• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın kızlar.. dün yazamadım.. biz de dün gördük miniminnacık kesemizi.. 15 gün sonra kalp atışları için çağırdı doktor.. yeni bir bekleme süreci başladı yani.. umarım herkes iyidir.. yeni gelenler hoş geldiniz..

Günaydın canım. Çoksevindim. Yine bir bekleme ssürecine girdik geçmez ki 15 gün artık. . Bende 4 gün gitti kaldı 11 gün. .

ben de tam tersini düşünüyorum bi iki gün geç giderim belki gidip de kalp atışını duymazsam stres yapacam çünküüü :KK55:

hımm evet bi de o durum var.. seninle aramızda bir gün var.. sen gittiğinde görürsen ben de giderim.. yoksa da beklerim 15 günü..

hımm evet bi de o durum var.. seninle aramızda bir gün var.. sen gittiğinde görürsen ben de giderim.. yoksa da beklerim 15 günü..

aynen canım ama sen benden bi gün öncesin ben görürsem sen yüzde yüz görürsün hayırlısı olsun.. ben artık kötü düşünmüyorum niye görmeyelim ki... Allahın izniyle görecez sağlıkla büyütecez... :nazar:

Ne güzel birgün Bugün.... :) heyecan ve mutluluk var içimde... Kaç gündür yazıp duruyordum " ne zaman test yapsam? Umarım hamleyimdir ...vs vs" dün dayanamayıp test yaptım evde. İkinci çizgi silik çıktı. Büyük ihtimal hamileyimdir dedim ama kesinleştirmeliydim. Hastaneye gittim kan testi yaptırdım. Veeeeeee H A M İ L E Y İ M :) yani bende Sizdenim bayanlar ;) artık beni de aranıza alırsınız dimi ? :)

Ne güzel birgün Bugün.... :) heyecan ve mutluluk var içimde... Kaç gündür yazıp duruyordum " ne zaman test yapsam? Umarım hamleyimdir ...vs vs" dün dayanamayıp test yaptım evde. İkinci çizgi silik çıktı. Büyük ihtimal hamileyimdir dedim ama kesinleştirmeliydim. Hastaneye gittim kan testi yaptırdım. Veeeeeee H A M İ L E Y İ M :) yani bende Sizdenim bayanlar :KK66: artık beni de aranıza alırsınız dimi ? :)
Tebrikler canım gözün aydın

Ne güzel birgün Bugün.... :) heyecan ve mutluluk var içimde... Kaç gündür yazıp duruyordum " ne zaman test yapsam? Umarım hamleyimdir ...vs vs" dün dayanamayıp test yaptım evde. İkinci çizgi silik çıktı. Büyük ihtimal hamileyimdir dedim ama kesinleştirmeliydim. Hastaneye gittim kan testi yaptırdım. Veeeeeee H A M İ L E Y İ M :) yani bende Sizdenim bayanlar :KK66: artık beni de aranıza alırsınız dimi ? :)
tebriklerr cnm

Günaydın hanımlar, yeni hamilelerin gözleri aydın..
Kalp atışları için 2 hafta beklicek anneler ve ben beklemek zor inşallah güzel pıtpıtları duyraız Rabbimizin izni ile.. Mytwin Mytwin sana sağlık ocağının verdiği vitaminin adı neydi canım?

Gunaydin bayanlar
Ne guzel kesesini gorenler hamile oldugunu ogrenenler gozunuz aydin. Benim daha bir haftam var sabirsizlaniyorum doktorum da dedi ki erken gelirsen sonucsuz kalir endiselendiginle kalabilirsin. Ben de hak verdim daha cok kucuk minikim.

Cevrenizdekilere hamile oldugunzu soylediniz mi?

Gunaydin bayanlar
Ne guzel kesesini gorenler hamile oldugunu ogrenenler gozunuz aydin. Benim daha bir haftam var sabirsizlaniyorum doktorum da dedi ki erken gelirsen sonucsuz kalir endiselendiginle kalabilirsin. Ben de hak verdim daha cok kucuk minikim.

sadece birkac kişi biliyor ben 3 ay olanakadar söylemeyi düşünmüyorum daha annemlere ve k v bıle soylemedık

Gunaydin bayanlar

Biz soylemedik cnm nebkadar gec o kadar iyi. Eşimle minik sirrimiz:KK49: annelet bile bilmiyor henuz. Daha 9nce bir kaybim vardi bizden cok yikilmislardi resmen. O yuzden kalp atisina kadar soylemeyelim dedi. Bayramda soyleyecegiz herkese insallah

sadece birkac kişi biliyor ben 3 ay olanakadar söylemeyi düşünmüyorum daha annemlere ve k v bıle soylemedık

Ben de soylemedim. Sadece esim ve siz...
Bir de gorumcem biliyor cunku o hastanede calistigi icin o bakmis test sonucuma.

Bazen haksizlik mi ediyorum diyorum ama bebegim iyice tutunsun bana sanirim beklemek daha iyi.

Biz soylemedik cnm nebkadar gec o kadar iyi. Eşimle minik sirrimiz:KK49: annelet bile bilmiyor henuz. Daha 9nce bir kaybim vardi bizden cok yikilmislardi resmen. O yuzden kalp atisina kadar soylemeyelim dedi. Bayramda soyleyecegiz herkese insallah

Canim bayramda ne kadar guze bir sevinc olur ailenize. :)

Back