Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Egzamalarım da geçiyor gibi oluyor sonra geri hortluyor. El ve ayaklarımın üzerinde vardı cildiyeye gitmiştim merhem ve losyon vermişti kullanmıştım geçmişti geçti zannetmiştim bir daha çıktı çıktıkça krem ve losyon sürdüm. Ama şimdi her çıktığında bir üst level atlıyor kollarıma ve bacaklarıma çıkıyor bu hamilelikte değişik şeyler yaşadım ilaçlar kullanmak zorunda kaldım . Krem ve losyonun kağıdını okusak hamileler gerekli olmadıkça kullanmamalı yazıyor ama cildiye doktorum ve kadın doğum doktorum kullanabilirsin dedi. İnşallah bir zararı olmuyordur bebeğime sürsem bir dert sürmesem her yerime yayılırsa hap kullanmak zorunda kalınıyormuş onu da önermiyorlar bakalım sağ Salim doğursaydık gerçekten
Merhaba bayanlar bugün ebebekten eksiklerimi aldım mamalara baktım bir kutu alsammi diyorum hipp düşündüm ama bayb goat diye bı marka var türk malıymiş siz almayı düşünüyormusunuz
Merhaba bayanlar bugün ebebekten eksiklerimi aldım mamalara baktım bir kutu alsammi diyorum hipp düşündüm ama bayb goat diye bı marka var türk malıymiş siz almayı düşünüyormusunuz
Canım selam. Ablam çok araştırıp aldı baby goat u çok temiz içerikli ve anne sütüne en yakın olduğu için. Ama bebiş hep kustu yavaş kilo aldı mama yemesine rağmen. Tabi her bebekte aynı şey olacak diye bir şey yok. Ama biz bunu tecrübe ettik
Canım selam. Ablam çok araştırıp aldı baby goat u çok temiz içerikli ve anne sütüne en yakın olduğu için. Ama bebiş hep kustu yavaş kilo aldı mama yemesine rağmen. Tabi her bebekte aynı şey olacak diye bir şey yok. Ama biz bunu tecrübe ettik
Doğrudur canım ama bizim bebiş 1 hafta yoğun bakımda kaldı. Yoğun bakımdan çıkan bebeklerin mama takviyesiyle alması gereken kiloya ulaşamadı. O yüzden değiştirdiler mamayı
Doğrudur canım ama bizim bebiş 1 hafta yoğun bakımda kaldı. Yoğun bakımdan çıkan bebeklerin mama takviyesiyle alması gereken kiloya ulaşamadı. O yüzden değiştirdiler mamayı