• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim bayramda ne kadar guze bir sevinc olur ailenize. :)
Rabbim bu guzel haberi vermeyi nasip eder insallah. Tam vir bayram.havasi olacak. Benim aliemin ilk torunu olacak. Esim de aileninctek oglu gorumcelerimin cocuklari var ama ondan haber bekleyen cok.

Gunaydin bayanlar
Ne guzel kesesini gorenler hamile oldugunu ogrenenler gozunuz aydin. Benim daha bir haftam var sabirsizlaniyorum doktorum da dedi ki erken gelirsen sonucsuz kalir endiselendiginle kalabilirsin. Ben de hak verdim daha cok kucuk minikim.

Cevrenizdekilere hamile oldugunzu soylediniz mi?

Günaydın canımm.. Anneme ve kayınvalidemgile söylemiştim.. sağolsun kaynana herkese yaydı Allahtan kimseye söyleme dedik yoksa tvye çıkar haber yapardı :KK48:

Ben de soylemedim. Sadece esim ve siz...
Bir de gorumcem biliyor cunku o hastanede calistigi icin o bakmis test sonucuma.

Bazen haksizlik mi ediyorum diyorum ama bebegim iyice tutunsun bana sanirim beklemek daha iyi.
evt ıyıce tutusun annesıne mınıgın

Gunaydin kizlarr :cool:
Iki gundur bi usume var ustumde, midem de bulaniyor :(
Siz nasilsiniizz :D

Ne güzel birgün Bugün.... :) heyecan ve mutluluk var içimde... Kaç gündür yazıp duruyordum " ne zaman test yapsam? Umarım hamleyimdir ...vs vs" dün dayanamayıp test yaptım evde. İkinci çizgi silik çıktı. Büyük ihtimal hamileyimdir dedim ama kesinleştirmeliydim. Hastaneye gittim kan testi yaptırdım. Veeeeeee H A M İ L E Y İ M :) yani bende Sizdenim bayanlar :KK66: artık beni de aranıza alırsınız dimi ? :)
Gözün aydın canım hayırlı olsun :)

Günaydın hanımlar, yeni hamilelerin gözleri aydın..
Kalp atışları için 2 hafta beklicek anneler ve ben beklemek zor inşallah güzel pıtpıtları duyraız Rabbimizin izni ile.. Mytwin Mytwin sana sağlık ocağının verdiği vitaminin adı neydi canım?
gynoferon canım

ya ben tutarım aslında ama benim ev taşıma gibi bir durumum var.. bir iki ay belki nete bile giremem yarım kalır.. gönüllü biri var mı acaba?.. çok dua ederiz kim yaparsa.. :KK25: bu da rüşvet..
Nasıl yapılıyor liste ben bilmiyorum :KK64:

tamam canım bende folbiol içiodum dr değiştirdi vitamin verdi ama reçetede ne yazıyodu hatırlamıyorum eltim aldı ilacı bizde sağlık ocağında hamilelere bundan veriyoruz yazmışta ondan sordum
Anladım canım, bende demir eksikliği de olduğundan bunu yazmıştı şimdilik memnumum sen de memnun kalırsın inşallah ilacından

Nasıl yapılıyor liste ben bilmiyorum :KK64:

canım konu sahibi kazene yazıyosun konuyu ben devralmak istiyorum diye.. o yönetici zaten.. konu senin oluoy.. ilk mesaj da senin.. sonra tablo yapılıyor.. isim, yaş, sat ya da beklenen doğum tarihi kaçıncı gebeli falan.. ne olacağına beraber karar veririz.. sonra cinsiyetler falan işleniyor.. öyle bişey..

canım konu sahibi kazene yazıyosun konuyu ben devralmak istiyorum diye.. o yönetici zaten.. konu senin oluoy.. ilk mesaj da senin.. sonra tablo yapılıyor.. isim, yaş, sat ya da beklenen doğum tarihi kaçıncı gebeli falan.. ne olacağına beraber karar veririz.. sonra cinsiyetler falan işleniyor.. öyle bişey..
Becerebilir miyim bilmemki :110:

Anladım canım, bende demir eksikliği de olduğundan bunu yazmıştı şimdilik memnumum sen de memnun kalırsın inşallah ilacından
inşallah canım banada folbiol 5 mg biz mikrogram olarak veriyoruz dedi değiştirdi bakalım nasıl bişe benimde kanım düşük

Sabahlari kalkinca benimde midem kotu bulanti degilde herseyden tiksinir gibikahvalti yapmadim daha

Back