2015 Şubat Anneleri

aaa ikizmiydi canım.. süper bişey:)) bir taşla iki bebiş:)) tabi zahmetinde biraz daha fazla olacak ama inan buna değer. şükret bak yerinde olmak isteyen ne kadar çok insan vardır şimdi. iyi şeyler düşünmeye çalış üzme kendini herşey çok güzel olacak. bir bakmışsın tüm sıkıntıların bitmiş geriye çocuklarının sevgisi, mutluluğu kalmış.

Slm kızlar,
Küçük kuzumun kahvaltısini yedirdikten sonra sizlere slm diyebiliyorum:) ilk hamileliği yaşayanlar kendinizi dinlemenin keyfine varın....
Bugün arkadaşlarimla görüşeceğim.hamile olduğumu söylesem mi karar veremiyorum.henüz kalp atışlarını duymadım.siz herkese söylediniz mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar nasılsınız
benim mide bulantım düne göre daha iyi bugün
aman maşallah
yatağımın baş ucunda kraker duruyor gözümü açmadan kraker yiyorum
birde canım tuhaf tuhaf şeyler istiyor
aşermeye erken başladım sanırım

İnşallah geçer çnkü doktor demiştiki belki ikizlerin biti devam etmez demişti küçük demişti doktora her gittiğimde bi ihtimal belki biri ölmüştür diye gidyrm salağım ben yaa eşim de çok kızıyor bana sürekli ağlıyorum ben ne kadar güçsüz bi kızmışım hamilrliklr ilgil bi sıkıntım bile yok halsizlik dışında haketmyrm ben😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun sağlıkla doğurun inşş
ben tam emin değilim ama ya bat günü yada bir gün önce hcg değerim 524 çıktı nasıl sizce bi sıkıntı olur mu haftaya dr a gidicem inşş bakalım nasip kısmet herşeyin hayırlısı allahtan

çok kişide olan birşey endişe etme. kendini yorma dinlen. bir yandan da takip et gidişatı artış olursa dr a gözükürsün.

Suan yolculuk yapiyorum.Tamam canim biliyorum cok gebede oluyo.artis olusa doktoru aramayi dusundum ben de takipteyim yarina kadar.artarsa yarin giderim

tarihlerimiz çok yakın, sadece 1 gün fark varmış. allah yine yakın tarihlerde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

ama benim satta bi karısıklık var
evet en son 24 mayısta adet oldum ama
18haziranda gebe oldugumu öğrendim
3hazirnda yumurtladım
çok erken öğrendım 276idi betahcg kafam karıştı
doktor söyler aslını astarını

ben söylemedim henüz canım
sadece ablam annem ve kayınvalidem biliyor
pazartesi kalp atışlarını duyacağız inşallah
sonra söylemeyi düşünüyorum
aslında eskiler 3 aya kadar söylemeyerek en iyisini yapıyolarmış
ama biz şimdiki nesil kurtluyuz malesef.

Günaydın Anne adayları.

Dün kabus gibi bir gün geçirdim, hastaneye gittim. Doktorum aşırı yoğun ne zaman gitsem aşırı yoğun zaten. saatlerce bekledim ama muayene olamadım. Çok sinirlendim başka hastaneye gittim, orada da kalp atışını dinleme cihazı yokmuş ama görebiliriz dedi, neyse şükürler olsun ki bebeğim sağlıklı ve kalbi atıyormuş.

Benden idrar kültürü istedi doktor acelesi yok istediğin zaman getirebilirsin dedi.

Kendime yeni bir doktor bulmam lazım, başakşehir de oturuyorum Topkapı da çalışıyorum, yol üzeri güzel bir hastane ve doktor tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Kızlar dün doktor bana kan uyuşmazlığı için 5. ayda iğne yapacağız dedi. Sizin de böyle bir şeyiniz var mı? Birde 8+1 im bugün dedim, ultrasondan baktı, 9 haftalıksın sen dedi.

ay ne çok şey söyleyeceğim birikmiş yaz yaz bitmiyor :)))

Son düzenleme:

bende kimseye söylemedim. 8. haftada dr a gittiğimde herşey yolunda derse o zaman inşallah.

problem olmaz canım stres yapma
bak benim battan 1 gün sonra 1766 çıktı ama kese görünmedi
doktor bir hafta sonra çağırdı
ikinci gidişimde battan 1 hafta sonra 10.765 çıktı kese göründü ama bu seferde kalp atışları yoktu
doktor yumurtlamadan sonra döllenme olmuş dedi
haftaya pazartesi tekrar gideceğim bakalım değerim kaç olacak ve kalp atışı olacakmı

Black berrycim sen bu bilgileri duzenliyorsun sanirim

EVT CNM SENDE LİSTEMİZDE YOKSUN BİLGİLERİNİ YAZARSAN SENİ DE EKLİYİM 1. SAYFADA GÜNCEL LİSTEMİZ MEVCUT.

Valla benim 7 düvelim biliyo saklayacak birşey görmüyorum ben. mutluluğumu asla içimde tutama.

canım merhaba bilgilerini yazarsan listeye ekleyelim.

beklenen doğum
son adet
kilo

seninde bayağı yüksekmiş canım 6. hafta yazıyor inşşş duyacaksın kalp atımlarını kimisi 8 de anca duyuyor hayırlı haberlerle gel inşşş

benim sadece 1 kere bakıldı o da adetim 3 gün gecikmişti,3. gün 1568 çıkmıştı..bir daha da bakmadılar,ultrasonla takipteyim

canım merhaba hayırlı olsun seninde bilgilerini alabilir miyim?
beklenen doğum
son adet
kilo
kaçıncı bebek
son durum

Canım geçmiş olsun öncelikle. Kan uyuşmazlığına 1 tane iğne yapılıyor diye biliyorum bende. bir sakıncası yok endişelenme. Bu arada ben avcılarda medicanada dr a gidiyorum ve çok memnunum. ters kalıyor sana ama yine de söylemek istedim. ilk doğumumu da aynı dr umda yapmıştım.

tamam şeker 10 mart diyo ama şubatta pırtlatırım ben yavruyu :))) son adet 2 hazr kilo 70 yaş 29 ikinci bebiş şehir antalya son durum dr a gitmiyoreeeee hıhhh gitmiycem işte :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…