Şimdi normalde bir göğsümü emzirirken digerinden sızma yapardı böyle emzirmedigim süre uzayınca gögüslerim dolgunlaşırdı ama şimdi gögüslerim yumuşak akıntı veya sızma olmuyor hem sanki sütun tadını da beğenmiyor gibi ağzına alıyor 4 yada 5 lokma alıyor geri bırakıyor..
Canim bende suan regl yim. Ilk 1 2 gun biraz azalma oluyor bazen. Bu surede iki gogsunude ver. Duzelecek bisey merak etme. Sende stres yapma ki bebiste etkilenmesin. Kac aydir olmuyodun ya 1 2 kiloda gidecek onu düşün
Bizde de durum ayni.bisey yediremiyorum memeyede pek duskun degil.emerken bi ses duyunca birakiyo.bende calistigimdan sabah kahvalti icin uğraşamiyorum.kayinvalidemde korkuyo bisey olur diye.eve gelince de buyuk oglum dahada kucuklesiyo kiskancligindan ikisone de yetiseyim derken hic bisey yapamafan gun bitiyo ya streslerdeyim
Şimdi normalde bir göğsümü emzirirken digerinden sızma yapardı böyle emzirmedigim süre uzayınca gögüslerim dolgunlaşırdı ama şimdi gögüslerim yumuşak akıntı veya sızma olmuyor hem sanki sütun tadını da beğenmiyor gibi ağzına alıyor 4 yada 5 lokma alıyor geri bırakıyor..
bebekler büyüdüğü için artık şişmiyo göğüsler ama süt azaldığı için değil canım. benim de eskisi gibi sızlamıyo. bebeğin ihtiyacına göre üretiliyomuş süt mikratı
Merhaba kızlar doktorum dogumdan sonra bana 3 aylık korunma iğnesi vermişti br defa vurdurdum ama beni maffetti şimdi dogum kontrol hapı yazdı 6 ayı doldurdugun için emzirmende sıkıntı olmaz diyor varmi aranizda kullanan ?
burun tıkanıklığı devam ediyor 2 hafta oldu neredeyse cold mix damla aldım o biraz rahatlattı birde burnunu temizliyoruz okyanus suyuyla neden hala geçmiyor anlamış değilim. keyfi yemesi yerinde olduğu için doktora götürmüyorum.
burun tıkanıklığı devam ediyor 2 hafta oldu neredeyse cold mix damla aldım o biraz rahatlattı birde burnunu temizliyoruz okyanus suyuyla neden hala geçmiyor anlamış değilim. keyfi yemesi yerinde olduğu için doktora götürmüyorum.
hayır yaptırmadım suan zaten enfeksiyon var değerleri yüksek çıkar 7. ayda duruma göre bakarız dedi yeni doktorumuz. siz tekrar yaptırdınız mı? allah korusun kötü bişey mi ki geçmedi hala. zaten alttaki yazıyı okudum içime yine kurt düştü http://blogcuanne.com/2015/12/02/iyiyiz-iyi-olacagiz/
Alerjik bir cocukmu acaba. benim buyuk oglum alerjileri olan bir cocuktu.gida alerjileri cogunlukla bitti gibi.3 yasinda burnu yaz kis hep tikalidir. Tonimer Nasodrill kullaniriz ama fayda etmez. Yemesi icmesi degisirse bogazi cok atesliyse ancak o zaman hasta gozuyle bakiyoz.
Ben 1 paket internetten siparis verdim 3 no kullanirken ama bekledigim gibi cikmadi.esnek yan bantlari fazla lastikli gevsekte baglasam fitil fitil izler hep oluyodu sıkıyodu.geceden sabaha bez değiştirmem fakat bu bezle sabah poposu islak uyaniyodu.prima ya da molfix gibi degildi.bi dede az da olsa sizdiriyordu.pek sevmedim molfix kulaniyoz.
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Kalanlara sabur versin Rabbim.
Biz iyiyiz :) 6 ay 10 gunluk olduk. Ek gidaya yeni yeni basladik. Cok sukur guzel gidiyor. Sen nasilsin. Minik nasil
Dün oğluma kabak havuç patates ve 2-3 adet kusbasinı haşlayıp püre yaptim cok sevdi. Bu arada 6.aydan sonra et vermenizi öneririm beyin gelişimi için oldukça önemli (Ben değil uzmanlar söylüyor :))