2015 Şubat Anneleri

Kızlar kalp atımını duymak için çok acele edenleriniz var. Sabretmek çok zor evet ama erken gidip duymayınca hele birde bilinçsiz ve gereksiz konuşan doktorlara denk gelince evham yapıp bebeğe de zarar vermiş oluyorsunuz. Ben ilk muayeneme 4+6 da gittim keseyide miniğimi de gördük. Kalp atımı için dediki 3-4 hafta sonra gel karın ultrasonuyla net olarak duyalım dedi çünkü ben vakinal ultrasondan tedirgin oluyorum hoşuma gitmiyo. Bugün 6+1 olduk 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum herşey net olur o döneme. İmkanınız varsa telefonunuza gebelik ile ilgili uygulamalar indirip bebeğinizin gün gün ne kadar geliştiğini okuyup bilinçlenrbilirsiniz. Böylece aptal aptal konuşan doktorlara denk gelirsek kendi kararlarımızı daha sağlık alıp doğru adımlar atabiliriz:) hiç üzmeyin güzel canınızı bebişiniz içerde çoook hızlı büyüyor ihtiyacı olan herşeyide vücut depolarınızdan temin ediyor. Herşeyi doğasına bırakın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım kullandığımız programları yazalım önereceğin programlar hangileri

Canım kullandığımız programları yazalım önereceğin programlar hangileri

Benim kullandıklarım hamilelik, hamileyim, huggies, bebeğimveben

Benim kullandıklarım hamilelik, hamileyim, huggies, bebeğimveben

Ben de bunları kullanıyorum canım ücretsiz başka uygulama yok zaten iphone için :)

dogru soyluyosun cnm ınsallah su bulantılar gecerde normal yemek yemeye baslarız hepımız

Merhabalaarrrr :)

Rabbim ikramı 11 ay sonra bu ay nasip oldu bana ve inşallah bende şubat annesi olucam
Sat a göre 6+1 im ama dün kan testi yaptırdım degerim 144....şimdilik doktora gidip acele etmek istemiyorum beklicem en azından bi hafta dahaa:)

Rabbim hepimize saglıcakla kucagımıza almayı, bekleyen isteyen herkese de tez zamanda bu mutlulugu yaşamayı nasip etsin inşallaaaaahh

merhaba arkadaşlar bende şubat annesi olacam inş. yardımcı olursanız sevinirim :)

Profiline gir bebişin doğacağı tarihi gg aa yy şeklinde yaz ama aralarında nokta değil -işareti kullan ve kaydet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

listemiz tarafıma gönderilen özel mesajlar doğrultusunda günceldir.

merhaba arkadaşlar bende şubat annesi olacam inş. yardımcı olursanız sevinirim :)

Hayırlı olsun canım hosgeldin kaçıncı haftandasin Allah sağlıklıca kucağına almayi nasip etsin bebisini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

profilin neresinden yapılıyor diyo sorsammmm((
merhaba listeye eklemem için bana özel mesajla bilgilerini ataarmısınız

Bilgilerini yazarsan listeye ekliyim tatlım. bana özel mesaj atabilirsin.

MERHABA CANIM TEBRİK EDERİM SATA GÖRE GEÇ YUMURTLAMIŞSIN SANIRIM. GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH.

MERHABA CANIM TEBRİK EDERİM SATA GÖRE GEÇ YUMURTLAMIŞSIN SANIRIM. GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH.

doktora gitmedim ama sanırım öyle normalde siklusum uzun ve 19.gün yumurtlardım bu ay 23 24 den sonra yumurtlama belirtilerim oldu...zaten idrarda testim adetten 8.gün sonra çıktı...

Kan degerimde bana düşük geldi ama duruma bakılırsa geç yumurtlamışım :)
hayırlısı saglıcakla kucagıma alıyımda varsın bi hafta bekiyim :)

canım lekelenme genelde bi çok kişide oluyor dinlenmeye çalış bence peki doktorun ne diyor peki lekelenme için iğne haf falan kullanabiklirsin bbelki..inşallah bu cuma bende görürüm o minik kalbi..

Listeye ekleyebilmem için lütfen bilgilerinizi özel mesaj atınız.

sevgiler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bunları kullanıyorum canım ücretsiz başka uygulama yok zaten iphone için :)

:) gözümden kaçırdığım bişey yokmuş demek ki

sen yine iki gün sonra kan tahlilini tekrarla tatlım. 2 kat ve fazlası olursa bi sıkıntı olmaz inşallah. herşey gönlünce olsun.

Kızlar duşumu aldım bakımımı yaptım inşallah yarın güzel haberler alırım, Perşembe akşama şükür namazı kılmak nasip olur..

biz bugün dr a gittik 4 buçuk haftalık falan dedi.kesemiz büyümüş gelişmiş çok şükür.3 hafta sonra gel birşey olmazsa dedi.çok değilmi sizcede ya yani haftaya yada 2 hafta sonra bebği göremezmiydik ki.birazda lekelenmem oldu progestana başladık.önemli değil dedi dr içerde bi kanama görünmüyor korkma dedi ama benim içim tedirgin biraz.gerçi kızımdada olmuştu boyle lekelenmem hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…