• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
mizlar yemek yedim benide bi uyku bastirdi. eve gidip yemek yapicam uyuyacagim dus alip ardindan. vallahi gozlerm kapaniyor

Oh sukur sukur canim olmasin daha iyi :nazar: Saat 10 tv karsisinda uyuyakaliyorum bende :-) Ayaklarima vucudum agir geliyo oysa daha 48kg dayim.. Cok dikkat et canim..
Keseyi gordun mu ?? :KK46:
yok canım ben ilk yarın gidicem dr a
maşallah sen zayıfsın ne güzel kilo alsanda zararı olmaz..

Canım bende soracaktım sabah kasıklarım çok ağrıyor özellikle sol kasığım sanırım kese oraya yerleşecek
Ben anlamadım bölgesel ağrıyor canım yaa bir diğer taraf bir öteki taraf şaşkınım ama bugün biraz daha yok gibi rahatlamaya başladı içim
inşallah canımmm

ay sen manken gibiymişin anacım maşallah :-):-)

ay bende hamile kaldıktan sonra eşinizle ilişkiye giriyomusunuz diye sorcaktım :oops: biz daha hiç girmedik korkuyom ben nedense o_O
Bende öğrendiğim günden beri eşimle beraber olmadım ne bilim hem korku hemde isteksizlik oldu bende sizdede varmı isteksizlik :( Hamilelik etkisi..

Ben anlamadım bölgesel ağrıyor canım yaa bir diğer taraf bir öteki taraf şaşkınım ama bugün biraz daha yok gibi rahatlamaya başladı içim

Bende öğrendiğim günden beri eşimle beraber olmadım ne bilim hem korku hemde isteksizlik oldu bende sizdede varmı isteksizlik :KK43: Hamilelik etkisi..
isteksizlik yok ama ilişkiden korkuyoırum

Kızlar kesemizi gördük çok şükür. Mercimek kadar. Doktorum progestan verdi size de verdi mi.niye verdi ki acaba

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah.:nazar:

Kızlar bende de ilk günden beri stabil bir bel ağrısı var. Bu normal değil mi?
Bir yandan ağrıdan canım yanıyo bir yandan da ağrı bitmesin hep ağrısın istiyorum :KK48: ne biliyim sanki ağrı biterse bebeğim gidermiş gibi geliyo :KK17: Bizim de doktor ziyaretimize tam 1 hafta kaldı.
Kızlar zaman durdu mu napti? Hiç geçmiyo sanki :KK12:

yok canım ben ilk yarın gidicem dr a
maşallah sen zayıfsın ne güzel kilo alsanda zararı olmaz..

Anladim canim insallah ikimizde guzel haberlerle geliriz :) Istahsizdim zaten hepten istahsiz oldum canim zorla yiyorum mide ilaclarimida kullanamiyorum..

kızlar merhabaa:KK31: evet bnde bir mayıs annesi adayı olarak aranıza katıldım..bugün kesemizi gördük çok şükür...:KK76:
biz biraz erken öğrendik adet geçikmesi yaşamadan, ishal ve kusma şikayetiyle acile gittim.acil doktoru gebelik var mı dedi bizde emin değiliz dedik,test yapalım ozaman yoksa ilaçlı serum düşüğe sebep olabilr dedi,,,iyiki bakmış ki sonucu bir aldık beta hcg 58. tabi biz şok..korunmayı bırakır bırakmaz olunca şaşırdık tabi...sonra düzenli beta hcg takibi derken bugün doktoruma gittim ve kesemizi gördük...hepinize sağlıklı huzurlu mutlu hamilelikler diliyorummm....meleklerimiz sağlıklı ve zamanında gelsin inşallahhhh:KK15:

Bende öğrendiğim günden beri eşimle beraber olmadım ne bilim hem korku hemde isteksizlik oldu bende sizdede varmı isteksizlik :( Hamilelik etkisi..

Canim isteksizlik bendede oldu ama bunun sebebi korku. Bi yazi okumustum, hamilelikte hormon degisikliginden kaynaklaniyomus bu geciyormus sonradan benim gecti. Seninde gececektir sikma canini..

Her gün bu saatlerde uyku bastırıyoo :KK16:gözlerim kendiliğinden kapanıyor
kızlar merhabaa:KK31: evet bnde bir mayıs annesi adayı olarak aranıza katıldım..bugün kesemizi gördük çok şükür...:KK76:
biz biraz erken öğrendik adet geçikmesi yaşamadan, ishal ve kusma şikayetiyle acile gittim.acil doktoru gebelik var mı dedi bizde emin değiliz dedik,test yapalım ozaman yoksa ilaçlı serum düşüğe sebep olabilr dedi,,,iyiki bakmış ki sonucu bir aldık beta hcg 58. tabi biz şok..korunmayı bırakır bırakmaz olunca şaşırdık tabi...sonra düzenli beta hcg takibi derken bugün doktoruma gittim ve kesemizi gördük...hepinize sağlıklı huzurlu mutlu hamilelikler diliyorummm....meleklerimiz sağlıklı ve zamanında gelsin inşallahhhh:KK15:
Hoşgeldin, hayırlı olsun :) amin inşallahh sağlıklı olurlar hepsi

Hosgeldin aramiza :) Ne kadarlik hamilesin canim cizelgeni goremedim de.. Masallah masallah saglicakla kucagina alirsin insallah :KK46:

Hosgeldin aramiza :) Ne kadarlik hamilesin canim cizelgeni goremedim de.. Masallah masallah saglicakla kucagina alirsin insallah :KK46:
hoşbulduk :KK54:
evet ya çıkmadı aslında kişisel bilgelere yazdım.direk çıkamsı gerek değil mi?

Back