• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet ben en son ağutosun 7sinde olmuştum. eylülün 9'nda yaptım testi. İstersen sende bir dene. merak ettim :)

canım seninle 1 gün var aramda . benimde 8 agustos bakalım cumaya randevu aldım. benim ilk kızımda 4+2 de keseyi görmüştük vaginal bakarak. şimdide öyle baktırcam kese normal yerleşiminde mi merak ediyorum. bakalım hepimizin için hayırlısı olsun.

canım seninle 1 gün var aramda . benimde 8 agustos bakalım cumaya randevu aldım. benim ilk kızımda 4+2 de keseyi görmüştük vaginal bakarak. şimdide öyle baktırcam kese normal yerleşiminde mi merak ediyorum. bakalım hepimizin için hayırlısı olsun.

ya ben vajinal muayene olmak istemiyorum. Haftaya gitsem çok geç olur mu?

SEN SANSLISIN BANA GÖRE ÇIK DR BOSVER YA AY BEN OKADAR KORKUYORUM KI BASKA DR GİTMEYE COKTAN GITMISTIM YAKIN OLSA DRUM
utanıyorum ki adamdan artık. bi ara progesteronum düştü ikide bir bakı bakıp adama gittim. adam şu gün gel dese ben mutlaka daha öncesinde gittim. kovcak yakında beni ;)

utanıyorum ki adamdan artık. bi ara progesteronum düştü ikide bir bakı bakıp adama gittim. adam şu gün gel dese ben mutlaka daha öncesinde gittim. kovcak yakında beni :KK66:
OLSUN CNM BASKA DR YOKMU HASTANEDE ONA GIT IYIKI BEN HAST. ÇALIŞMIYORUM SENDEN DAHA BETER OLURDUM İNAN BANA SEN GENE SABREDIYORSUN BENDE SABIR FELAN YOK

OLSUN CNM BASKA DR YOKMU HASTANEDE ONA GIT IYIKI BEN HAST. ÇALIŞMIYORUM SENDEN DAHA BETER OLURDUM İNAN BANA SEN GENE SABREDIYORSUN BENDE SABIR FELAN YOK
bende de yokta kendimi daha çok üzüyorum böyle. kan vermekten kollarım delik deşikti en son pazartesi yine baktım kanıma bu sefer acaba iyimi bu sonuç daha mı yüksek olsaydı dur yarın yine bakayım derken kendimi daha çok üzüyorum. iyice paranoyak oldum zaten :)

Bu arada kesenizin boyu kaç mm gözüküyor
bilemiyorum ki doktor söylemedi ultrason fotoğrafında yazar mı yazarsa bakayım?

Aynı duygulardayız
Ben de dün kesemi gördüm
Normalde 6+2 deydim 5+5 lik boyu
Embriyoyu soramadım çünkü devlet hastanesiydi
Eşimi içeri almadılar o da görmek istiyordu sormak istedikleri vardı
Ve o dada 3 hasta vardı inanabiliyot musunuz
Arkadaşımın yoğun ısrarıyla gittim ama özel gibisi yok
Benim için dün tam bir hayalkırklığıydı eve gelip ağladım nedensiz:KK43:

ben de doktor konusunda çok çektim zamanında. bizim bebek bizi biraz bekletti infertilite için gezdik doktor doktor bir türlü içime sinen bir yer bulamamıştım ki forumdan kızlar medipol'ü tavsiye ettiler. medipol'e gidiyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri çok memnunum. istanbul avrupa yakasındaysanız tavsiye ederim.

canım benim durumda seninle aynı. öyle bariz olan tek şey göğüslerimin acısı başkada bişey yok. bide bugun ağzımda garip bi tat oldu. ama oda hamilelikten mi bilemedim. bizim tahmini doğum tarihleri aynı. bende pazartesi günü çıktım doktora karından baktı keseyi gördü. ama kalp atışına daha erken haftaya cuma bakalım dedi. alttan bakmayalım dedi bende istemiyordum çünkü.
benimde arkadaşlarım moralimi bozdu daha haftalığım kese var ama kalp atışı yok nasıl olmazmış diyolar sinir oluyorum ağzı olan konuşuyo dr 2 hafta sonraya verdi randevu Allah ne yazdıysa o olur demek doktorun bi bildiği varki haftaya değilde 2 hafta sonraya çağırıyo

canım gözünaydın.. maşallah.. ilk haftalarda kaç haftalıkla uyumlu olduğu hiç önemli değil.. benim ilk gebeliğimde ilk haftalarda hep 1 hafta eksik çıkıyordu olması gerekenden, sonra yetişmişti bebiş normal haftasına.. kaç haftalık olduğunun hesabı aletten alete bile değişiyormuş..

çok teşekkürler geç döllenme olabilir dedi doktorumuz. çok evhamlı biriyim o yüzden düşünmemeye çalışıyorum. sağlıkla gelsinler de inşallah ha bir hafta erken ha bir hafta geç

Teşekkür ederim canım
Maalesef sabırsız davrandım dünden sonra
Bugün sema hastanesinden randevu aldım maltepe sahilde
Iş çıkışı gidicem
Eşimin ilişkide sorun yok cümlesini duyması lazım
Benimde tahlil yaptırmama lazım
Dünkü 2 hafta somra dedi
aa bize ilişki yok dedi doktor geçen gittiğimizde. bu gidişimde de sormadım meraklı gibi olmasın dedim utandım :KK22:

Kizlar merhaba benimde haftaya gitmem gerekiyor kalpatisi icin sanirim cagirdi.enson ufak bir kese gormustuk .ama ben dayanamadim bugun evime yakin bir hastaneye gittim kesenin icinde bebek olusmus gorduk henuz kalp atisi gormedi .bu ultrasonda gormek zor zaten dedi dr 1 hafta sonra gidin dr.unuza dedi.cok sevindim gelisme oluyormu merak ediyordum suan tum panik korku ve heyecanla kalp atisi bekliyorum

nedensa vaginala karşı ön yargı var ama gercekten kesinlikle acı veren birşey değil hale ki o keseyi görmenin heyecanıyla insan uçup gidiyor. hem en sağlıklı bilgiyi ilk haftalarda vaginal veriyor. en yakından görüyorsun keseyi.

utanıyorum ki adamdan artık. bi ara progesteronum düştü ikide bir bakı bakıp adama gittim. adam şu gün gel dese ben mutlaka daha öncesinde gittim. kovcak yakında beni :KK66:
Benim dr um bi ara kiziyordu takintiyapmayin rahat olun diye hangi tarihi verse ben mutlakaoncesinde 2 kere daha gitmis oluyordum.ama dr larin anlamasi lazim tskintidan degil yasadigimiz kotu tecrubelrden oluyor boyl

Ayrica vajinal ultrason zararli degilmis ilk 3 ay daha net bilgi sagliyormus
evet canım kesinlikle hiçbir zararı yok ona bakarsan abdominal bakılırkende çok fazla bastırılıyor keseyi görmek için insanın canı acıyor hani onunda bi zararı yok olsa doktor bakmaz zatende yani ön yargı çok fazla vaginala onu anlatmak istiyorum. en güzel bilgiyi o veriyor. ilk haftalarda kesenin yerleşim yerinin görüntülenmesi bence önemli

benim de 6+5. korkmazmıyım bide benim önceden bi boş gebeliğim var iyice kötü oluyorum. gerçi o zaman tiroit olduğumu bilmiodum o yüzden olmuş şimdi ilaçlarımı alıyorum ama yine de deli gibi korkuyorum ve günler geçmio. benim birde tiroitten sonra meydana çıkan ama tiroidin mi anksiyetenin mi yaptığı bilinemeyen fenalaşmalarım var bayılcakmış gibi oluyorum sıkılıyorum falan bunlarda cabası.
benimde troitim yüksek çıktı tahlilde daha önce bi problemim yoktu dr o öenmli değil ona ilerkeyen dönemde ilaç veririz dedi

Bence alıp denemene gerek yok. Çünkü çift çizgide yanılma olmuyormuş pek. Fakat hamilelik varken yok gösterme ihtimali daha fazla oluyormuş. İçine kurt düşmesin yani. Benim daha reglim 2 gün geçti ya varsada belki aldığım test çıkarmayabilir diye düşündüm o yüzden sordum sana hangi marka aldığını. Hatırladığım kadarıyla sende 2-3 gün geçince yapmıştın testi değilmi?
ben adetim geçmeden 3,5 liralık test yaptım çıkmıştı bende

dün 2 kere vajinal 2 kere karından muayene yaptılar dr gebeliğe zarar vermicem rahat ol çocuğum dedi bana

ayy ne çok yazmışınız anca okuyabildim hepsini yeni gelenler olmuş giderek çoğalıyoruz inşallah hiç eksilmeyiz doğuma kadar.

bel ağrısı ve adet sancısı gibi karın ağrısını doktora sordum bende de var çünkü çok normal dedi. kanama olmadıktan sonra problem yok dedi. yaşayan arkadaşlar varmış benim gibi içiniz rahat etsin kızlar.

bir de ben çok acıkıyorum ya psikolojik mi acaba? çok yemiyorum ama sık sık midem kazınıyor iki galete atıyorum ağzıma dayanamıyorum :110:

Back