- 22 Nisan 2014
- 1.110
- 335
- 333
IKIMIZINDE AYNIYMIS BAAKALIM HAYIRLISI OLUR INSALLAHHbende salı öğrendim hamiş olduğumu sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım yarında dr a gidicem Allahın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
IKIMIZINDE AYNIYMIS BAAKALIM HAYIRLISI OLUR INSALLAHHbende salı öğrendim hamiş olduğumu sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım yarında dr a gidicem Allahın izniyle
Kızlar kesemizi gördük çok şükür. Mercimek kadar. Doktorum progestan verdi size de verdi mi.niye verdi ki acaba
yok canım ben ilk yarın gidicem dr aOh sukur sukur canim olmasin daha iyi Saat 10 tv karsisinda uyuyakaliyorum bende Ayaklarima vucudum agir geliyo oysa daha 48kg dayim.. Cok dikkat et canim..
Keseyi gordun mu ??
Ben anlamadım bölgesel ağrıyor canım yaa bir diğer taraf bir öteki taraf şaşkınım ama bugün biraz daha yok gibi rahatlamaya başladı içimCanım bende soracaktım sabah kasıklarım çok ağrıyor özellikle sol kasığım sanırım kese oraya yerleşecek
Bende öğrendiğim günden beri eşimle beraber olmadım ne bilim hem korku hemde isteksizlik oldu bende sizdede varmı isteksizlik Hamilelik etkisi..inşallah canımmm
ay sen manken gibiymişin anacım maşallah
ay bende hamile kaldıktan sonra eşinizle ilişkiye giriyomusunuz diye sorcaktım biz daha hiç girmedik korkuyom ben nedense
sık sık değil ama ağrıyo aradaYogun olur pzt gunleri hep okulda bir de yeni acildi karmasa var
Kasiklarin sik sik agriyor mu bugun bende de var
isteksizlik yok ama ilişkiden korkuyoırumBen anlamadım bölgesel ağrıyor canım yaa bir diğer taraf bir öteki taraf şaşkınım ama bugün biraz daha yok gibi rahatlamaya başladı içim
Bende öğrendiğim günden beri eşimle beraber olmadım ne bilim hem korku hemde isteksizlik oldu bende sizdede varmı isteksizlik Hamilelik etkisi..
Kızlar kesemizi gördük çok şükür. Mercimek kadar. Doktorum progestan verdi size de verdi mi.niye verdi ki acaba
yok canım ben ilk yarın gidicem dr a
maşallah sen zayıfsın ne güzel kilo alsanda zararı olmaz..
Ben anlamadım bölgesel ağrıyor canım yaa bir diğer taraf bir öteki taraf şaşkınım ama bugün biraz daha yok gibi rahatlamaya başladı içim
Bende öğrendiğim günden beri eşimle beraber olmadım ne bilim hem korku hemde isteksizlik oldu bende sizdede varmı isteksizlik Hamilelik etkisi..
inşallah canım sen yinede bebeğin için gayret et yemeyeAnladim canim insallah ikimizde guzel haberlerle geliriz :) Istahsizdim zaten hepten istahsiz oldum canim zorla yiyorum mide ilaclarimida kullanamiyorum..
Hayırlı haberlerle gel inşEVET BENDE BI HAFTA BEKLEDIM ISTE ANCAK DURABILDIM YAAA COK HEYECANLIYIM GIDICEM BIRAZDAN
Hoşgeldin, hayırlı olsun :) amin inşallahh sağlıklı olurlar hepsikızlar merhabaa evet bnde bir mayıs annesi adayı olarak aranıza katıldım..bugün kesemizi gördük çok şükür...
biz biraz erken öğrendik adet geçikmesi yaşamadan, ishal ve kusma şikayetiyle acile gittim.acil doktoru gebelik var mı dedi bizde emin değiliz dedik,test yapalım ozaman yoksa ilaçlı serum düşüğe sebep olabilr dedi,,,iyiki bakmış ki sonucu bir aldık beta hcg 58. tabi biz şok..korunmayı bırakır bırakmaz olunca şaşırdık tabi...sonra düzenli beta hcg takibi derken bugün doktoruma gittim ve kesemizi gördük...hepinize sağlıklı huzurlu mutlu hamilelikler diliyorummm....meleklerimiz sağlıklı ve zamanında gelsin inşallahhhh
inşallah canım sen yinede bebeğin için gayret et yemeye
kızlar merhabaa evet bnde bir mayıs annesi adayı olarak aranıza katıldım..bugün kesemizi gördük çok şükür...
biz biraz erken öğrendik adet geçikmesi yaşamadan, ishal ve kusma şikayetiyle acile gittim.acil doktoru gebelik var mı dedi bizde emin değiliz dedik,test yapalım ozaman yoksa ilaçlı serum düşüğe sebep olabilr dedi,,,iyiki bakmış ki sonucu bir aldık beta hcg 58. tabi biz şok..korunmayı bırakır bırakmaz olunca şaşırdık tabi...sonra düzenli beta hcg takibi derken bugün doktoruma gittim ve kesemizi gördük...hepinize sağlıklı huzurlu mutlu hamilelikler diliyorummm....meleklerimiz sağlıklı ve zamanında gelsin inşallahhhh
Her gün bu saatlerde uyku bastırıyoo gözlerim kendiliğinden kapanıyor
Hoşgeldin, hayırlı olsun :) amin inşallahh sağlıklı olurlar hepsi
Allahımıza çok şükür bin şükür vücudumuzda güzel şeyler oluyorZorluyorum kendimi geceleri istahim aciliyor
hoşbuldukHosgeldin aramiza :) Ne kadarlik hamilesin canim cizelgeni goremedim de.. Masallah masallah saglicakla kucagina alirsin insallah