• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bilemiyorum ki doktor söylemedi ultrason fotoğrafında yazar mı yazarsa bakayım?

ben de doktor konusunda çok çektim zamanında. bizim bebek bizi biraz bekletti infertilite için gezdik doktor doktor bir türlü içime sinen bir yer bulamamıştım ki forumdan kızlar medipol'ü tavsiye ettiler. medipol'e gidiyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri çok memnunum. istanbul avrupa yakasındaysanız tavsiye ederim.

Bende medipol'e gitmeyi düşünüyorum. siz hangi doktora gidiyorsunuz ?

ayy ne çok yazmışınız anca okuyabildim hepsini yeni gelenler olmuş giderek çoğalıyoruz inşallah hiç eksilmeyiz doğuma kadar.

bel ağrısı ve adet sancısı gibi karın ağrısını doktora sordum bende de var çünkü çok normal dedi. kanama olmadıktan sonra problem yok dedi. yaşayan arkadaşlar varmış benim gibi içiniz rahat etsin kızlar.

bir de ben çok acıkıyorum ya psikolojik mi acaba? çok yemiyorum ama sık sık midem kazınıyor iki galete atıyorum ağzıma dayanamıyorum :110:
bende cok sık acıkıyorum canım. geçiştirmeye çalışıyorum işim ilginç yanı açlık hissediyorum ama bir şey yemek de istemiyorum midem bulanıyor arada. Değişik hallerdeyim. Çubuk kraker favorim :KK28:

Benim dr um bi ara kiziyordu takintiyapmayin rahat olun diye hangi tarihi verse ben mutlakaoncesinde 2 kere daha gitmis oluyordum.ama dr larin anlamasi lazim tskintidan degil yasadigimiz kotu tecrubelrden oluyor boyl
hiç bi doktor anlamıo canım maalesef... bana kalsa ultrason cihazını çalıp eve götürcem artık kafayı bozum :)

bende cok sık acıkıyorum canım. geçiştirmeye çalışıyorum işim ilginç yanı açlık hissediyorum ama bir şey yemek de istemiyorum midem bulanıyor arada. Değişik hallerdeyim. Çubuk kraker favorim :KK28:
aynen yiyemiyorum midem bulanıyor ama açım da. galetayı sevdim ben de arada yoğurtla iyi gidiyor.

bir de sürekli çişim geliyor ama gidiyorum çok bi şey yok. prostatlı gibiyim git gel damla damla öf

çok mızmızsın diyor eşim ama napim hiç mi bi şey demeyim yani :KK37:

aynen yiyemiyorum midem bulanıyor ama açım da. galetayı sevdim ben de arada yoğurtla iyi gidiyor.

bir de sürekli çişim geliyor ama gidiyorum çok bi şey yok. prostatlı gibiyim git gel damla damla öf

çok mızmızsın diyor eşim ama napim hiç mi bi şey demeyim yani :KK37:
bende taşındım bgn tuvalete resmen. iş yerinde arkadaşlara da söylemedim daha ama sürekli bir wc hali yakında sırf kahveyi azaltmam ve tuvalete gitmemden anlayacaklar :KK68:

Evet her doktor farklı söylüyor bende sormak istiyorum
Dünkü sorun değil dedi ama hiç incelemedi ki
biz iki hafta sonra kalp atışı için gidicez o zaman sorarım artık.

bende taşındım bgn tuvalete resmen. iş yerinde arkadaşlara da söylemedim daha ama sürekli bir wc hali yakında sırf kahveyi azaltmam ve tuvalete gitmemden anlayacaklar :KK68:

ben söylemiş bulundum :cool:

ders programı için müdür yardımcısına söyledim hamileyim az ders verin diye herkeşler duydu böylelikle

sorabilirsiniz tabi canım elimden geldiğince cevaplarım. ama ben kendi gebeliğimde ebe olamıyorum olmakta istemiyorum yoksa şu mu var bu mu var ilk gebeliğim zehir oldu sonra akışına bıraktım yani en güzeli heerşeyi oluruna bırakmak...
Soru sorup basini agritacak kisilerden biride ben olurum sanirim.bu esnada hukukcu dr a gitcekti bugun haberniz varmi noldu acaba insguzelhaberler almistir

Selam kizlar aramiza yeni katilanlar hosgeldiniz siz de....
kalp atisi goremeyenler duyamayanlar kafaya takmayin ultrason cihazi bile cok etkili biz bi doktora gittik keseyi bile düzgün göremedi dis gebelik ihtimalini dile getirdi 3 gün sonra baska bi doktora gittik hem kese hem embriyo gözüktü üstelik kalp atislari baslamis ben görüyorum dedi yani zamanla kalp atisi görülür duyulur sikmayin caninizi....

Selam kizlar aramiza yeni katilanlar hosgeldiniz siz de....
kalp atisi goremeyenler duyamayanlar kafaya takmayin ultrason cihazi bile cok etkili biz bi doktora gittik keseyi bile düzgün göremedi dis gebelik ihtimalini dile getirdi 3 gün sonra baska bi doktora gittik hem kese hem embriyo gözüktü üstelik kalp atislari baslamis ben görüyorum dedi yani zamanla kalp atisi görülür duyulur sikmayin caninizi....
canım karından mı gördü senin?

bende geri sayım baslıyor 1,5 gün kaldı off zaman gecmiyor bir türlü

Back