• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bence git canım balayına zaman kaybetmeden bebekle de gidersin oda eğlenceli olur ama gözünde kalmasın balayı.. Şuan bende bodrumdayım istanbulda oturuyorum yol baya bir var Allah'ın izniyle yolculuk bir problem oluşturmaz dinlene dinlene gidersiniz..

Bende gitmek istiyorum hemde cok ramazan girince araya erteledik bebek girince araya arada kaldim bende istanbuldayim balikesire gidecegiz ama yarin yine bi dorayim doktora.. Denize giriyormusun canim? Icimi rahatlattin ama sagol tatlim :)

Yarin soracagim canim bakalim insallah bi sorun cikmaz. 2 bucuk aylik evliyim canim sende mii yeni evlisin?
evt canım haziranda evlendim.. Allahım nasip ederse ilk evlilik yıl dönümümüzde bebişli olcaz inşallah çok tuhaf bi duygu :-) benim zati 1 senede hayatım değişti hem tanıştım hem nişanlandım hem evlendim hemde hamile kaldım :KK70:

Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebegini.
İlk hamileligim benim gecen yil evlendik gerci iki yila yaklasti artik, esimle birlikte Fransa'ya yerlestik.

Telefondan da olsa desteklerini surdurecekler annelerimiz allah basimizdan eksik etmesin
amin canımm:KK60:

Allah kalbine göre versin.. Annelerin hisleri çıkıyor genelde ilkinde bende çok oğlum olsun istiyordum Rabbim verdi şükürler olsun Allah her isteyene tattırsın kızıda oğlanıda.. Benim Çin takvimine göre kız şuan.. Ama ilkide kızdı bizde kim yaptıysa tutmadı Çin takvimini

Cin takvimi erkek diyor bana
Ama esim hep der ki ilk cocugumuz kiz olacak icine oyle doguyormus

evt canım haziranda evlendim.. Allahım nasip ederse ilk evlilik yıl dönümümüzde bebişli olcaz inşallah çok tuhaf bi duygu :-) benim zati 1 senede hayatım değişti hem tanıştım hem nişanlandım hem evlendim hemde hamile kaldım :KK70:

Ay ne guzel ne cabuk olms her sey
Cokkk mutlu olursunuz insallah.

Biz her seyi o kdr planlamisiz ki surprizi filan kalmadi, gerci bebek biraz erken oldu dusundugumuzden seneye istiyorduk simdi geliverdi fasulyemizzzz

Hay masallah :nazar: Biz 5ayda nisanlandik hemen askere yolladim 1 bucuk yil nisanli kaldik askere gitti geldi 21 haziranda evlendik :)

Ay ne guzel ne cabuk olms her sey
Cokkk mutlu olursunuz insallah.

Biz her seyi o kdr planlamisiz ki surprizi filan kalmadi, gerci bebek biraz erken oldu dusundugumuzden seneye istiyorduk simdi geliverdi fasulyemizzzz
amin canım hepimiz inşallah.. bende 2 ay korunalım ramazan geçsin diyodum sonra bi arkadaşım insanın başına ne gelceği belli olmuyo korunma bi tane olsun öle korunursun dedi eşimde doğru demiş arkadaşın dedi bana korunmadık 3 adet geçirdim olmayınca korktum bu ay dr a gitcektim çok şükür meleğimin haberini aldık :KK68:

Hay masallah :nazar: Biz 5ayda nisanlandik hemen askere yolladim 1 bucuk yil nisanli kaldik askere gitti geldi 21 haziranda evlendik :)
bizde kasım başı tanıştık aralıkta istendim :-) şubatta nişanlandım haziranda evlendim :KK55: :-)

Kizlar aranizda burclara merakli olan var mi:)
Bizim bebekler boga olacak buyuk bir surpriz olmazsa. En sevdigim burctur. Ev toprak grubu burclari sergisine donecek, esim oglak ben basak cocugumuz da boga olacak.

Esime soyledim bunu. sen bunu bile mi dusundun diyor :)

amin canım hepimiz inşallah.. bende 2 ay korunalım ramazan geçsin diyodum sonra bi arkadaşım insanın başına ne gelceği belli olmuyo korunma bi tane olsun öle korunursun dedi eşimde doğru demiş arkadaşın dedi bana korunmadık 3 adet geçirdim olmayınca korktum bu ay dr a gitcektim çok şükür meleğimin haberini aldık :KK68:

bizde kasım başı tanıştık aralıkta istendim :-) şubatta nişanlandım haziranda evlendim :KK55: :-)

Masallahhhh :))

Canim nede iyi olmussss :)

Bende gitmek istiyorum hemde cok ramazan girince araya erteledik bebek girince araya arada kaldim bende istanbuldayim balikesire gidecegiz ama yarin yine bi dorayim doktora.. Denize giriyormusun canim? Icimi rahatlattin ama sagol tatlim :)
Balıkesir 4 saatlik yol canım hiç korkma doktoruna söyle zaten kanmalı bir durumun yoksa izin verir. Ben havuzda su kaydırağından bile kaydım oğlum yüzünden:D günde 4 saat yüzüyorum ama Denizde doktorum havuzu yasakladı mikrop kaparsın dedi.. Canım gönlünü ferah tut kocişinle git moral depola doğum öncesi sakın erteleme..

Balıkesir 4 saatlik yol canım hiç korkma doktoruna söyle zaten kanmalı bir durumun yoksa izin verir. Ben havuzda su kaydırağından bile kaydım oğlum yüzünden:D günde 4 saat yüzüyorum ama Denizde doktorum havuzu yasakladı mikrop kaparsın dedi.. Canım gönlünü ferah tut kocişinle git moral depola doğum öncesi sakın erteleme..

Ayyy ne guzel.. Ben bu yaz denize bir kere girdim sadece :(

Kizlar aranizda burclara merakli olan var mi:)
Bizim bebekler boga olacak buyuk bir surpriz olmazsa. En sevdigim burctur. Ev toprak grubu burclari sergisine donecek, esim oglak ben basak cocugumuz da boga olacak.

Esime soyledim bunu. sen bunu bile mi dusundun diyor :)
canım geçen gene yazmıştım burda bekarken eşim ya oğlak ya boğa olur inşallah derdim eşim oğlak oldu şükür evlatçımda boğa olucak inşallah bende yengeç

canım geçen gene yazmıştım burda bekarken eşim ya oğlak ya boğa olur inşallah derdim eşim oğlak oldu şükür evlatçımda boğa olucak inşallah bende yengeç

Aile burcu derler dimi yengece :)

Erken dogum olmazsa boga olucaklar iste tum isteklerin kabul olmusss :)

Ben yay olsun derdim ozgur ruhlu sanatci olmalari hosuma gidiyordu ama neyse hehewww tabi geyik bunlar saglikli olsunlar ne burc olurlarsa olsunlar bizim cocuklarimiz sonucta:)

Aile burcu derler dimi yengece :)

Erken dogum olmazsa boga olucaklar iste tum isteklerin kabul olmusss :)

Ben yay olsun derdim ozgur ruhlu sanatci olmalari hosuma gidiyordu ama neyse hehewww tabi geyik bunlar saglikli olsunlar ne burc olurlarsa olsunlar bizim cocuklarimiz sonucta:)
aynen canım çok şükür

Caniim harikasin icimi cok rahatlattin :) Banada ilk cocugun mikrop kaparsin girme denize vs vs diyor herkes sinir oluyorum olumlu birsey soyleyen yok ya.. Masallah sanaaa :nazar:

k8zlar ya ben ne guzel zayiflamistim incecik olmustum ideal kiloma gelmistim. hamile kaldim ta hemen bel kalinlasmasi basladi. cok fena kalinlasti belim ;( cok erken degilmiydi

Back