- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
bendeee geldımm subatt annesı olarak allahın ıznıylee oncelıkle. black benıde eklermısın canımkızlarr benım cok yenı daha kese falan gormedık bu hafta ıcı doktora gıdecegım ıns guzel ılerlıyordur hersey. mıde bulantım cok sureklı serum yıyıyorum medpamıt ılac ıcıyorum rennıe duo surup ıcıyorum gecmıyor yoksaa benım gıbı olan varmı kızlar neler yapıyorsunuz
listemiz tarafıma gönderilen özel mesajlar doğrultusunda günceldir.
kızlar sımdı geldım önce dr. karnımdan kontrol ettı ama detaylı goremeyınce radyalojıye yolladı ordada karnımdan baktı kese ve bebegı gördugunu vajıdan bakarsa daha detaylı bılgı verecegını soyledı sonucu soyluyorum
Uterin kavitede 11 mm çaplı yaklaşık 5 hafta ıle uyumlu gebelık kesesı mevcuttur
Gebelık kesesı ıcınde 4mm ıle yaklasık 4 haftalık kardıyak aktıvıtesı saptanmayan tek embrıyo gözlenmıstır.
Çok sasırdım dun kendı dr.6+1 gozukuyo dedı bu boyle kafam ıyıce karıstı bugunku dr.zaten bu haftalarda gözukmez dedı off yano offf
Benim kullandıklarım hamilelik, hamileyim, huggies, bebeğimveben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı haberler verirsin inşallah kuzum. Benimde kontrolüm yarın 17:30 da. İnşallah güzel haberlerle dönerim
:) gözümden kaçırdığım bişey yokmuş demek ki
biz bugün dr a gittik 4 buçuk haftalık falan dedi.kesemiz büyümüş gelişmiş çok şükür.3 hafta sonra gel birşey olmazsa dedi.çok değilmi sizcede ya yani haftaya yada 2 hafta sonra bebği göremezmiydik ki.birazda lekelenmem oldu progestana başladık.önemli değil dedi dr içerde bi kanama görünmüyor korkma dedi ama benim içim tedirgin biraz.gerçi kızımdada olmuştu boyle lekelenmem hayırlısı artık.
Gunaydin. Yarin pitpit duyacagiz inşallah çok heyecanlı...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
darısı başımaBen daha pazartesi günü kese görmeye gideceğim Hanımlar çok şükür 2. kan testim 484 çıktı doktorum kese görmeye çağırdı ama göğüslerim dışında beni hamile olduğuma inandıran bişey yok daha bu normal mi? Tabii Allah korusun ne istediğime dikkat ediyorum mide bulantısı olmasın tabii
darısı başımaBen daha pazartesi günü kese görmeye gideceğim Hanımlar çok şükür 2. kan testim 484 çıktı doktorum kese görmeye çağırdı ama göğüslerim dışında beni hamile olduğuma inandıran bişey yok daha bu normal mi? Tabii Allah korusun ne istediğime dikkat ediyorum mide bulantısı olmasın tabii
bende aynıyım canım 7+6 dan gidiyorum bazen bende şüphe ediyorum ki burdada kızlara sormuşumdur. Korkma Allah ın izniyle bişey olmaz
Canım çok normal daha çok küçük çünkü hatta daha bebek yok gibi sadece kese var :) bak şimdi sadece göğüsler acır gel 6. Haftaya miğde bulanır baş döner uyku gelir yemek yiyemezsin bunları yaşaya bilirsin şahsen ben öleyim :) normal yani korkma
Çok teşekkür ederim kızlar
Ben bugünlerimin keyfini çıkarayım o zamaniyi ki varsınız