sanmştım bu kadar zor olmamalı yaaa bnmkiler ikiz bu arada 7+6 bnmde sata göre
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabah erkenden uyanıp öğlen uykudan bayılma var mı?:26: ben her gün 1 saat bayılıyorumkanepede
Eline saglik tesekkur ederizz:)
günaydın canım darısı başıma inşşş
Darısı başımıza yaa :) Cumartesi gitceZ bizde
darısı başımaBen daha pazartesi günü kese görmeye gideceğim Hanımlar çok şükür 2. kan testim 484 çıktı doktorum kese görmeye çağırdı ama göğüslerim dışında beni hamile olduğuma inandıran bişey yok daha bu normal mi? Tabii Allah korusun ne istediğime dikkat ediyorum mide bulantısı olmasın tabii
Yarın bende kalp atislarini duymaya gitcem çok heycanliyim :)
Günaydın..Günaydın kızlar nasılsınız
sıcak havalar bebişleri etkilemiyor değil mii
ilk ultrasona girmeden önce beta hcgnızı takıp ettiniz mıkızlar
yok canım yaa eşek gibiyim hibçişeyim yokGünaydın kızlar nasılsınız
sıcak havalar bebişleri etkilemiyor değil mii
Bende de aşırı halsizlik dışında bişey yok ama kafamı kaldıramıyrm o derece ha bide yarım saatte bir wc 😳 hamileleiğin kolay bişy oldgnu sanmştım bu kadar zor olmamalı yaaa bnmkiler ikiz bu arada 7+6 bnmde sata göre
i
Günaydın..
Benim evim serin oluyor güneş gelmesine rağmen. çok şükür sıcaktan sıkıntı yok da fırın ve ocak yanınca mutfaktan alev çıkıyo :)
selam kızlar doktordan geldim şimdi miniğin kalp atışlarını hem gördüm hemde duydum çok güzel bir duygu maşallah hiç bir sorunumuz yokmuş 1 ay sonra kontrole çağırdı. orucu sordum dayanabiliyorsan tut dedi tutacağım ben inşallah
herkese günaydın
normal canım meraklanma seninle tarihlerimiz yakın ve bende de pek bir belirti yok. endişelerini anlıyorum insan ilk başlarda inanamıyor ve herşeyden şüphe duyuyor ama bence şöyle düşünmeliyiz: aksi ispatlanana kadar hepimiz sağlıklı hamileleriztabii bebişlerimizde sağlıklı ve iyi
Kaç çıkmıştı canım şeker yüklemesi sonucun? Insulin için üzülme. Gebeler diyabet ilacı kullanamadığı için insulin veriyorlar, gözünü korkutmasın.
İlk gebeliğimde bende de gebelik şekeri çıktı. Son zamanlar 1 tabak çorba içsem şekerim 200leri hemen aşardı, aç gezmeme rağmen düşün.
Ama gayet sağlıklı doğum yaptım. Korkulacak bişey değil kontrol altında tut yeter ki.
mıde bulantısından olecem hamıle oldugumu ogrenmeden 1 hafta once mıde bulantısıyla hastaneye gıttysem 9 ay nasıl gececek kıkatlanıcam serumla gecırıcem ne yapayım bebıs ıcın::):) benım randevumda temmuzda bugunde hcg ye tekrar baktırırcam yukselmısmı dıye cunku adetten 3 gun once 52 cıkmıstı adetım gectı ıns yukselmıstır dua edın
ben daha dr a gitmedim. kan testi de yaptırmadım. sadece evde 2 defa test yaptım ve pozitifi gördüm. dr için 8. haftayı bekliyorum. sanırım pek iyi bir örnek değilim
reglm 1 gün geçince test yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırdım 234 çıktı bşka da yaptırmadım direk dr a gittim
selam kızlar doktordan geldim şimdi miniğin kalp atışlarını hem gördüm hemde duydum çok güzel bir duygu maşallah hiç bir sorunumuz yokmuş 1 ay sonra kontrole çağırdı. orucu sordum dayanabiliyorsan tut dedi tutacağım ben inşallah