Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım güzel haberlerini bekliyorum13:20 de randevum var inşallah herşey normaldir Allah'ımm çok heyecanlıyım ben
Hamileyim canım :) :)Evet ben en son ağutosun 7sinde olmuştum. eylülün 9'nda yaptım testi. İstersen sende bir dene. merak ettim :)
İnşallah teşekkürler canım :)canım güzel haberlerini bekliyorum
13:20 de randevum var inşallah herşey normaldir Allah'ımm çok heyecanlıyım ben
Canım benim hadi inş herşey yolundadır:) Bize hemen haber ver:)canım güzel haberlerini bekliyorum
Arkadaşlar tebrik eden herkese çoook teşekkür ederim :) ilk dr kontrolüne ne zaman gitmek gerekir kaçıncı haftada?
Sağol canım inşallah, ben randevudan dönünce oluşturmaya çalışıcam listeyi, eğer olmazsa sizlerin yardımına ihtiyacım olucak :)Canimmm hayirli haberlerle gelirsin insallahh. Bekliyoruz seni:)
Liste konusunu nasil yapacagiz, ben telefondan giriyorum elimden gelen bisey olurmu
Ben burdayim canim.. Yardim etcez tabi.. Ama simdu disaridayim telden giriyorum.. Herkes bilgilerini yazmaya baslasin.. Ona gore eklenir..Kızlar konuyu aldık, Liste oluştururken bana yardım edicekler nerde acaba? :)
İnşallah canım çok teşekkürler :)Hayirli haberlerle gel canim insallah..
Hayır canım ikinci. Bende 7. Hafta gibi gitmeyi düşünüyorum. Önümüzdeki hafta değil bir sonraki haftaya denk geliyor. Eylülün 22 si 23 ü gibi falan. Sanırım geç kalmam.Beklenen tarihimiz ayniymis.
Ben haftaya cuma gidecegim. Doktor daha da erken gelme dedi, bosuna endiselenmis olursun dedi. Sen de bir gorus varsa daha onceden gitmis oldugun biri.
Sanirim ancak 6 haftadan sonra kalp atislarini duyabiliyoruz genede yanlis yonlendirmiyimm
Senin ilk cocuk mu
Arkadaşlar listeyi oluşturmamız için sizin bilgileriniz gerekiyor yaş, sat, beklenen doğum tarihi gibi bilgileri bana yazarsanız listeyi daha kolay oluşturabiliriz, cinsiyet ve isimleri de sonradan ekleyeceğiz...
Hayır canım ikinci. Bende 7. Hafta gibi gitmeyi düşünüyorum. Önümüzdeki hafta değil bir sonraki haftaya denk geliyor. Eylülün 22 si 23 ü gibi falan. Sanırım geç kalmam.