2015 Şubat Anneleri

bendeee geldımm subatt annesı olarak allahın ıznıylee oncelıkle. black benıde eklermısın canım:KK1: kızlarr benım cok yenı daha kese falan gormedık bu hafta ıcı doktora gıdecegım ıns guzel ılerlıyordur hersey. mıde bulantım cok sureklı serum yıyıyorum medpamıt ılac ıcıyorum rennıe duo surup ıcıyorum gecmıyor yoksaa benım gıbı olan varmı kızlar neler yapıyorsunuz

tabi eklerim cnm bilgilerini bana özel mesaj atarmısın
beklenen doğum tarihi
son adet tarihi
kilo
kaçıncı bebek
son durum

kızlar sımdı geldım önce dr. karnımdan kontrol ettı ama detaylı goremeyınce radyalojıye yolladı ordada karnımdan baktı kese ve bebegı gördugunu vajıdan bakarsa daha detaylı bılgı verecegını soyledı sonucu soyluyorum
Uterin kavitede 11 mm çaplı yaklaşık 5 hafta ıle uyumlu gebelık kesesı mevcuttur
Gebelık kesesı ıcınde 4mm ıle yaklasık 4 haftalık kardıyak aktıvıtesı saptanmayan tek embrıyo gözlenmıstır.
Çok sasırdım dun kendı dr.6+1 gozukuyo dedı bu boyle kafam ıyıce karıstı bugunku dr.zaten bu haftalarda gözukmez dedı off yano offf

Canım gözün aydın öncelikle... Bu hafta meselesine bence takılma. Çünkü doktor ölçüm yaparken imleci kese sınırlarında belirlediği bir yere koyuyor. Sonra diğer uçtaki yine kendi belirlediği sınırda bir noktaya daha koyuyor ve arayı ölçüyor. Ultrason cihazı da bu uzunluğa göre hafta atıyor bebeğe.
Dolayısıyla usg cihazının hassasiyeti, kalibrasyonu, doktorun elinin hassasiyeti, imleci nereye koyduğu, nerden nereye ölçüm aldığı hepsi bebeğin haftasını değiştirebilir. Hele ki bu kadar küçük haftalarda.
Başka cihaz ve başka doktor ölçümünde sonucun farklı çıkması kadar doğal birşey yok. Bir de kadın doğumcuların cihazları radyologlarınki kadar hassas olmayabilir.
O yüzden bence geç döllenme ve birkaç hafta sonra kalp atışlarını da duyacaksın Allahın izniyle.

Benim kullandıklarım hamilelik, hamileyim, huggies, bebeğimveben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Androidde daha çok uygulama var... Ben bebeğim diye bir uygulama indirdim ama sadece kaç haftalık olduğumu takip ediyorum ordan...Uygulamalar pek hoşuma gitmedi.

Hayırlı haberler verirsin inşallah kuzum. Benimde kontrolüm yarın 17:30 da. İnşallah güzel haberlerle dönerim

inşallah... bende senin haberlerini bekliyorum... herşey güzel olur inşallah.. (benim bundan önce bir kürtajım var 9 haftalık kalbi durmuştu 3 ay oldu..rabbim bu sefer nasip eder inşallah kucağıma almayı.. hepimize inşallah)

:) gözümden kaçırdığım bişey yokmuş demek ki

ayyy sen hamile miisiinnnnn:KK53:
tebrik ederim :)
topiğimde listede vardın da burda görnce sevindim :)
rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallaah:KK16:

biz bugün dr a gittik 4 buçuk haftalık falan dedi.kesemiz büyümüş gelişmiş çok şükür.3 hafta sonra gel birşey olmazsa dedi.çok değilmi sizcede ya yani haftaya yada 2 hafta sonra bebği göremezmiydik ki.birazda lekelenmem oldu progestana başladık.önemli değil dedi dr içerde bi kanama görünmüyor korkma dedi ama benim içim tedirgin biraz.gerçi kızımdada olmuştu boyle lekelenmem hayırlısı artık.

hayırlı olsun...tarihlerimiz aynı.. bende daha gitmedim dr.a.. adetim geçince 2.gün kan testi yaptırdım sonuç 122 idi.. 10.gün testi tekrarladım dün yani. bugün sonucu alacağım sonuca göre gideceğim dr.a kese görünsün diyordum.. sen görmüşsün ne güzel Rabbim devamını nasip etsin.. benim bundan önceki gebeliğimde kürtaj olma durumunda kalmıştım.. 5 haftalıkken lekelenmem başlamıştı 9 da da kalbi durdu maalesef. şimdi o yüzden tedirginim. Rabbim hayırlısını versin inşallah hakkımızda sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah

Herkese gunaydin. Doktora gidicekler guzel haberlerle gelsin ins

Son düzenleme:
Gunaydin. Yarin pitpit duyacagiz inşallah çok heyecanlı...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin. Yarin pitpit duyacagiz inşallah çok heyecanlı...

darısı başıma :KK16: Ben daha pazartesi günü kese görmeye gideceğim :nazar: Hanımlar çok şükür 2. kan testim 484 çıktı doktorum kese görmeye çağırdı ama göğüslerim dışında beni hamile olduğuma inandıran bişey yok daha:KK17::nazar::nazar::nazar::nazar: bu normal mi? Tabii Allah korusun ne istediğime dikkat ediyorum mide bulantısı olmasın tabii:KK50:

darısı başıma :KK16: Ben daha pazartesi günü kese görmeye gideceğim :nazar: Hanımlar çok şükür 2. kan testim 484 çıktı doktorum kese görmeye çağırdı ama göğüslerim dışında beni hamile olduğuma inandıran bişey yok daha:KK17::nazar::nazar::nazar::nazar: bu normal mi? Tabii Allah korusun ne istediğime dikkat ediyorum mide bulantısı olmasın tabii:KK50:

bende aynıyım canım 7+6 dan gidiyorum bazen bende şüphe ediyorum ki burdada kızlara sormuşumdur. Korkma Allah ın izniyle bişey olmaz :KK34:

Canım çok normal daha çok küçük çünkü hatta daha bebek yok gibi sadece kese var :) bak şimdi sadece göğüsler acır gel 6. Haftaya miğde bulanır baş döner uyku gelir yemek yiyemezsin bunları yaşaya bilirsin şahsen ben öleyim :) normal yani korkma

Göğüs agrisindan çok cekiyorum benim gibi olan kimse varmi? Bazen korkuyorum inanılmaz bir sanci oluyor ara ara. Birde yanlislikla elim degse aklim cikiyor. Gece yüzüstü yatabiliyordum sadece o da mümkün değil. Uykumu alamayincada tüm gün sersemliyorum:KK43:

bende aynıyım canım 7+6 dan gidiyorum bazen bende şüphe ediyorum ki burdada kızlara sormuşumdur. Korkma Allah ın izniyle bişey olmaz :KK34:

Canım çok normal daha çok küçük çünkü hatta daha bebek yok gibi sadece kese var :) bak şimdi sadece göğüsler acır gel 6. Haftaya miğde bulanır baş döner uyku gelir yemek yiyemezsin bunları yaşaya bilirsin şahsen ben öleyim :) normal yani korkma

Çok teşekkür ederim kızlar
Ben bugünlerimin keyfini çıkarayım o zaman:KK1: iyi ki varsınız:KK3::KK54:

herkese günaydın:KK16:

normal canım meraklanma seninle tarihlerimiz yakın ve bende de pek bir belirti yok. endişelerini anlıyorum insan ilk başlarda inanamıyor ve herşeyden şüphe duyuyor ama bence şöyle düşünmeliyiz: aksi ispatlanana kadar hepimiz sağlıklı hamileleriz :KK9: tabii bebişlerimizde sağlıklı ve iyi:nazar::nazar:

Günaydın kızlar nasılsınız
sıcak havalar bebişleri etkilemiyor değil mii :KK16::KK16:

X