2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar listeyi oluşturmamız için sizin bilgileriniz gerekiyor yaş, sat, beklenen doğum tarihi gibi bilgileri bana yazarsanız listeyi daha kolay oluşturabiliriz, cinsiyet ve isimleri de sonradan ekleyeceğiz...

Sat yerine hamile kaldigim tarihi soyluyorum tatlim sen durumu biliyosun zaten :)
Yas : 20
Sat : 9 Agustos
Dogum tarihi : 16 Mayis 2015

sat: 24 temmuz
dogum tarıhı miniğimin inş allah nasip ederse : 1 mayıs 2015

Arkadaşlar listeyi oluşturmamız için sizin bilgileriniz gerekiyor yaş, sat, beklenen doğum tarihi gibi bilgileri bana yazarsanız listeyi daha kolay oluşturabiliriz, cinsiyet ve isimleri de sonradan ekleyeceğiz...

yas 25
sat 6 agustos
dogum tarihi 13.05.2015

bunlarda benim bilgilerim tatlim

doktora gitmedim daha hic ben. 23unde gitcem,insaallah. Ultrasona girmek cok heyecanli geliyor :)
yas:25
sat: 9 agustos
bdt: 16 mayis 2014

poupette: Canim ben yalniz sayilirim, esim gece calisiyor 12 gibi geliyor eve. Normalde boyle degildi bu ara yaz sonrasi oldugu icin inanilmaz yogun.
Sen kafana takma miden bulanmadigi kadar yemeye calis, patates filan hasla belki iyi gelir. Sen iyi beslen bebisin buyusun annesi. Ama ilk aylarda kilo kaybi oluyormus.

Sağol canım. İnşallah en az kilo kaybıyla atlatırım. Sen bugün mü kontrole gidecektin? Yanlış mı hatırlıyorum?

ybeken: Merhaba, bebek bekleyen güzel anne adaylarını tebrik ediyorum. Bende bu ay sabırsızlıkla bekliyorum. 17 eylül muhtemel regl tarihim, yani 6 gün var önümde günler geçmek bilmiyor! sürekli kendimi dinliyorum acaba belirtiler var mı diye... evde yapılan idrar testleriyle regl tarihi gelmeden öğrenen var mı aranızda, ben regl günü en az 3 gün geçtikten sonra o testler sonuç veriyor sanıyordum ama farklı şeylerde okudum, kafam karıştı açıkçası ;( 6 gün var daha sizce testi ne zaman yapsam sonuç verir?? 25 mayıs doğumluyum eğer bu ay hamileysem bebeğimin muhtemel doğum tarihi 22 mayıs oluyor :) hep ilkbaharda mayısta anne olmak istemişimdir, bu ay benim için çok özel o yüzden bu sabırsızlığım.. malesef bir düşük yaşamıştım 6 ay önce kadar hem çok korkuyorum hem çok istiyorum, gerçekten çok stresliyim, ne yapmam gerek bilmiyorum

Ben bir kaç gün daha beklemeni öneririm canım. Daha çok varmış adetine. Allah hayırlısını versin.

sat:25 temmuz
doğum tarihi:1 mayıs 2015

Selam anneler 5+5 çokmu erken doktor a gitmek için yani kese ve kalp atışı 1hafta arayla oluyo diyorlar

selam canım benim de yarın kontrolum var 5+5 olmuş olcak gecen hafta cuma günü gidip keseyi gördüm , yarın için de kontrole çağırdı kalp atışlarını görelim diye , bakalım görebilecek miyiz? yarın haber vereyim ben sana sonucunu

Hadi hayırlısı bekliyorum cnm inşallah hepimiz beklediğimiz mutlu haberleri alırız

sat: 29 temmuz
doğum tarihi :10,05,2015

Evet canım günlerimiz aynı... Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah. Canım benim haftaya pazartesi ilk randevum. Keşke o gün hem kese hem kalp atışını beraber görebilsem. Şuan bunun hayaliyle yatıp kalkıyorum. Ama sanırım kalp atışı için biraz daha beklemek gerekebilir..

Canım ben adet tarihime 4 Yada 5 gün varken eczaneden aldığım testi yaptım çıktı sende yapabilirsin.. Hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin

Amin canım hepimiz için her şey çok güzel olur inşallah. Evet biraz daha sabredicem :)

Canım ben adet tarihime 4 Yada 5 gün varken eczaneden aldığım testi yaptım çıktı sende yapabilirsin.. Hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin

Ya işte bende bunu merak ediyorum 4 yada 5 gün varken idrar testinde çıkmaz sanıyordum ama bak senin çıkmış, benim 6 gün var reglime en fazla 2 gün sabretmeyi düşünüyorum :) ama çıkmazsa da daha kötü olurum diye de korkuyorum, kısmet artık birazcık sabredicem.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, sağol...

Sat: 5 ağustos
Doğum tarihi: 12 mayıs 2015

Doktor kontrolünden hayırlı haberlerle gel inşallah
Liste için çok teşekkür ederizzzz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…