2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canim bende suan regl yim. Ilk 1 2 gun biraz azalma oluyor bazen. Bu surede iki gogsunude ver. Duzelecek bisey merak etme. Sende stres yapma ki bebiste etkilenmesin. Kac aydir olmuyodun ya 1 2 kiloda gidecek onu düşün

Allah kolaylık versin hem çalışıp hem iki çocuk daha zor. aynen öyle ses duysun bırakıyo. uyurken emziriyorum genelde. inşallah alışırlar ek gıdaya

bebekler büyüdüğü için artık şişmiyo göğüsler ama süt azaldığı için değil canım. benim de eskisi gibi sızlamıyo. bebeğin ihtiyacına göre üretiliyomuş süt mikratı

Merhaba kızlar doktorum dogumdan sonra bana 3 aylık korunma iğnesi vermişti br defa vurdurdum ama beni maffetti şimdi dogum kontrol hapı yazdı 6 ayı doldurdugun için emzirmende sıkıntı olmaz diyor varmi aranizda kullanan ?

Allah kolaylık versin hem çalışıp hem iki çocuk daha zor. aynen öyle ses duysun bırakıyo. uyurken emziriyorum genelde. inşallah alışırlar ek gıdaya
Amin canim sagol.bende uyurken emzirmeye calisiyorum ama eger buyuk uyaniksa kucugu uyutamiyoz.dedigin gibi insallah alisirlar.

Canım senin bebiş nasıl oldu
burun tıkanıklığı devam ediyor 2 hafta oldu neredeyse cold mix damla aldım o biraz rahatlattı birde burnunu temizliyoruz okyanus suyuyla neden hala geçmiyor anlamış değilim. keyfi yemesi yerinde olduğu için doktora götürmüyorum.

Canım o burun tıkanıklıgı 1 aydır var bizde gecmek bilmedi Periferik yanma testi tekrar yapıldımı dize canım

Canım o burun tıkanıklıgı 1 aydır var bizde gecmek bilmedi Periferik yanma testi tekrar yapıldımı dize canım
hayır yaptırmadım suan zaten enfeksiyon var değerleri yüksek çıkar 7. ayda duruma göre bakarız dedi yeni doktorumuz. siz tekrar yaptırdınız mı? allah korusun kötü bişey mi ki geçmedi hala. zaten alttaki yazıyı okudum içime yine kurt düştü
http://blogcuanne.com/2015/12/02/iyiyiz-iyi-olacagiz/

Arkadadaslar sleepy bebek bezi kullanan varmı varsa numuneyi nerden istediniz acaba Tesekkurler.

Alerjik bir cocukmu acaba. benim buyuk oglum alerjileri olan bir cocuktu.gida alerjileri cogunlukla bitti gibi.3 yasinda burnu yaz kis hep tikalidir. Tonimer Nasodrill kullaniriz ama fayda etmez. Yemesi icmesi degisirse bogazi cok atesliyse ancak o zaman hasta gozuyle bakiyoz.

Arkadadaslar sleepy bebek bezi kullanan varmı varsa numuneyi nerden istediniz acaba Tesekkurler.
Ben 1 paket internetten siparis verdim 3 no kullanirken ama bekledigim gibi cikmadi.esnek yan bantlari fazla lastikli gevsekte baglasam fitil fitil izler hep oluyodu sıkıyodu.geceden sabaha bez değiştirmem fakat bu bezle sabah poposu islak uyaniyodu.prima ya da molfix gibi degildi.bi dede az da olsa sizdiriyordu.pek sevmedim molfix kulaniyoz.

Günaydın kızlar uzun bir aradan sonra, babannem vefat etmişti, giremedim, keyifler iyidir umarım

Dün oğluma kabak havuç patates ve 2-3 adet kusbasinı haşlayıp püre yaptim cok sevdi. Bu arada 6.aydan sonra et vermenizi öneririm beyin gelişimi için oldukça önemli (Ben değil uzmanlar söylüyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…