- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
yoo en iyidi
direk kalp atısı duycan
cnm merhaba şubat annesiysen listeye eklemek için bilgilerini alabilir miyim?
son adet tarihin beklenen doğum tarihi
kilo
kaçıncı bebek
son durum
sevgiler..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoo en iyidi
direk kalp atısı duycan
cnm merhaba şubat annesiysen listeye eklemek için bilgilerini alabilir miyim?
Son adet tarihin beklenen doğum tarihi
kilo
kaçıncı bebek
son durum
sevgiler..
yoo en iyidi
direk kalp atısı duycan
inşallah.. öyle olsun istedim. bu ikinci olduğundan galiba.bide öyle deneyelim gittiğimde herşey olup bitmiş olsun dedim. zaten yolunda gitmeyen birşeyler varsa o zamana kadar kendini bir şekilde belli eder diye düşünüyorum. tabii bu arada çok sabırsızlanıyorum, resmen çizik çizik gün sayıyorum
sat-24 mayıs
kilo-58
yaş-24
şehir-antalya
1. Bebek
2 temmuz doktordan randevu alındı
Kizlar sabah tuvalet kagidina sari,acik kahve renkli akinti geldi.yardimci olun bi sorun mu var acaba
Kizlar sabah tuvalet kagidina sari,acik kahve renkli akinti geldi.yardimci olun bi sorun mu var acaba
kızlar bu arada hamilelerin günde 1,5 saat dinlenme hakları varmış biliyomuydunuz. aranızda kullanan varmı hiç..
Sabah erkenden uyanıp öğlen uykudan bayılma var mı?:26: ben her gün 1 saat bayılıyorum kanepede
kızlar bu arada hamilelerin günde 1,5 saat dinlenme hakları varmış biliyomuydunuz. aranızda kullanan varmı hiç..
Sabahları erkenden uyanıyorum evet kaç kez hem de midem hep dolu hissi ben hamileliğin bu kadar zor oldgnu bilmyrdm gerçekten şimdki aklım olsa allah günah yazmasında tövbe deyin yinede çocuk falan yapmazdım hiç akıl işi değil ya en basit hastalık grip bile zor geçiyo 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım yaa eşek gibiyim hibçişeyim yok
halsizlik bende de var canım son 2 gündür deli gibi uyku bastırıyo akşam eve zor atıyorum kendimi yatıyorum evde hep ama uyuyamıyorum. göğüsler çok fena şiş ve sık wc ye gidiş bende de var. bugün elbisemi göğüslerden zor giydim
benimde ikiz olsa üzülmezdim ne güzel yaaa
gözünaydın cnm darısı başımıza inşallah.
bu arada beklenen doğum tarihin son adet tarihin şehir ve kilo bilg alabilir miyim
sevgiler.
Ayy darısı başımaaa
kızlar eşim aradı az önce duyduğu iyi bi dr rabdevu almış ctesi gününe öbür dr temmuz ilk haftası demişti. 2 hafta üst üste görücem bebişimi inşş ay çok heyecanlandım 2 gün sonra bebişimi görücemmm
Kızlar kalp atımını duymak için çok acele edenleriniz var. Sabretmek çok zor evet ama erken gidip duymayınca hele birde bilinçsiz ve gereksiz konuşan doktorlara denk gelince evham yapıp bebeğe de zarar vermiş oluyorsunuz. Ben ilk muayeneme 4+6 da gittim keseyide miniğimi de gördük. Kalp atımı için dediki 3-4 hafta sonra gel karın ultrasonuyla net olarak duyalım dedi çünkü ben vakinal ultrasondan tedirgin oluyorum hoşuma gitmiyo. Bugün 6+1 olduk 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum herşey net olur o döneme. İmkanınız varsa telefonunuza gebelik ile ilgili uygulamalar indirip bebeğinizin gün gün ne kadar geliştiğini okuyup bilinçlenrbilirsiniz. Böylece aptal aptal konuşan doktorlara denk gelirsek kendi kararlarımızı daha sağlık alıp doğru adımlar atabiliriz:) hiç üzmeyin güzel canınızı bebişiniz içerde çoook hızlı büyüyor ihtiyacı olan herşeyide vücut depolarınızdan temin ediyor. Herşeyi doğasına bırakın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aza ne güzel gerçekten mi .. Arastirayim varsa öyle birşey değerlendirelim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet kızlar bende dün öğrendim çok sevindimgaliba kimse kullanmadığından.. ilk defa duyuyorum.. zaten daha söylemediğim için kullanamam
canım öyle deme teknoloji çk gelişti artık hem senin normal doğum olmaz sanırım sezeryanda da bir sorun çıkmaz. onları kucağına aldığını düşün yumuş yumuş ellerini düşün. evet zor olur ama iki evladın birden olucak düşünsene süper bişey. bozma psikolojini moraliniİkiz hamileliğide zormuş ama çok araştrdm hamilelikte zor doğumdan sonrasıda o kadar korkuyrmki bunalımdayım 😔 pişman çocuk yaptgm için halbuki ilk öğrendgmde nekadarda sevnmştm bu kadar zor olacagını bilemedim doğumda ölmekten bile korkuyrm kafamda salak salak düşünceler geziyo
canım özel msj attım sanacanım seninde bilgilerin eksin..
son adet tarihin
beklenen doğum tarihi