2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
bi yandan seviniyorum etrafa bakıyor keşfediyor vs diye ama uyku da öyle temel bi ihtiyaç ki hem benim hem onun için. bu uykusuzluk bebekleri kötü etkilemiyor mu ya uyuyan bebekler ile uyuyamayanlar arasında gelişim açısından fark oluyor mu acaba korkutuyır bu durum beni. gece de max 6 saat yatar o da saat başı kalkıp
Benim ilk bebegimde uyumazdi hiç hep etrafına bakıyordu dediğin gibi uykusuzluk sadece huysuzluk yaptı çok mizmizdi. gelişimsel olarak bi problem yaşamadık. Şimdide uyumayı sevmiyor öğlen uykularını 2 yaşından önce bıraktı çok hareketli belki onunda bir etkisi vardır. Yaramaz bir bebis olacaktir ilerde😍

Mama sandalyesini 2. El almıştım joie mimzy memnunum. Oto koltuğu önemli diye sıfır aldim casual marka ama hiç oturmadı bebeğim
Nasıl oturmuyo neyle taşıyosun? Benim zaten hauck marka yenidoğan pusetim var arabaya bağlanıyor kızaklı isofixli. Ama küçük gelmeye başlayacak iyi bir oto koltuğulazım

Nasıl oturmuyo neyle taşıyosun? Benim zaten hauck marka yenidoğan pusetim var arabaya bağlanıyor kızaklı isofixli. Ama küçük gelmeye başlayacak iyi bir oto koltuğulazım
Benim ilk çocuktan kalma var 6 aydan sonra kullanılıyor isofixli İlki oturmadı 2.de deneyeceğim insaallah durur. Ağlıyordu oto koltuğunda durmak istemiyordu baya uğraştım otursun diye olmadı

Benim ilk bebegimde uyumazdi hiç hep etrafına bakıyordu dediğin gibi uykusuzluk sadece huysuzluk yaptı çok mizmizdi. gelişimsel olarak bi problem yaşamadık. Şimdide uyumayı sevmiyor öğlen uykularını 2 yaşından önce bıraktı çok hareketli belki onunda bir etkisi vardır. Yaramaz bir bebis olacaktir ilerde😍
gece uyusun da gündüz koştursun dursun dağıtsın evi razıyım😂

Ben sağarak besliyorum. O yüzden bi kucak durumu yok hep yatağında ya da anakucağında besleniyor. Genelde de süt içerken uyuyor ama uykusu çok kısa. Hele bu hafta birden hareketlendi dönmeye başladı. Sürekli dönmeye çalışyor.
ben de daha dönme yok hep kundaklamak zorundayım belki kumdağı bıraksam park yatağa daha kolay mı alışır acaba, böyle kundaklıyken boynu hiç rahat değil gibi ya yastıkta koymak yasak

gece uyusun da gündüz koştursun dursun dağıtsın evi razıyım😂
Aynen gece uykusuzluk zor oluyor benimki de gece 2 , 3 gibi uyanıyor emzirip yatırıyorum 10 dk bir sesler çıkarıyor uyuyamıyorum o oyle yapinca sabah 5 e kadar öyle devam ediyor sonra uyanıyor insaallah yakında duzelirler mışıl mışıl uyurlar😅

ben de daha dönme yok hep kundaklamak zorundayım belki kumdağı bıraksam park yatağa daha kolay mı alışır acaba, böyle kundaklıyken boynu hiç rahat değil gibi ya yastıkta koymak yasak
Kız ne kundağı artık hemen bırak ve 3-6 ay bi tulum al. Atletle giydir at içine.

X