- 21 Ağustos 2009
- 379
- 495
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun.morelini düşürme yat dinlen canım. Allah'ın izniyle bişi olmaz inşKızlar moralim bozuldu. Şimdi çıktım doktor dan kalbi atıyor ama düşük tehlikesi varmış icerde kanama yapmış
Aspirini içiyorum devam dedi önce düşük tehlikesi için hap ve iğne verdi sulandırıcı igne haftaya iki hafta sonra kontrol kanama devam ederse dusermis iyiki biran once gitmisim doktora
1210-2420-4840-9680 olsa 8 gun eder ama sen 6 gunde 11136ya ulasmissin bence gayet iyi. yanlis mi hesapladim ben? senin kafana takilan nedirKızlar kendimle ilgili yazmayı unuttum bu gün kan vermiştim sonucu aldım 4 ünde değerim 1210 idi bugün 11136 iki kat yükselme var ama haftama göre düşük sanki bu değer ne dersimiz ?
Canım benim takıldığım haftama göre düşük mü sanki bu haftada 50000 olması gerekir gibi1210-2420-4840-9680 olsa 8 gun eder ama sen 6 gunde 11136ya ulasmissin bence gayet iyi. yanlis mi hesapladim ben? senin kafana takilan nedir
Canini sikma canim benim hasimoto tiroit bozuklugum var ve hamileliklerim yuzde yuz dusuk riskli daha once leri dusuklerim var sonra bir kizim oldu ve ilk zamanlar kanamalar oldu 4 ay yatarak gecti sonra dr herkesle ayni sartlardasin simdi dedi.istirahat et.suan yine dusuk riskim var bakalm Allah buyuk sabetmeliyizKızlar moralim bozuldu. Şimdi çıktım doktor dan kalbi atıyor ama düşük tehlikesi varmış icerde kanama yapmış
Aspirini içiyorum devam dedi önce düşük tehlikesi için hap ve iğne verdi sulandırıcı igne haftaya iki hafta sonra kontrol kanama devam ederse dusermis iyiki biran once gitmisim doktora
Canim ben yalniz sayilirim, esim gece calisiyor 12 gibi geliyor eve. Normalde boyle degildi bu ara yaz sonrasi oldugu icin inanilmaz yogun.Arkadaşlar nasılsınız?
Ya akşamları o kadar kötü oluyorum ki, bi kaç gündür, mide bulantısından hiç bir şey yemek istemiyorum. Zaten 45 kilo ile hamile kaldım. 1 kilo bile benim için çok önemli. İnşallah kilo vermem ama çok kaygılıyım işte. Bir de akşamları yalnızlıktan da yiyemiyorum heralde Var mı benim gibi yalnız başına hamilelik geçirenler ?
Cok gecmis olsun. Doktor kontrolunde bu donemi atlatirsiniz bebeginle insallah, bence yuregini ferah tut doktorun soylediklerine uy gerisi hallolur.Kızlar moralim bozuldu. Şimdi çıktım doktor dan kalbi atıyor ama düşük tehlikesi varmış icerde kanama yapmış
Hosgeldin canim. Sezaryenden sonra normal dogum yapacaksin demek, insallah saglikli hamilelik rahat dogum gecirirsin iyi paylasimlar :)Hanımlar Merhaba,
5+5 ile ikinci bebeğime hamileyim. İlk doğumum 24 saat sancı ve 3cm açılmaya rağmen bebeğin inmediği gerekçesiyle sezeryanla oldu. Bu bebeğimi inşallah o günleri görürsek normal doğumla doğurmak istiyorum. Herkese başarılar şimdiden :)
Bnm durum karisik biraz cnm son bir yildir düzensiz adet görüyordum polikistik over midir nedir ondandim . 50-60 günde bir adet görüyordum bu adetimde normalde 8 temmuzdu 15 agustosa kadar adet görmeyince birşey olmaz diyerekten korunmadim ve bu gün 3 haftalık hamileyim :) yani santim belli değil kese henüz olusmadigindan doğumunda belli değil lakin bu bugün Dr 2-3 haftalok deyince garanti mayis annesiyim diye düşünüyorum :)
C
Canim dikkat et kendine. Rabbim bebisini korusun. Moralini bozmamaya calis, hayirlisiyla tutunur minigin. Daha once lekelenmen fln olmus muydu ya da kanama?
canım benim ilk gebelğimde oldu kesede kanama ama kızım çok şükür sağlıkla doğdu sen bol bol dinlen strest yapmadan. bende o yüzden vaginal ultrasyonu destekliyorum canım ne varsa görüyorsun ona göre önlem alıyorsun.
çok geçmiş olsun cnm yat dinlen surahiden kolayimi var kaldırma yat bol bol findik ye su iç sicak tut kendini bazen kanama oluyor korkutuyor ama oluyor bnm ilk oglumda 3 gün hastanede kaldim ben 13 haftalıkken kanamadan dolayı ama sonra duzeldim. Allah yardimcin olsun inşallah çabucak geçer :)
Canım geçmiş olsun İnşallah bişey olmaz sıkma canını bol bol dinlen ayaklarını yükseğe koyup yat ve bence seni yorucak işlerden mümkün olduğunca uzak dur, Allah büyük, bebeklerimiz Allah'ıma emanet olsunlar Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah stres yapma canım benim herşey düzelir dua edelim yeter...
Içini ferah tut... Allahım hayırlısından verir inşallah... Dinlen, istirahat et ve dua et. Seni mutlu eden kişilerle konuş ve mümkün olduğunca moralini bozan şeyleri okuma.
Sevgiler
Geçmiş olsun.morelini düşürme yat dinlen canım. Allah'ın izniyle bişi olmaz inş
Canini sikma canim benim hasimoto tiroit bozuklugum var ve hamileliklerim yuzde yuz dusuk riskli daha once leri dusuklerim var sonra bir kizim oldu ve ilk zamanlar kanamalar oldu 4 ay yatarak gecti sonra dr herkesle ayni sartlardasin simdi dedi.istirahat et.suan yine dusuk riskim var bakalm Allah buyuk sabetmeliyiz
Sağolun kızlar keyfim kacti 2 kayip olunca daha önce böyle olması moralim ibozdu. KKızım Var 20 aylık çok hareketli maşallah dinlenmek zor olacak. İnşallah bana tutunur bebeğimCanim ben yalniz sayilirim, esim gece calisiyor 12 gibi geliyor eve. Normalde boyle degildi bu ara yaz sonrasi oldugu icin inanilmaz yogun.
Sen kafana takma miden bulanmadigi kadar yemeye calis, patates filan hasla belki iyi gelir. Sen iyi beslen bebisin buyusun annesi. Ama ilk aylarda kilo kaybi oluyormus.
Cok gecmis olsun. Doktor kontrolunde bu donemi atlatirsiniz bebeginle insallah, bence yuregini ferah tut doktorun soylediklerine uy gerisi hallolur.
.
Hanımlar Merhaba,
5+5 ile ikinci bebeğime hamileyim. İlk doğumum 24 saat sancı ve 3cm açılmaya rağmen bebeğin inmediği gerekçesiyle sezeryanla oldu. Bu bebeğimi inşallah o günleri görürsek normal doğumla doğurmak istiyorum. Herkese başarılar şimdiden :)
Merhaba...
Öncelikle hamileliği ni tebrik ederim... :)
Şimdi de şaşırma olayina girerek aaaa nasıl yani sezeryandan sonra normal doğum nasıl olur. Esasen benimde ilk sezeryan ve ikinciyi normal istiyorum. Tehlikeli diye biliyorum. Olursa çok iyi olur ama ya... :)
Ayyyy. .. sana yazdıktan sonra bayagi araştırdım bende :) hatta öykünün doğum hikayesi diye bir hikaye var blogda evde doğum yapmış. ... hevesliydim pek bir aşka geldim :) face de de baktım yapılabildiğini biliyordum fakat her hastane kabul etmiyormus... istanbulda da 2 tane doktordan bahsediliyor ssvd yapan... ben bir hastanemë sorayım pazartesi kontrolüm vardı zaten iyi denk geldi :)Türkiye'de dr lar imkansız olduğunu söyleselerde çoğu ülkede var evet. Facebook 'dan SSVD grubuna üye olursan orada çok sayıda bu doğumları görebilirsin. İlk doğum travmaya neden oldu bende yapabilecekken ameliyatla bebeğimi almaları çok üzdü beni. Ordan da takip et burada da birbirimize güç verelim
Sağolun kızlar keyfim kacti 2 kayip olunca daha önce böyle olması moralim ibozdu. KKızım Var 20 aylık çok hareketli maşallah dinlenmek zor olacak. İnşallah bana tutunur bebeğim
Günaydın herkese bu gün neden cuma değil bilen var mı
Dinlenemiyorum hiç bedenim hep yorgun