• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam kizlar aramiza yeni katilanlar hosgeldiniz siz de....
kalp atisi goremeyenler duyamayanlar kafaya takmayin ultrason cihazi bile cok etkili biz bi doktora gittik keseyi bile düzgün göremedi dis gebelik ihtimalini dile getirdi 3 gün sonra baska bi doktora gittik hem kese hem embriyo gözüktü üstelik kalp atislari baslamis ben görüyorum dedi yani zamanla kalp atisi görülür duyulur sikmayin caninizi....
cnm tarıhlerımız aynı bende cuma gunu gidiyorum dr inş hersey yolundadır

Selam kizlar
İyi aksamustleri

Nasilsiniz? :)

İlk kez mide bulantim oldu bugun ama gebelikten mi oglen yedigim sandvicten mi bilemedim:(

Merhaba arkadaşlar nasılsınız benim sat 28 temmuzdu dün doktora gittik ama karından ultrasonografiyle göremedi keseyi benle aynı yada sonra olan arkadaşlar keseyi gördünüzmü?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız benim sat 28 temmuzdu dün doktora gittik ama karından ultrasonografiyle göremedi keseyi benle aynı yada sonra olan arkadaşlar keseyi gördünüzmü?
cnm bende cumartesı gunu gördük 6+2 gunluk kesemizi cumada kalp atısını görücez inş bi aksilik yoksa

Arkadaşlar nasılsınız?

Ya akşamları o kadar kötü oluyorum ki, bi kaç gündür, mide bulantısından hiç bir şey yemek istemiyorum. Zaten 45 kilo ile hamile kaldım. 1 kilo bile benim için çok önemli. İnşallah kilo vermem ama çok kaygılıyım işte. Bir de akşamları yalnızlıktan da yiyemiyorum heralde :( Var mı benim gibi yalnız başına hamilelik geçirenler ?

Merhaba arkadaşım benim de sat 28 Temmuz yarın Dr keşkeyi görmek için çağırdı saat 5 te randevum inş görürüz de yarın haber veririm bize de dua edin olurmu...

Mrb cnm sat tarihlerimiz ayni bende gecen persembe gordum keseyi ve embriyoyu. Ama hastaneden hastaneye cihazdan cihaza da değişebiliyor

Kızlar moralim bozuldu. Şimdi çıktım doktor dan kalbi atıyor ama düşük tehlikesi varmış icerde kanama yapmış :(
Aspirini içiyorum devam dedi önce düşük tehlikesi için hap ve iğne verdi sulandırıcı igne haftaya iki hafta sonra kontrol kanama devam ederse dusermis iyiki biran once gitmisim doktora

Hanımlar Merhaba,
5+5 ile ikinci bebeğime hamileyim. İlk doğumum 24 saat sancı ve 3cm açılmaya rağmen bebeğin inmediği gerekçesiyle sezeryanla oldu. Bu bebeğimi inşallah o günleri görürsek normal doğumla doğurmak istiyorum. Herkese başarılar şimdiden :)

Canim doktora gitmissin olsun geriden gel gec dollenme mi oluyor bu durum
Bnm durum karisik biraz cnm son bir yildir düzensiz adet görüyordum polikistik over midir nedir ondandim . 50-60 günde bir adet görüyordum bu adetimde normalde 8 temmuzdu 15 agustosa kadar adet görmeyince birşey olmaz diyerekten korunmadim ve bu gün 3 haftalık hamileyim :) yani santim belli değil kese henüz olusmadigindan doğumunda belli değil lakin bu bugün Dr 2-3 haftalok deyince garanti mayis annesiyim diye düşünüyorum :)

Kizlar bnm iki oğlum premature değil ama erken dogumlar normalde dogum 28 mayis gibi görünüyor ama erken doğum olursa mayisin ilk haftasi kucaklariz kuzuyu .Hayirlisi ama bu biraz zorluyacak bizi iki oglumda okula gidiyor ve ben doğumu oturdugum şehirde değil memlekette yapiyorum napcaz şimdiden sitreae girdim daha erken biliyorum ama annelik iste :(

C
Kızlar Moralim bozuldu. Şimdih kalbi atıyor ama düşük tehlikesi varmış icerde kanama yapmış :KK43:
Aspirini içiyorum devam dedi önce düşük tehlikesi için hap ve iğne verdi sulandırıcı igne haftaya iki hafta sonra kontrol kanama devam ederse dusermis iyiki biran once gitmisim doktora
Canim dikkat et kendine. Rabbim bebisini korusun. Moralini bozmamaya calis, hayirlisiyla tutunur minigin. Daha once lekelenmen fln olmus muydu ya da kanama?

Kızlar moralim bozuldu. Şimdi çıktım doktor dan kalbi atıyor ama düşük tehlikesi varmış icerde kanama yapmış :KK43:
canım benim ilk gebelğimde oldu kesede kanama ama kızım çok şükür sağlıkla doğdu sen bol bol dinlen strest yapmadan. bende o yüzden vaginal ultrasyonu destekliyorum canım ne varsa görüyorsun ona göre önlem alıyorsun.

Kızlar moralim bozuldu. Şimdi çıktım doktor dan kalbi atıyor ama düşük tehlikesi varmış icerde kanama yapmış :KK43:
çok geçmiş olsun cnm yat dinlen surahiden kolayimi var kaldırma yat bol bol findik ye su iç sicak tut kendini bazen kanama oluyor korkutuyor ama oluyor bnm ilk oglumda 3 gün hastanede kaldim ben 13 haftalıkken kanamadan dolayı ama sonra duzeldim. Allah yardimcin olsun inşallah çabucak geçer :)

Canım geçmiş olsun İnşallah bişey olmaz sıkma canını bol bol dinlen ayaklarını yükseğe koyup yat ve bence seni yorucak işlerden mümkün olduğunca uzak dur, Allah büyük, bebeklerimiz Allah'ıma emanet olsunlar Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah stres yapma canım benim herşey düzelir dua edelim yeter...

Içini ferah tut... Allahım hayırlısından verir inşallah... Dinlen, istirahat et ve dua et. Seni mutlu eden kişilerle konuş ve mümkün olduğunca moralini bozan şeyleri okuma.
Sevgiler

KIZLAR HEPİNİZDEN TEK TEK ALLAH RAZI OLSUN ÇOK SAĞOLUN İYİ Kİ VARSINIZ.. Bİ BAŞKA DOKTARA DAHA GÖRÜNEYİM DİYORUM BAKALIM NE DİYECEKELİM AYAĞIM TUTMUYO KENDİMİ BOŞLUKTA HİSSEDİYORUM
Canım sakin ol bol dua et biz sana desteğiz
hoş geldin canım.. allah hayırlı etsin.. konu korkuysa tam yerine geldin.. :KK71: burda aklına gelebilecek her şeyden korkabilen hamilelerimiz var.. sanırım biraz da hormonların etkisi.. sen ne zaman gideceksin doktora kese için?..
.
Canım bir bilsen takımtı ve korkularımı daha neler var neler
Günaydın canlar nasılsınız?
Ben pek iyi değilim eşimle tartıştık kızımızda aldım annengile geldim o kadar canım sıkkın ki:mad:
Olur öyle şeyler canım bence stres yapma zaten anlattığın gibi gamsız ve ailesine düşkünde bu ona değil sana ceza olur başka yol bul derdini anlatmak için
Kızlar merhaba. Şükürler olsun ki bende hamileyim. Dün dayanamayıp test yaptım ve pozitif çıktı. Kısmetse hafta sonu doktora gideceğim. duygular karıştı ama çok heyecanlıyım :)
Tebrikler canım
Benim aileme hiç saygısı sevgisi yok benden kendi ailesine sevgi bekliyo elimden gelenin fazlasını yapıyorum yeminle ama köpek kadar değerimiz yok . Annesigile her oturmaya gittiğimizde bizi koyup dışarı çıkar l valideden lafı biz yeriz
Canım mesafeli ol hep dengen olsun insanlarla aranda cesaret alamasınlar ben öyle yapıyorum ne soğuk ne samimi

KIZLAR BENIMDE CNM HIC BISEY ISTEMIYOR SADECE ACIKIYORUM BELIRTIMDE YOK NIYEYSE ANLADIM SADECE GÖĞÜSLERİM DOLGUNLASTI İÇİMDE KORKUM VAR CUMA RENDEVUM VAR KALP ATISLARINI İNŞ DUYABILIRIZ COK KORKUYORUM CUMA 7 HAFTALIK OLUCAK BENIMGIBI GEC DUYAN VARMI ACABA
Canım benimde daha duyulmadı 20 sinde randevum var
GECMİŞ OLSUN CNM BENIMDE 3 AY ÖNCE BİR DÜŞÜĞÜM VAR 8+2 GUNLUKKEN KALP ATIŞI OLMADIĞI İÇİN KÜRTAJ OLDUM SIMDIDE AYNI SEYLERI YASAMAKTAN COK KORKUYORUM CUMA GUNU SAAT KAÇTA RANDEVUN BENIM SAAT 9:30 DA SABAH
Benimde düşüğüm var umarım yolunda gider herşey
merhaba kızlar, ben de aranıza yeni katıldım 6 hafta 3 günlük gebeyim. inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla mucizelerimizi kucağımıza alırız. :)
Âmin canım
Canım kapıda ki köpek kadardeğerimiz yok ben napıyorumki bişi yapmıyorum.arpam fazla geliyomuş falan filan gözede aldım gitmemeyi .akşam kapıdan çıkarkende dedim sana bu çocuklar çok fazla yarın git mahkemeye mi verirsin naparsın
. Ağır sözler bunlar doldurma kendini bi gece üstünden geçsin öyle hareket et

Ho
Bnm durum karisik biraz cnm son bir yildir düzensiz adet görüyordum polikistik over midir nedir ondandim . 50-60 günde bir adet görüyordum bu adetimde normalde 8 temmuzdu 15 agustosa kadar adet görmeyince birşey olmaz diyerekten korunmadim ve bu gün 3 haftalık hamileyim :) yani santim belli değil kese henüz olusmadigindan doğumunda belli değil lakin bu bugün Dr 2-3 haftalok deyince garanti mayis annesiyim diye düşünüyorum :)
Hoşgeldin Mayıs annesi...

Back