- 24 Nisan 2020
- 4.905
- 4.466
Nst sırt üstü asla çekilmemeli ya direkt nabız hızlanması baygınlık hissi yani. Biz oturarak çekiliyoruz böyle masaj koltuğu gibi kocaman deri koltuklar var en rahat halinle çekiyorlar yani. Konuşmakta falan bir sakınca olduğunu sanmıyorum. Sonuçta bizim nabız tansiyon ölçümümüz yapılmıyor o sırada. Bir dahaki sefere en azından sedyeyi dikleştirmeyi dene en rahat pozisyonunda çekil kuzum bence canına yazık öyle.Girdim nts'ye. Sekreter sanırım beni ntsye bağlayan kişi. Dümdüz sırt üstü yattım bağlandı. Her yerim ağrıdı. Hiç bilgi de vermedi, ne yapmam gerektiğiyle ilgili. Ntsye giren kızlar, dümdüz sırt üstü mü yattınız? Bir de konuşmak yasak mı? Ben hep konuştum güldüm düdük gibi girdim çıktım, bişi anlamadım. Doktorum nts kağıdıma baktı herşey normal dedi. Şimdi asıl bomba geliyor. Benim normal doğum 23 aralık gösteriyor. Sezeryan istiyorum dedim. 20-24 aralıkta alabiliriz, hazır ol dedi yani 39-40 hafta civarı alacak. Ay ben o zamana doğurmaz miyim? Bana çok geç geldi Tarih. Şuan 35. Haftamdayım ve bebek 3027 Gram. O zamana 4 kiloyu geçer heralde. Kafam çok karıştı gızlaarr.
Çok iyi fikir. Bugün gebe eğitiminde de gördüm. Hiç bir hamile yürüyüş yapmıyormuş. Ben de yapmıyorum. Artık yürürsem Doğurucam gibi geliyor, karnım baya ağırlaştı.
Sezaryen olacaksa 4 kiloya ulaşması problem değil doktorlar için ki. Aksine içeride ne kadar kalırsa o kadar iyi bence. Ben bekleten doktorları daha samimi buluyorum. Yoksa adam için ha 37 ha 40 senden 3 hafta önce kurtulacak baktığında ama o beklemeyi teklif etmiş bence çok kıymetli Sancın olursa plansız sezaryen de yaparlar canım çok öyle olan da biliyorsun.