• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla canım bende ilk kez o_OAma bügün bel ağrım baya var yorgunluktan mı ondan mı bilemedim bi soruyum dedim
anladım canım ama hiç girmedik ya bilemiyorum ben zaten normaldede ağrıyo belim

biz de hiç girmedik canım.. bize yasak zaten.. daha önce düşüklerim olduğu için doktor ilişki yasak dedi.. :KK43:
canım bende dr a gitmeden ilişkiye girmek istemedim korkuyorum ne bilim

inşallah canımmm

ay sen manken gibiymişin anacım maşallah :-):-)

ay bende hamile kaldıktan sonra eşinizle ilişkiye giriyomusunuz diye sorcaktım :oops: biz daha hiç girmedik korkuyom ben nedense o_O
Teşekkürler canım manken gibiydim de bakalım şimdi ne olcak :rolleyes:

anladım canım ama hiç girmedik ya bilemiyorum ben zaten normaldede ağrıyo belim

canım bende dr a gitmeden ilişkiye girmek istemedim korkuyorum ne bilim
En doğrusu heralde görmeden bişi yapmamak canım dediğin gibi seninde cuma gidicez bakalım kontrole ona göre hareket ederiz gari

inşallah canımmm

ay sen manken gibiymişin anacım maşallah :-):-)

ay bende hamile kaldıktan sonra eşinizle ilişkiye giriyomusunuz diye sorcaktım :oops: biz daha hiç girmedik korkuyom ben nedense o_O
dr bize yasak verdı cnm bır düşüğüm olunca dr sor istersen

kızl<ar merhaba ben eski üyeyim ama mesajlarıma yeni başladım : ) ben de allah izin verirse mayıs annesi olacağım henüz 5 haftalık : ) herkese hayırlı olsun işallah bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alırız , benim ilk hamileliğim içimde korku var hep kötü bişey olcakmış gibi :( ama işallah hamileliğin gertirdiği ruh hali değişikliğidir.

ay kızlar benim çok çişim gelio badimi çözene kadar kaçırdım azcıkkk :-) birazcık gülelimmmm artık çantamda yedek külot bulunduruyorum ben :cool::cool:
benımde cok çişim geliyo valla bıde dr su tüket dedı hamıleıkte su tuketımı bıraz fazla olmalıymıs dr oyle dedı bende 1.5 lt içiyorum

kızl<ar merhaba ben eski üyeyim ama mesajlarıma yeni başladım : ) ben de allah izin verirse mayıs annesi olacağım henüz 5 haftalık : ) herkese hayırlı olsun işallah bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alırız , benim ilk hamileliğim içimde korku var hep kötü bişey olcakmış gibi :KK43: ama işallah hamileliğin gertirdiği ruh hali değişikliğidir.
Hoşgeldin hayırlı olsun :) benm de ilk hamileliğim ve bende de oluyor bazen o korkulardan, ilk olduğundan oluyor sanırım alışırız inşallah, Allah korusun hepimizi..

kızl<ar merhaba ben eski üyeyim ama mesajlarıma yeni başladım : ) ben de allah izin verirse mayıs annesi olacağım henüz 5 haftalık : ) herkese hayırlı olsun işallah bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alırız , benim ilk hamileliğim içimde korku var hep kötü bişey olcakmış gibi :KK43: ama işallah hamileliğin gertirdiği ruh hali değişikliğidir.
H g canım canım . Gebeliğin hayırlı olsun.çok dua et Allah'ın izniyle bişey olmaz inş

ay kızlar benim çok çişim gelio badimi çözene kadar kaçırdım azcıkkk :-) birazcık gülelimmmm artık çantamda yedek külot bulunduruyorum ben :cool::cool:
:) Canım çişini tutma gelir gelmez tuvalete git ondan olmuştur:) Hay Allahım neler yaşıcaz bakalım bebek için herşeye değer:)

canım hiç endişelenme.. inşallah her şey iyi olur.. seninle aramızda bir gün var.. gittin mi doktora kese için?.. benim çarşamba randevum var..

kikikikikiiki:-):-)

Teşekkürler canım manken gibiydim de bakalım şimdi ne olcak :rolleyes:
olsun canım annelik en güzeli kilo dediğinin hepsi gider inşallah:KK19:

En doğrusu heralde görmeden bişi yapmamak canım dediğin gibi seninde cuma gidicez bakalım kontrole ona göre hareket ederiz gari
tamam canım :cool:

dr bize yasak verdı cnm bır düşüğüm olunca dr sor istersen
tamam canım bende yarın hepsini sorayım barik

hoşgeldin aramıza kötü düşünme güzel olsun bebişte etkilenmesin :D

benımde cok çişim geliyo valla bıde dr su tüket dedı hamıleıkte su tuketımı bıraz fazla olmalıymıs dr oyle dedı bende 1.5 lt içiyorum
aynennnn sonra tuvalete taşınıyorummmm:KK22:

Hoşgeldin canım. O korku bende de var endişe normaldir diye düşünüyorum sonuçta bir can söz konusu. Hayırlısıyla sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçiririz inşallah.

:) Canım çişini tutma gelir gelmez tuvalete git ondan olmuştur:) Hay Allahım neler yaşıcaz bakalım bebek için herşeye değer:)
ya ben 2.katta çalışıuyorum wc zemin katta bazen tutuyorum oda hiç iyi olmuyo aslında tutmamak gerek

canım hiç endişelenme.. inşallah her şey iyi olur.. seninle aramızda bir gün var.. gittin mi doktora kese için?.. benim çarşamba randevum var..

ben öğrenir öğrenmez gittim , geçen cuma günü vajinal ultrason ile keseyi gördü doktor, bu cuma tekrara gideceğim kontrole kalp atışını duyabiliriz belki dedi

kikikikikiiki:-):-)

olsun canım annelik en güzeli kilo dediğinin hepsi gider inşallah:KK19:

tamam canım :cool:

tamam canım bende yarın hepsini sorayım barik

hoşgeldin aramıza kötü düşünme güzel olsun bebişte etkilenmesin :D

aynennnn sonra tuvalete taşınıyorummmm:KK22:
geceleri bile uyanıyorum uykumda o derece yani

ben öğrenir öğrenmez gittim , geçen cuma günü vajinal ultrason ile keseyi gördü doktor, bu cuma tekrara gideceğim kontrole kalp atışını duyabiliriz belki dedi

cuma kalp atışı için erken olabilir.. eğer göremezsen endişe etme diye söylüyorum.. bak ne güzel erkenden keseni de görmüşsün.. acele etme tadını çıkar..

Hoşgeldin canım. O korku bende de var endişe normaldir diye düşünüyorum sonuçta bir can söz konusu. Hayırlısıyla sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçiririz inşallah.

işallah canım , bebeklerimizi sağsalim alırız kucağımıza : )

cuma kalp atışı için erken olabilir.. eğer göremezsen endişe etme diye söylüyorum.. bak ne güzel erkenden keseni de görmüşsün.. acele etme tadını çıkar..

değil mi , o zaman kötü düşünceleri kovuyorum ve tadını çıkarıyorum : )

İşler beni bekler canlar.kalkıp şu evi toplayayım.sohbetiniz bol olsun öpüldünüz:KK15:

Back