• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sat: 5 ağustos
Doğum tarihi: 12 mayıs 2015

Doktor kontrolünden hayırlı haberlerle gel inşallah:nazar:
Liste için çok teşekkür ederizzzz... :KK68:
Arkadaşlar listeyi oluşturmamız için sizin bilgileriniz gerekiyor yaş, sat, beklenen doğum tarihi gibi bilgileri bana yazarsanız listeyi daha kolay oluşturabiliriz, cinsiyet ve isimleri de sonradan ekleyeceğiz...

Merhaba,
Buradan da yazıyorum. yavaş yavaş çözeceğim bu portal işini :) Teşekkürler.

İsim: Çağla
Yas: 25
Sat: 07 agustos
Dogum tarihi: 15 Mayis 2015

Arkadaşlar listeyi oluşturmamız için sizin bilgileriniz gerekiyor yaş, sat, beklenen doğum tarihi gibi bilgileri bana yazarsanız listeyi daha kolay oluşturabiliriz, cinsiyet ve isimleri de sonradan ekleyeceğiz...
İsim betül
Yas 27
Sat 15/08/2014
Bdt 24/05/2015
Sehirlerde var kars

Ya işte bende bunu merak ediyorum 4 yada 5 gün varken idrar testinde çıkmaz sanıyordum ama bak senin çıkmış, benim 6 gün var reglime en fazla 2 gün sabretmeyi düşünüyorum :) ama çıkmazsa da daha kötü olurum diye de korkuyorum, kısmet artık birazcık sabredicem.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, sağol...
Âmin canım inş Allah sanada nasip eder.. Bhcg düşük olabilir hamileysende çıkmayadabilir üzme kendini erken döllenme olduğu için o idrarda erken çıkan doktor öyle dedi..

kizlar sayfa baya kabarmis:)
sizde gelismeler ne durumda? herkes iyidir insallah!!

5 haftalik olupta hic kusma yada ozelikle ishal olan varmi aranizda?

Kızlar kesemizi gördük.. Belki de keselerimizi tam emin değildi doktor, 2 kese var ama diğeri daha küçük, kan birikintisi olabilir dedi tam emin olmak için haftaya tekrar çağırdı, eğer ikizse inşallah sağlıklıdır ikisi de, heyecan bitmedi anlıycağınız.. Listeyi akşam oluşturmaya çalışcam..

poupette: Canim ben yalniz sayilirim, esim gece calisiyor 12 gibi geliyor eve. Normalde boyle degildi bu ara yaz sonrasi oldugu icin inanilmaz yogun.
Sen kafana takma miden bulanmadigi kadar yemeye calis, patates filan hasla belki iyi gelir. Sen iyi beslen bebisin buyusun annesi. Ama ilk aylarda kilo kaybi oluyormus.

Sağol canım. İnşallah en az kilo kaybıyla atlatırım. Sen bugün mü kontrole gidecektin? Yanlış mı hatırlıyorum?

ybeken: Merhaba, bebek bekleyen güzel anne adaylarını tebrik ediyorum. Bende bu ay sabırsızlıkla bekliyorum. 17 eylül muhtemel regl tarihim, yani 6 gün var önümde :KK43: günler geçmek bilmiyor! sürekli kendimi dinliyorum acaba belirtiler var mı diye... evde yapılan idrar testleriyle regl tarihi gelmeden öğrenen var mı aranızda, ben regl günü en az 3 gün geçtikten sonra o testler sonuç veriyor sanıyordum ama farklı şeylerde okudum, kafam karıştı açıkçası ;( 6 gün var daha sizce testi ne zaman yapsam sonuç verir?? 25 mayıs doğumluyum eğer bu ay hamileysem bebeğimin muhtemel doğum tarihi 22 mayıs oluyor :) hep ilkbaharda mayısta anne olmak istemişimdir, bu ay benim için çok özel o yüzden bu sabırsızlığım.. malesef bir düşük yaşamıştım 6 ay önce kadar hem çok korkuyorum hem çok istiyorum, gerçekten çok stresliyim, ne yapmam gerek bilmiyorum :KK43::KK43::KK43:

Ben bir kaç gün daha beklemeni öneririm canım. Daha çok varmış adetine. Allah hayırlısını versin.

Yok canim haftaya benimmm

Kızlar kesemizi gördük.. Belki de keselerimizi tam emin değildi doktor, 2 kese var ama diğeri daha küçük, kan birikintisi olabilir dedi tam emin olmak için haftaya tekrar çağırdı, eğer ikizse inşallah sağlıklıdır ikisi de, heyecan bitmedi anlıycağınız.. Listeyi akşam oluşturmaya çalışcam..

anneemmm.. ilk ikiz haberi.. ayy hayırlısıyla sağlıkla olur inşallah..

Hosgeldinnn
Sevindim belki ikizdir cidden cifte heyecan yani varmi hic ailede:)

Bugun biraz erken cikicam isten dolancam biraz
Aksine sacma bir enerji var ustume kac gunden sonra

Benimle ayni seyi yasayan var mi basta alisamadimbu habere. Bebek istiyorduk ama birden ogrenince adetim de gecikmeden sok olmustum. Ssanki hemen olmaz gibi geliyordu simdi oyle mutluyum ki cok istiyorum insallah bebegim mutlulugumuza mutluluk katar.

4 gun sonra dogumgunum var belki kendime bir hediye alirim :P

hayırlısı olsun canım ya ben bile heyecan yaptımm :):) kalp atışı duyabildinizmi haftaya zor olur şimdi :nazar:

Var canım ailede ama işte henüz kesin değil ya heyecanlanamıyoruz garip duygular içindeyiz :)

Hakkinizda hayirlisi olsun guzelim bence ikizse kat kat zor kat kat guzel... Bizimde iki tarafta da var kuzenlerde ama teyzemin ikizleri tup bebek :)

Ayyyy canım benim hadi hayırlısı ikiz bebişler mi geliyo ne:)) Bu arada kızlara benim pazartesi HCG 194 çıkmıştı bugün 828 olmuş çok mu artmış kızlar yoksa:( Gerçi olabiliyomuş böyle arkadaşım söylemişti ama bide sizlerin yorumu alayım dedim

Back