2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sabahlari kalkinca benimde midem kotu bulanti degilde herseyden tiksinir gibikahvalti yapmadim daha

ben bugün ilk defa bir şeyden tiksindim.. o da eşimin traş losyonu.. normalde kokusuna bayılırım bugün eşim arabadan inene kadar daraldım... o kadar kötü geldi ki bana.. hala koku burnumda..

Merhaba, bebek bekleyen güzel anne adaylarını tebrik ediyorum. Bende bu ay sabırsızlıkla bekliyorum. 17 eylül muhtemel regl tarihim, yani 6 gün var önümde günler geçmek bilmiyor! sürekli kendimi dinliyorum acaba belirtiler var mı diye... evde yapılan idrar testleriyle regl tarihi gelmeden öğrenen var mı aranızda, ben regl günü en az 3 gün geçtikten sonra o testler sonuç veriyor sanıyordum ama farklı şeylerde okudum, kafam karıştı açıkçası ;( 6 gün var daha sizce testi ne zaman yapsam sonuç verir?? 25 mayıs doğumluyum eğer bu ay hamileysem bebeğimin muhtemel doğum tarihi 22 mayıs oluyor :) hep ilkbaharda mayısta anne olmak istemişimdir, bu ay benim için çok özel o yüzden bu sabırsızlığım.. malesef bir düşük yaşamıştım 6 ay önce kadar hem çok korkuyorum hem çok istiyorum, gerçekten çok stresliyim, ne yapmam gerek bilmiyorum

inşallah güzel haberi almak sanada nasip olur canım ben bir gün gecikince test yaptım çift çizgiyi gördüm inşallah haftaya sende aramızda olursun

inşallah güzel haberi almak sanada nasip olur canım ben bir gün gecikince test yaptım çift çizgiyi gördüm inşallah haftaya sende aramızda olursun

İnşallah canım Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah, biraz daha beklemek zorundayım bakalım kaç gün sabredebilicem :) İnşallah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın :)

Çook sevindim canım gözün aydınn Darısı tüm güzel haber bekleyenlerin başına inşallah
Bu arada takvimin de hayırlı olsun canımm

aa bize ilişki yok dedi doktor geçen gittiğimizde. bu gidişimde de sormadım meraklı gibi olmasın dedim utandım

Sanırım aradığım doktoru buldum canım sağol :)
Evet bana serbest dedi resmen içime sinmedi oyüzden başka doktora gittim

Çook sevindim canım gözün aydınn Darısı tüm güzel haber bekleyenlerin başına inşallah
Bu arada takvimin de hayırlı olsun canımm

ayy çok teşekkürler.. allah razı olsun canım.. takvim için keseyi bkledim.. seninle aynı günlerimiz.. inşallah beraber tamamlarız bu süreci.. sen keseyi görmüş müydün?. kalp atımı için ne zaman gitcen?..

Kızlar günaydın
4. Doktorda nihayet aradığımı buldum
Dün sema hastanesine gittik şimdiki ismi fatih Üniversitesi hast
Melek uzun a muayene oldum
YumurtLıklArımı kontrol etti
Vajinal ultrasonla hem kesemi gördüm hem kesenin en altında kendine yer yapmış
Büyüterek keseyi gösterdi doktor
Hemde kalp atışlarımı gördüm son olarakta sadece tık tık sesini bir kez duyabildik
Ama benim gözlerim dolmuştu bile inanamadım ;-( :)
Ne güzel bir duyguymuş
Nasıl rahatladım anlatamam
İlişki için sorun olmasa da biz önermiyoruz zorlamadan az süreli ve aralığı geniş olabilir dedi
Eşimde hepatit b taşıyıcığılı var aşımın tutup tutmadığımı öğrenmek için tHlil istedi
Ve birsürü tahlil daha
Folicplus kullanıyordum
Günde 3 tane kullanılması lazım dedi bende 1 tane alıyordum
Folbiol yazdı daha kullanışlı tek doz dedi
Bütün yük kalktı kızlar üstümden
İştahsızlığıma norml dedi
Mide bulantıları 8. HFtada başlayabilir de hiç olmayabilir de dedi
Çok ilgili güler yüzlü bi kadındı

Bir de bir ayrıntı
Vaginal muayene başında aparatı yerleştirirken besmele çekti
Çok hoşuma gitti :)

Kızlar güzel haberlerinizi okumak çok zevkli :) Sizin yüzünüzden çalışamıyorum :)) Ben henüz doktora gitmedim. Sanırım hafta sonu Medipole gideceğim. Öğlende randevu için arayacağım. İnşallah bir problem çıkmaz.

Herkese günaydınnn:)) Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim:) İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın benim ben daha doktora gitmedim cumartesi aldım randevu ama sanırım kese gözükmez çünkü pazartesi BETA HCG değerim 194 tü inşallah baya artmıştır

Gözün aydın canım darısı başımıza bizde 20 sinde gidicez doktora bakalım hayırlısı, Besmelesiz iş mi olur bir tebrikte benden... Benim bu gün sanki hafiften midem bulandı dün gecede olmuştu. Onun dışında hala bir belirtim yok sadece çok yorgun ve uykum var hep izne çıkmama az kaldı
İnşallah iyi haberler alırımda gönül rahatlığı ile dinlenirim

Canım benim keseyi görmenize çookkkkk sevindimm:) Darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…