2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar tebrik eden herkese çoook teşekkür ederim :) ilk dr kontrolüne ne zaman gitmek gerekir kaçıncı haftada?

Arkadaşlar tebrik eden herkese çoook teşekkür ederim :) ilk dr kontrolüne ne zaman gitmek gerekir kaçıncı haftada?

Beklenen tarihimiz ayniymis.
Ben haftaya cuma gidecegim. Doktor daha da erken gelme dedi, bosuna endiselenmis olursun dedi. Sen de bir gorus varsa daha onceden gitmis oldugun biri.
Sanirim ancak 6 haftadan sonra kalp atislarini duyabiliyoruz genede yanlis yonlendirmiyimm
Senin ilk cocuk mu

Canimmm hayirli haberlerle gelirsin insallahh. Bekliyoruz seni:)

Liste konusunu nasil yapacagiz, ben telefondan giriyorum elimden gelen bisey olurmu
Sağol canım inşallah, ben randevudan dönünce oluşturmaya çalışıcam listeyi, eğer olmazsa sizlerin yardımına ihtiyacım olucak :)

Hayır canım ikinci. Bende 7. Hafta gibi gitmeyi düşünüyorum. Önümüzdeki hafta değil bir sonraki haftaya denk geliyor. Eylülün 22 si 23 ü gibi falan. Sanırım geç kalmam.

Arkadaşlar listeyi oluşturmamız için sizin bilgileriniz gerekiyor yaş, sat, beklenen doğum tarihi gibi bilgileri bana yazarsanız listeyi daha kolay oluşturabiliriz, cinsiyet ve isimleri de sonradan ekleyeceğiz...

Arkadaşlar listeyi oluşturmamız için sizin bilgileriniz gerekiyor yaş, sat, beklenen doğum tarihi gibi bilgileri bana yazarsanız listeyi daha kolay oluşturabiliriz, cinsiyet ve isimleri de sonradan ekleyeceğiz...

Ben yaziim oyleyse :)
İsim didem
Yas: 28
Sat: 10 agustos
Dogum tarihi: 17 Mayis 2015

Hayır canım ikinci. Bende 7. Hafta gibi gitmeyi düşünüyorum. Önümüzdeki hafta değil bir sonraki haftaya denk geliyor. Eylülün 22 si 23 ü gibi falan. Sanırım geç kalmam.

Evet bence de iyi..
Yaa demek ikinci kac yasinda ilki :)

Benim 19 u oluyor. 5+5 hamile olacagim insallah erken olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…