2015 Şubat Anneleri

kızlar eşim aradı az önce duyduğu iyi bi dr rabdevu almış ctesi gününe öbür dr temmuz ilk haftası demişti. 2 hafta üst üste görücem bebişimi inşş ay çok heyecanlandım 2 gün sonra bebişimi görücemmm

cnm merhaba şubat annesiysen listeye eklemek için bilgilerini alabilir miyim?

Son adet tarihin beklenen doğum tarihi
kilo
kaçıncı bebek
son durum

sevgiler..

sat-24 mayıs
kilo-58
yaş-24
şehir-antalya
1. Bebek
2 temmuz doktordan randevu alındı

yoo en iyidi
direk kalp atısı duycan

inşallah.. öyle olsun istedim. bu ikinci olduğundan galiba.bide öyle deneyelim gittiğimde herşey olup bitmiş olsun dedim. zaten yolunda gitmeyen birşeyler varsa o zamana kadar kendini bir şekilde belli eder diye düşünüyorum. tabii bu arada çok sabırsızlanıyorum, resmen çizik çizik gün sayıyorum

ya rabbim hiçç birimizi üzmeden utandırmadan tamamlatmayı nasip etsin inşşallah

Kizlar sabah tuvalet kagidina sari,acik kahve renkli akinti geldi.yardimci olun bi sorun mu var acaba

Kizlar sabah tuvalet kagidina sari,acik kahve renkli akinti geldi.yardimci olun bi sorun mu var acaba

canım korkma yatıp dinlenme ihtimalin varsa uzat ayaklarını dinlen. dr arama gibi ihtimalin varsa ara sor sorun olduğunu sanmıyorum ama ihtmal etmeyede gelmez.

kızlar bu arada hamilelerin günde 1,5 saat dinlenme hakları varmış biliyomuydunuz. aranızda kullanan varmı hiç..

kızlar bu arada hamilelerin günde 1,5 saat dinlenme hakları varmış biliyomuydunuz. aranızda kullanan varmı hiç..

Aza ne güzel gerçekten mi .. Arastirayim varsa öyle birşey değerlendirelim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah erkenden uyanıp öğlen uykudan bayılma var mı?:26: ben her gün 1 saat bayılıyorum kanepede

Sabahları erkenden uyanıyorum evet kaç kez hem de midem hep dolu hissi ben hamileliğin bu kadar zor oldgnu bilmyrdm gerçekten şimdki aklım olsa allah günah yazmasında tövbe deyin yinede çocuk falan yapmazdım hiç akıl işi değil ya en basit hastalık grip bile zor geçiyo 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebeğini kucağına aldığın zaman fikrin değişecek emin ol. tüm sıkıntıları unutacaksın. öyle olmasa kimse 1 taneden fazla ypmazdı

İkiz hamileliğide zormuş ama çok araştrdm hamilelikte zor doğumdan sonrasıda o kadar korkuyrmki bunalımdayım 😔 pişman çocuk yaptgm için halbuki ilk öğrendgmde nekadarda sevnmştm bu kadar zor olacagını bilemedim doğumda ölmekten bile korkuyrm kafamda salak salak düşünceler geziyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gözünaydın cnm darısı başımıza inşallah.

bu arada beklenen doğum tarihin son adet tarihin şehir ve kilo bilg alabilir miyim

sevgiler.

6 mayıs sat
10.02.2015 bdt
kayseri
79 kilo :26:
listede verim güncellersin canım teşekkür ederim
Ayy darısı başımaaa

aminn canım çok güzel pıt pıt darısı tüm duyacaklara rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

canım seninde bilgilerin eksin..
son adet tarihin
beklenen doğum tarihi

Oldukca rahatkatici bir yazi olmus. Kelimelerine saglik canim. :)) hep anneme derdim bu kadar endiseli olma diye. Ben de aynisi oldum. Anne olmak boyle birseymis iste :))

Aza ne güzel gerçekten mi .. Arastirayim varsa öyle birşey değerlendirelim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

galiba kimse kullanmadığından.. ilk defa duyuyorum.. zaten daha söylemediğim için kullanamam
evet kızlar bende dün öğrendim çok sevindim
canım öyle deme teknoloji çk gelişti artık hem senin normal doğum olmaz sanırım sezeryanda da bir sorun çıkmaz. onları kucağına aldığını düşün yumuş yumuş ellerini düşün. evet zor olur ama iki evladın birden olucak düşünsene süper bişey. bozma psikolojini moralini
canım seninde bilgilerin eksin..
son adet tarihin
beklenen doğum tarihi
canım özel msj attım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…