• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Egzamalarım da geçiyor gibi oluyor sonra geri hortluyor. El ve ayaklarımın üzerinde vardı cildiyeye gitmiştim merhem ve losyon vermişti kullanmıştım geçmişti geçti zannetmiştim bir daha çıktı çıktıkça krem ve losyon sürdüm. Ama şimdi her çıktığında bir üst level atlıyor kollarıma ve bacaklarıma çıkıyor 🤦🏻‍♀️ bu hamilelikte değişik şeyler yaşadım ilaçlar kullanmak zorunda kaldım . Krem ve losyonun kağıdını okusak hamileler gerekli olmadıkça kullanmamalı yazıyor🤦🏻‍♀️ ama cildiye doktorum ve kadın doğum doktorum kullanabilirsin dedi. İnşallah bir zararı olmuyordur bebeğime😢 sürsem bir dert sürmesem her yerime yayılırsa hap kullanmak zorunda kalınıyormuş onu da önermiyorlar bakalım sağ Salim doğursaydık gerçekten 🤲

Merhaba bayanlar bugün ebebekten eksiklerimi aldım mamalara baktım bir kutu alsammi diyorum hipp düşündüm ama bayb goat diye bı marka var türk malıymiş siz almayı düşünüyormusunuz

Merhaba bayanlar bugün ebebekten eksiklerimi aldım mamalara baktım bir kutu alsammi diyorum hipp düşündüm ama bayb goat diye bı marka var türk malıymiş siz almayı düşünüyormusunuz
Canım selam. Ablam çok araştırıp aldı baby goat u çok temiz içerikli ve anne sütüne en yakın olduğu için. Ama bebiş hep kustu yavaş kilo aldı mama yemesine rağmen. Tabi her bebekte aynı şey olacak diye bir şey yok. Ama biz bunu tecrübe ettik

Canım selam. Ablam çok araştırıp aldı baby goat u çok temiz içerikli ve anne sütüne en yakın olduğu için. Ama bebiş hep kustu yavaş kilo aldı mama yemesine rağmen. Tabi her bebekte aynı şey olacak diye bir şey yok. Ama biz bunu tecrübe ettik
Aptamil içen bebekler pof bi kilo aliyo sağlıklı ama yavaş olması daha iyi aslında

Back