• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bu arada annelerin hamilelikleri ve nasılsa kızlarınında aynı şekilde geçermiş diye duydum ben ama bilmiorum tabi

Kızlar kesemizi gördük çok şükür. Mercimek kadar. Doktorum progestan verdi size de verdi mi.niye verdi ki acaba

gözünaydın canım.. darısı çarşamba günü başıma inşallah.. canım lekelenmen flan var mıydı?.. ya da daha önce kaybın?.. düşük tehlikesi olunca progestan veriyorlar?.. kaç mglık kullanacaksın?.. ben 200 mg kullanıyorum..

kızlar bu arada annelerin hamilelikleri ve nasılsa kızlarınında aynı şekilde geçermiş diye duydum ben ama bilmiorum tabi

Evet bende oyle duydum. Ki suana kadarda ayni bi cok sey oldu. Annem once asermeye baslamis ilk gunlerde hemen, bende oyle oldum. Mide bulantisi onunda ilk ayda baslamis benimde oyle oldu. Birsey soyluyo ertesi gun anne banada oldu diyorum :KK53:

Kızlar okuduğuma göre çoğumuzun şikayetleri aynı tatlıya karşı isteksizlik ki tatlı canavarıyımdır..:) herzaman cildim düzgündür sivilce tarlasına döndüm sanki ergenliğe giriyorum:D birde üzerine sivilceler yetmezmiş gibi dev bir uçuk..:KK59: Ilk hafta çok belim ağrıyordu doktorum ya yüz ya yürü hemen geçer dedi şuan 1 haftadır yüzüyorum ve ağrılar çok şükür geçti.İlk hamileliğimden farklı ilerliyor galiba bu sefer kız:KK49:

olmuyor olmuyorrrrr yeniden yazdım, kısa çizgi koydum sizin takvimlerin altındaki linktende okudum ama olmadı:KK62:

Kizlar uyurken yuzustu yatamiyorum. Sanki basinc oluyor gibi. Yan yatmak zorunda kaliyorum sizin de uyku pozisyonunuz degisti mi?

Kızlar okuduğuma göre çoğumuzun şikayetleri aynı tatlıya karşı isteksizlik ki tatlı canavarıyımdır..:) herzaman cildim düzgündür sivilce tarlasına döndüm sanki ergenliğe giriyorum:D birde üzerine sivilceler yetmezmiş gibi dev bir uçuk..:KK59: Ilk hafta çok belim ağrıyordu doktorum ya yüz ya yürü hemen geçer dedi şuan 1 haftadır yüzüyorum ve ağrılar çok şükür geçti.İlk hamileliğimden farklı ilerliyor galiba bu sefer kız:KK49:
Masallahhh :)
Bende cok tatli yiyorumm :) psikolojik mi bilmiyorum ama bende erkek hissediyorum etrafimda herkes erkek diyor esim ve ailesi kiz istiyor.

Kizlar uyurken yuzustu yatamiyorum. Sanki basinc oluyor gibi. Yan yatmak zorunda kaliyorum sizin de uyku pozisyonunuz degisti mi?
evet bnde yatamıyorum yüzüstü.ama bnm göğüslerimden dolayı acaip şiş çünkü...ve asla sırt üstü uyuyamam derken baya uyuyabildiğimi öğrendim :-)

Bende yatamiyorum. Hem goguslerimden dolayi hem agrim oluyor.Sadece sol tarafima yatabiliyorum :)

olmuyor olmuyorrrrr yeniden yazdım, kısa çizgi koydum sizin takvimlerin altındaki linktende okudum ama olmadı:KK62:
Böyle yapıyosun ve olmuyor mu?
ılknds.jpg

Evet bende oyle duydum. Ki suana kadarda ayni bi cok sey oldu. Annem once asermeye baslamis ilk gunlerde hemen, bende oyle oldum. Mide bulantisi onunda ilk ayda baslamis benimde oyle oldu. Birsey soyluyo ertesi gun anne banada oldu diyorum :KK53:
annem hiç aşermemiş bi mantardan tiksinmiş şimdilik bendede yok aşerme inşallah hep böle gider normalde midem çok hassastır hemen bulanır ama ters tepti :)))

bizde bu hafta sonu denize gidecektik ama üşütürüm diye korkuyorum

bende bi sağ bi sol canım karın büyüyünce sağa yatamıcaz

Masallahhh :)
Bende cok tatli yiyorumm :) psikolojik mi bilmiyorum ama bende erkek hissediyorum etrafimda herkes erkek diyor esim ve ailesi kiz istiyor.
ilk bebek ya sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez diyorum ama bekarken ilk çocuğum kız olcak gibi gelirdi şimdi içime erkek doğuyo arkadaş gurubumda kız gibi diyolar bende sağlıklı ve hayırlı evlat olsun diye dua ediyorum

kızlar benim pantalonlarım olmuyo düğmeler açık geziyorum siz kıyafet sorunu yaşıyomusunuz??

Selam canim ayni his bende de var
Dun kan testi ile ogrendim hamile oldugumu. İki hafta sonra gel dedi hem kalp atisini hem keseyi gorelim, ama sanki surekli kotu bir haber alcakmisim gibi.
Bir de babam var yanimda annem Turkiye'de. Sanki annemin destegi olsa cok daha iyi olacakmisim gibi.
Ogrendigmden beri bi garip hallederdeyim iste ben

Ben de kan testiyle öğrendim hem de adetim sadece 2 gün gecikmişti , bana da aradığım doktor henüz erken 6. haftada gel demişti ama ben dayanamadım keseyi görmeden rahat edemedim :) Üzülme canım benim de annem yanımda değil şehir dışında , ilk hamilelik mi senin de ? benim bulantım da yok sadece idrara çıkma var o kadar

Back