• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
Oğluşum bugün cihazdan ayrıldı. 🧿 Sabahtan itibaren kendi solunumundaymış Kavuştuk kucaklaştık oğlumla ilk kez bugün 🥹 Çoook güzel Nasıl sıcacık yumuşacık teni yavrum Tam böyle kalbimin üstüne koydular İlk ağladı gibi sonra mırıl mırıl seslere döndü Sesini bile duyamamıştık yavrumun Boğazında hortumlar varken Güzel kuzum Artık kendisi nefes alıyor Şükürler olsun Bakalım ne zmn emzir dicekler Yarın belki emziririm
Bugün evden çıkarken dedim ki eşime ben parfüm sıkmayayım belki kucağıma verirler bugün 😍
Resmen içime doğdu eşimde şoka girdi
Hemşire diyor anne kalbi hissetmiş
Az kaldı inşallah🙏🩵🧿
Maşallah bu hafta emzirmeye çağırır duruma göre çıkarırlar. 3.4 gün solunumunu takip ederler . Hadi gözünüz aydın bu hafta geliyor eve oğluş. Ama durmuyor bu diye ağlamak yok ha 😅

Kızlar sol memem inanılmaz ağrıyor,sanki mastit olmuşum gibi yanıyor,dokukunca,hareket edince,eğilince bile can yakıyor varmı yaşayan ya.2 3 gündür katlanılmaz oldu artık
Süt hormonların salgılanmaya başlamış. Meme kendini süte alıştırıyor. Adette olan şişlik ağrı ağırlık gibi

Benimkinin de boynuna bir kez kordon dolandığı için hareketlerine ekstra dikkat ediyorum 😓 Yaramaz oğluşum benim 🤗
Bana da 2 gündür bir enerji yüklendi kızlar, oturamıyorum evde resmen, sürekli iş ürettim kendime. Sonra eşime sardım sürekli yatıyorsun, hiçbir işin ucundan tutmuyorsun diye 🙄🤗 Geceleri de uyku yok, niye yoruyorum kendimi bilmiyorum..
Bir de bu aralar yemeklerden sonra mide bulantısı oluyor. Araştırdım ama bulamadım neden 😕
Aha gözün aydın bacım doğumun yakındır. O enerji bitmiyor. Ama sen gene de rehavete kapılıp çok yorma kendini

Oğluşum bugün cihazdan ayrıldı. 🧿 Sabahtan itibaren kendi solunumundaymış Kavuştuk kucaklaştık oğlumla ilk kez bugün 🥹 Çoook güzel Nasıl sıcacık yumuşacık teni yavrum Tam böyle kalbimin üstüne koydular İlk ağladı gibi sonra mırıl mırıl seslere döndü Sesini bile duyamamıştık yavrumun Boğazında hortumlar varken Güzel kuzum Artık kendisi nefes alıyor Şükürler olsun Bakalım ne zmn emzir dicekler Yarın belki emziririm
Bugün evden çıkarken dedim ki eşime ben parfüm sıkmayayım belki kucağıma verirler bugün 😍
Az kaldı inşallah🙏🩵🧿
Allah bir ömür boyu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🌸 anneler emzirirken bebişler annenin gözünün içine bakar ya o enerjiyi hep merak ederim. Sağlıkla o günlerimiz gelecek 💙💘🐣

Daha önce doğum yapmış tecrübeli annelere sorum var, sol kasığımda daha önceki hiçbir ağrıya benzemeyen iğne batması gibi bir ağrı var bugün oluştu, bir de karnım düşmüş gibi hissediyorum doğum belirtisi mi bunlar🫣

Daha önce doğum yapmış tecrübeli annelere sorum var, sol kasığımda daha önceki hiçbir ağrıya benzemeyen iğne batması gibi bir ağrı var bugün oluştu, bir de karnım düşmüş gibi hissediyorum doğum belirtisi mi bunlar🫣
Ağrı geçmiyor ise doktora git bence farklı bir durum da olabilir

Benimkinin de boynuna bir kez kordon dolandığı için hareketlerine ekstra dikkat ediyorum 😓 Yaramaz oğluşum benim 🤗
Bana da 2 gündür bir enerji yüklendi kızlar, oturamıyorum evde resmen, sürekli iş ürettim kendime. Sonra eşime sardım sürekli yatıyorsun, hiçbir işin ucundan tutmuyorsun diye 🙄🤗 Geceleri de uyku yok, niye yoruyorum kendimi bilmiyorum..
Bir de bu aralar yemeklerden sonra mide bulantısı oluyor. Araştırdım ama bulamadım neden 😕
Ben de dün senın gibiydim bugün pilim bitmiş gibi bütün gün yattım ama temizlik işini bitirdim bende bittim yarın kontrole gıtcem inşallah çok yoruldum bir haftadır gece bile iş yaptım eşim yeter artık diyordu kendisi zaten anca uyusun 🤣 iş yapana karşı biraz bugün kalkacak halim yok diyorum hastaysan doktora gidelim diyor ağrım yok ama aşırı halsizim keşke şöyle sağlam multi vitamın bir serum taksalar inşallah iş yaptım diye erken doğurmam

Ahahaha şakaaaaaa 😳 Daha 33+5 im bugün. Çok erken, gelmesin yaaaa. Ben erkek diye 40ı zorlar diye düşünüyorum hep 🤯
Öyle derler valla. Doğuma yakın. Annelik iç güdüsü yavrusuna temiz ortam oluşturmak için enerji bitmez. Nefes alamayan ben kızımda hiç yapmadığım işleri yaptım ama nasıl enerji cam duvar ev badana herşeyi aha o halimle yaptım. Evi temizleyip kontrole gittim doğum yapıp çıktım 😅😅 hayvanlarda da o iç güdü var ya yavrusu gelmeden yuvasını hazırlar. Her yeri gezer uygun güvenilir yer bulur temizler falan.

Az kaldı inşallah🙏🩵🧿
Allah'a şükürler olsun❤️❤️❤️ en yakın zamanda evinize gelecek inşallah, yuvanız şenlenecek. kızınızı da umarım en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin allahım.
Valla işteyken çıkmayı bekliyordum. Şimdi ev daha zormuş illa birşey çıkıyor. Hiç bir dizi film de tatmin etmiyor beni hemen sıkılıyorum. Ama benim gibi uykuyu sevenler için iyi. Ben ahaliyi yolladıktan sonra tüm evi dolaşıyorum acaba nerde uyusam diye 😂😂
Valla hafta sonu uzun uyumak kısmet olmadı ama yarın itibariyle deneyimlemeyi bekliyorum çünkü 3-4 gibi tuvalete kalkınca geri uyumam bazen 5-6 buluyordu sabah 8'de kalkmak çok zorluyordu beni

Allah'a şükürler olsun❤️❤️❤️ en yakın zamanda evinize gelecek inşallah, yuvanız şenlenecek. kızınızı da umarım en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin allahım.

Valla hafta sonu uzun uyumak kısmet olmadı ama yarın itibariyle deneyimlemeyi bekliyorum çünkü 3-4 gibi tuvalete kalkınca geri uyumam bazen 5-6 buluyordu sabah 8'de kalkmak çok zorluyordu beni
İşte bende öyleydim. Sabahta işe gidiyordum. Masaya kafayı koyup bayılacam ama göbekte izin vermiyordu. Şimdi uyanık kalsamda gecenin sessizliğini seviyorum.

Süt hormonların salgılanmaya başlamış. Meme kendini süte alıştırıyor. Adette olan şişlik ağrı ağırlık gibi
Yok canım ya öylede değil,göğüs altı ile göğüs kafesinin kesiştiği yer sol mememin sag altı.sanki hareket ettikçe kemik batıyor gibi,bir ara acaba kalp krizimi dedim o kadar korkuttu.3 gündür geçmiyor dokunamıyorum bile.acilede gitmeye korkuyorum açıkçası saatlerce yatırıyorlar

Yok canım ya öylede değil,göğüs altı ile göğüs kafesinin kesiştiği yer sol mememin sag altı.sanki hareket ettikçe kemik batıyor gibi,bir ara acaba kalp krizimi dedim o kadar korkuttu.3 gündür geçmiyor dokunamıyorum bile.acilede gitmeye korkuyorum açıkçası saatlerce yatırıyorlar
O zaman sen gene git canım korkma. Bebek dönmüştür ayaklarıyla yukarıda sinire falan dokunuyordur belki. Kötü düşünme hemen

Back