• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gözünaydın canım.. darısı çarşamba günü başıma inşallah.. canım lekelenmen flan var mıydı?.. ya da daha önce kaybın?.. düşük tehlikesi olunca progestan veriyorlar?.. kaç mglık kullanacaksın?.. ben 200 mg kullanıyorum..

Yok canım hiç bişey yok.Leke ffalan da olmadı tedaviyle hamile kaldigin için veriyorum dedi. Bana 100 mg verdi canım gündeiki defa

Kızlar okuduğuma göre çoğumuzun şikayetleri aynı tatlıya karşı isteksizlik ki tatlı canavarıyımdır..:) herzaman cildim düzgündür sivilce tarlasına döndüm sanki ergenliğe giriyorum:D birde üzerine sivilceler yetmezmiş gibi dev bir uçuk..:KK59: Ilk hafta çok belim ağrıyordu doktorum ya yüz ya yürü hemen geçer dedi şuan 1 haftadır yüzüyorum ve ağrılar çok şükür geçti.İlk hamileliğimden farklı ilerliyor galiba bu sefer kız:KK49:
Benim canım tatlı istiyor ya önceden ekşi delisiydim ama şimdi yiyemiyorum, sivilceler ve bel ağrıları hepimizde var sanırım :KK54:

Masallahhh :)
Bende cok tatli yiyorumm :) psikolojik mi bilmiyorum ama bende erkek hissediyorum etrafimda herkes erkek diyor esim ve ailesi kiz istiyor.
Allah kalbine göre versin.. Annelerin hisleri çıkıyor genelde ilkinde bende çok oğlum olsun istiyordum Rabbim verdi şükürler olsun Allah her isteyene tattırsın kızıda oğlanıda.. Benim Çin takvimine göre kız şuan.. Ama ilkide kızdı bizde kim yaptıysa tutmadı Çin takvimini

calisanlarin Allah yardimcisi olsun, benim uykum hic gitmiyor. Bi de ben emziriyorum onun da etkisi var. 23 eylulde gidicem doktora, vakit gecmek bilmiyor yaa..
benim hamileligim ilkiyle ayni,sadece aserme yok henuz, ama yine cok tatli yiyorum, Bu da kiz heralde :KK49::KK49:

Yok canım hiç bişey yok.Leke ffalan da olmadı tedaviyle hamile kaldigin için veriyorum dedi. Bana 100 mg verdi canım gündeiki defa

bişey olmaz canım.. kullanmanın bir zararı yok merak etme.. aksine bebişin sana tutunmasını kolaylaştıran bir hapmış.. zor hamile kaldıysan doktorun temkinli davranmış, riske atmak istememiş.. ben 200 mg bir defa gece yatarken kullanıyorum.. uyanıkken kullanınca beni çok kötü etkiliyor.. yan etkileri..

calisanlarin Allah yardimcisi olsun, benim uykum hic gitmiyor. Bi de ben emziriyorum onun da etkisi var. 23 eylulde gidicem doktora, vakit gecmek bilmiyor yaa..
benim hamileligim ilkiyle ayni,sadece aserme yok henuz, ama yine cok tatli yiyorum, Bu da kiz heralde :KK49::KK49:
ben çalışıyorum :KK51:

annem hiç aşermemiş bi mantardan tiksinmiş şimdilik bendede yok aşerme inşallah hep böle gider normalde midem çok hassastır hemen bulanır ama ters tepti :)))

bizde bu hafta sonu denize gidecektik ama üşütürüm diye korkuyorum

bende bi sağ bi sol canım karın büyüyünce sağa yatamıcaz

ilk bebek ya sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez diyorum ama bekarken ilk çocuğum kız olcak gibi gelirdi şimdi içime erkek doğuyo arkadaş gurubumda kız gibi diyolar bende sağlıklı ve hayırlı evlar olsun diye dua ediyorum

Bende mantar hiic sevmeemmm :( Konusu gelmisken sorayim bebegim..
Acaba tatilin bi sakincasi oluur mu otobus yolculugu falan? Biz balayimizi ramazan dolayisiyla ertelemistikte..
Kuzum bilmiyorum tabi onemlisi saglikli olmasi ama belkide esimin annesi kardesleri kiz kiz diye surekli bi konusma derdindeler bende o yuzden mi boyle oldum bilemiyorum..

bende calısıyorum cooooooooooooooooooooook uykum var 15 dk uyumusum koltukta

Benim canım tatlı istiyor ya önceden ekşi delisiydim ama şimdi yiyemiyorum, sivilceler ve bel ağrıları hepimizde var sanırım :KK54:
Aynen canım sivilceler kabus gibi.. Bi düzelse iyi olacak:) bel ağrısıda doktor geçecek sabret dedi.. Sağlıklı olsunlarda çekmeye razıyız her türlü.. Bizde önümüzdeki Pazartesi kardeşimizi görmeye gidicez inşallah sağlıklıdır hersey yolundadır ikincide olsa insan çok heyecanlı oluyormuş.. Arkadaşlarım hiç heyecanı yok çok sıkıcı geçiyor diyorlardı ama benim için öyle olmadı.. Yepyeni bir filiz yeşeriyor kalbimde nasıl heyecanlı olmaz ki..

Allah kalbine göre versin.. Annelerin hisleri çıkıyor genelde ilkinde bende çok oğlum olsun istiyordum Rabbim verdi şükürler olsun Allah her isteyene tattırsın kızıda oğlanıda.. Benim Çin takvimine göre kız şuan.. Ama ilkide kızdı bizde kim yaptıysa tutmadı Çin takvimini

Amin insallah tatliim :) Senindeee :KK46: Benim erkek cikti bakalim hayirlisi..

Bende mantar hiic sevmeemmm :KK43: Konusu gelmisken sorayim bebegim..
Acaba tatilin bi sakincasi oluur mu otobus yolculugu falan? Biz balayimizi ramazan dolayisiyla ertelemistikte..
Kuzum bilmiyorum tabi onemlisi saglikli olmasi ama belkide esimin annesi kardesleri kiz kiz diye surekli bi konusma derdindeler bende o yuzden mi boyle oldum bilemiyorum..
canım keşke dr sorsaydın yolculuk belki ilk aylarda sakıncalı olabilir tam bilmiyorum ama.. sendemi yeni evlisin?

bende calısıyorum cooooooooooooooooooooook uykum var 15 dk uyumusum koltukta
ay bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bende mantar hiic sevmeemmm :KK43: Konusu gelmisken sorayim bebegim..
Bence git canım balayına zaman kaybetmeden bebekle de gidersin oda eğlenceli olur ama gözünde kalmasın balayı.. Şuan bende bodrumdayım istanbulda oturuyorum yol baya bir var Allah'ın izniyle yolculuk bir problem oluşturmaz dinlene dinlene gidersiniz..

bişey olmaz canım.. kullanmanın bir zararı yok merak etme.. aksine bebişin sana tutunmasını kolaylaştıran bir hapmış.. zor hamile kaldıysan doktorun temkinli davranmış, riske atmak istememiş.. ben 200 mg bir defa gece yatarken kullanıyorum.. uyanıkken kullanınca beni çok kötü etkiliyor.. yan etkileri..

Aynen canim bir yıldır uğraşıyoruz . Ilac kullanmayı da hic sevmiyorum bebiş için katlanicaz ne yapalım. 15 gün sonraya randevu verdi bana hem bebisi görmek hem kalp atışını duymak için. Geçmezaartik zaman. Sn keseyı gördün mü canım

canım keşke dr sorsaydın yolculuk belki ilk aylarda sakıncalı olabilir tam bilmiyorum ama.. sendemi yeni evlisin?

ay bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Yarin soracagim canim bakalim insallah bi sorun cikmaz. 2 bucuk aylik evliyim canim sende mii yeni evlisin?

Ben de kan testiyle öğrendim hem de adetim sadece 2 gün gecikmişti , bana da aradığım doktor henüz erken 6. haftada gel demişti ama ben dayanamadım keseyi görmeden rahat edemedim :) Üzülme canım benim de annem yanımda değil şehir dışında , ilk hamilelik mi senin de ? benim bulantım da yok sadece idrara çıkma var o kadar

Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebegini.
İlk hamileligim benim gecen yil evlendik gerci iki yila yaklasti artik, esimle birlikte Fransa'ya yerlestik.

Telefondan da olsa desteklerini surdurecekler annelerimiz allah basimizdan eksik etmesin

Aynen canim bir yıldır uğraşıyoruz . Ilac kullanmayı da hic sevmiyorum bebiş için katlanicaz ne yapalım. 15 gün sonraya randevu verdi bana hem bebisi görmek hem kalp atışını duymak için. Geçmezaartik zaman. Sn keseyı gördün mü canım

evet canım maalesef benim 2 kaybım ve pıhtılaşma problemim var.. kullandığım ilaçları görsen şaşarsın.. normalde ağrı kesici bile kullanmayan ben sürekli ilaç alıyorum.. ne yapalım, bebişler iyi olsun da.. yok canım daha görmedim keseyi.. çarşamba randevum var.. inşallah görürüm hayırlısıyla.. evet zaman çok yavaş geçiyor.. aslında şu kaygılarımız bir kenara bırakıp hamileliğin tadını çıkarsak iyi olacak ama ben pek başaramıyorum..

meraba arkadaşlar bugün adetimin 6 günü beta hcg 2255 çıktı SİZCE İYİMİ

Back