- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
bende gexen hamileligimde hapsururken altima kacirmistimay kızlar benim çok çişim gelio badimi çözene kadar kaçırdım azcıkkk birazcık gülelimmmm artık çantamda yedek külot bulunduruyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gexen hamileligimde hapsururken altima kacirmistimay kızlar benim çok çişim gelio badimi çözene kadar kaçırdım azcıkkk birazcık gülelimmmm artık çantamda yedek külot bulunduruyorum ben
allah seni neyapmasınay kızlar benim çok çişim gelio badimi çözene kadar kaçırdım azcıkkk birazcık gülelimmmm artık çantamda yedek külot bulunduruyorum ben
kızl<ar merhaba ben eski üyeyim ama mesajlarıma yeni başladım : ) ben de allah izin verirse mayıs annesi olacağım henüz 5 haftalık : ) herkese hayırlı olsun işallah bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alırız , benim ilk hamileliğim içimde korku var hep kötü bişey olcakmış gibi ama işallah hamileliğin gertirdiği ruh hali değişikliğidir.
dışardamıydın canım ?bende gexen hamileligimde hapsururken altima kacirmistim
Surekli tuvaleti gelen ben olmadigima sevindim desem yeridir Esim istersen wc yat diye dalga gecmeye basladi :)
Bu hamileliklerde sik gorulen bir sey degil mi bakalim bende ne zaman olacak
Bende sivilcelenme disinda birsey yok
Hamile oldugumu hissedeyim istiyorum bisekildee
kikikikikiikallah seni neyapmasın
bende çok tutarım ya bazen ramak kalır
aynen canım yaaaSurekli tuvaleti gelen ben olmadigima sevindim desem yeridir Esim istersen wc yat diye dalga gecmeye basladi :)
yok canim evde ise gitmek uzere hazirlaniyordum.dışardamıydın canım ?
kikikikikiik
aynen canım yaaa
bulantım yok canım şükür ama çok halsizlik ve uyku oluyo bende bide başım dönüo çok yer böle ayağımın altından kayıyo sanki...Bulanti sende de var mi canim ? Kasiklarimda agriyor belli araliklarda..
Ve heyecanliyim yarin kontrolumuz var bizim :)
neden canım naptında yoruldun?Ohhh sukurler olsun ogle yemegi
Cok yoruldum sabahtan
gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağında görmeyide nasip etsin inşallah..Kızlar kesemizi gördük çok şükür. Mercimek kadar. Doktorum progestan verdi size de verdi mi.niye verdi ki acaba
bulantım yok canım şükür ama çok halsizlik ve uyku oluyo bende bide başım dönüo çok yer böle ayağımın altından kayıyo sanki...
ayyy yarın bende doktorcuyum Allahın izni ile
Kızlar kesemizi gördük çok şükür. Mercimek kadar. Doktorum progestan verdi size de verdi mi.niye verdi ki acaba
EVET BENDE BI HAFTA BEKLEDIM ISTE ANCAK DURABILDIM YAAA COK HEYECANLIYIM GIDICEM BIRAZDANBi ihtimal canım seninle günlerimiz aynı bende gel git olmasın diye cumayı bekliyorum
AYY INSALLAH YAA .. DAHA GITMEDIM ... SIRA GELIR INSALLAH...insallaj duyarsin guzel haberler getirirsin nize canim :)
neden canım naptında yoruldun?
gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağında görmeyide nasip etsin inşallah..
benimde bugun kasıklarım ağrıyo