• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim sütüm kesildi yaa herşeyi denedim incir kürü üzüm kürü hurma süt artırıcılar sağıyorum 20 cc anca napıcam yaa
Emzirimce daha çok gelir deniyor hep enzirdikçe de artar deniyor gerçi sen de nilşyorsundur ya emzirme kampı felan denedin mi

Emziren anneler size bir sorum var...

Emzirirken regl olanlar bu dönemde sütünüzün azaldığını fark ettiniz mi ?

Ben her regl olmamda sanki azalma oluyor sütumde sonra düzeliyor gibi geliyor bana
Bende 7 ay sonra ilk defa regl oldum ve sanki biraz biraz azaldı gibi..

Korkuyorum hep böyle devam etmez umarım.. İnşallah geçici bir durumdur.

Çok memnun olurum canım kilo önemli değil yeterki süt olsun şimdiden teşekkürler

Benim tecrubelerimi soyluyorum. Belki herkeste ayni etkiyi göstermez. Kesin arttirir demiyorum ins arttirir.

1 tabak icin yaziyorum canim

Malzemeler

2 yemek kasigi un ( eleyerek koy hep)
1 kase suya yaklasik 5 kasik seker ( tadina bakarsin sekeri biraz fazla olacak)
Tereyag
Tarcin findik ceviz

Unu tavada hafif kavur. Tabaga al
Hazirladigin sekerli suyu tavaya al. Uzerine eledigin unu yavas yavas karistirarark ilabe et. Fokurdamaya baslayinca 1 tatli kasigi terryag kay
Tabaga al
Uzeri icin tereyag erit biraz fazla. Uzerine dok
Uzerinede tarcin findik ceviz ne varsa
Afiyet olsun :)) bunu yerken bol bolda su içiyorsun zaten
benim sutumu tarcin cok arttiriyo

Ben oğlum 3 aylikken olmaya başladım kesinlikle farkediyor hatta sütüm azalınca regl oluyorum herhalde diyorum o kadar etkiliyor dr a söyledim bu zamanlarda sütün yetmezse mama verebilirsin demişti

Alerji testi yaptırmadım.Doktor da istemedi.Lokal anestezi oldu.Sen genel anestezi için soruyosun sanırım.
Evet ben genel anestezi düşünüyorum ama çok kararsızım işlem bitene kadar ağlamasından korkuyorum içim içini yer canı mı yanıyo uyuşmadımı acaba diye

Denedim ama emmiyor artık 2 yudum alıyor gelmiyor diye kafasını çeviriyor:KK43:((
Denedinmi bilmiyom ama canim Sutunu makineyle sagip verdinmi.bide gelmiyo diye streslendimi daha da gelmiyo benim hep öyle olur.dusunmeyi birak cik disarda carsi pazar gez bebiside kisa bir sure yogurt corbayla gecistir.kendini iyi hissedene kadar sut verme belki ise yarar.ben oyle yapiyom diye yazdim canim.bende sutu hep az olanlardanim

Sütün tekrar geri geliyor ama benim reglim bitecegi zaman çoğalıyor
Evet ben genel anestezi düşünüyorum ama çok kararsızım işlem bitene kadar ağlamasından korkuyorum içim içini yer canı mı yanıyo uyuşmadımı acaba diye
Benim oğlum 4.5 aylıkken lokal anestezi ile sunnet oldu ve Dr bunu biraz hissetmeleri gerektiğini söyledi 10 dk sürdü ve bu sırada hep ağladı eve geldiğimizde 2 saat daha ağladı 2 gün krem sürdüm bardak koydum ve sonra çıkardım ağrı kesicide vermedim bu arada dişinide çıkarmış farketmedim çok kolay oldu zaten o kadar aglamaktan da birsey olmaz vakit kaybetmeden yaptırın ben bakamadım kesilirken dışarda da ben ağladım sonradan videosunu izledim içim gitti ama sadece 2 gün sürüyor akşamına zaten gülmeye başlıyor merak etmeyin

40 günlükken yaptırdım.Kapıdaydım hiç sesi çıkmadı hatta gülmüş hemşireye.Zaten amacı o değil mi bebekken yaptırmanın.Hissetmeden,o travmayı yaşamadan sünnet işini halletmek.Ne kadar küçükken yapılırsa hareketleri daha az olduğu için kolaylık doktor için.(doğar doğmaz yapılanı onaylamıyorum ama).Şimdi hareketliler,eller,bacaklar durmuyor.Genel anestezi sanırım doktor için daha rahat olur ama bence bebek için gerekli değil.Bu bir ameliyat değil çünkü.Ayrıca anestezi almanın bebek için artısını eksisini iyi araştır öyle karar ver derim.Kolay gelsin,

Ben de bu hafta oldum Göğüslerim sanki daha yumuşak dolu değilmiş gibi geldi bana da, daha çok su içtim hatta yine de aynı, ama bebiş de açlık belirtisi yok demekki var içerde :) siz de ne tür bir değiliklik oldu yazar mısınız?

Ben de 1 aylıkken lokal anesteziyle yaptırdım zorlanmadık bebiş de ağlamadı yapılırken ama sen bilirsin yine de şimdiden geçmiş olsun

Ben de bu hafta oldum Göğüslerim sanki daha yumuşak dolu değilmiş gibi geldi bana da, daha çok su içtim hatta yine de aynı, ama bebiş de açlık belirtisi yok demekki var içerde :) siz de ne tür bir değiliklik oldu yazar mısınız?
Şimdi normalde bir göğsümü emzirirken digerinden sızma yapardı böyle emzirmedigim süre uzayınca gögüslerim dolgunlaşırdı ama şimdi gögüslerim yumuşak akıntı veya sızma olmuyor hem sanki sütun tadını da beğenmiyor gibi ağzına alıyor 4 yada 5 lokma alıyor geri bırakıyor..

Hiç böyle yapmazdı , şaşırdım...

çok geçmiş olsun neyiniz var. benimde kızım grip oldu burnu tıkandı çok zorluk çekiyor önerileriniz var mı?

geçici bir durumdur bir süre sonra düzelir siz vermekten vazgeçmeyin
Canım senin bebiş nasıl oldu

Sütün tekrar geri geliyor ama benim reglim bitecegi zaman çoğalıyor

Benim oğlum 4.5 aylıkken lokal anestezi ile sunnet oldu ve Dr bunu biraz hissetmeleri gerektiğini söyledi 10 dk sürdü ve bu sırada hep ağladı eve geldiğimizde 2 saat daha ağladı 2 gün krem sürdüm bardak koydum ve sonra çıkardım ağrı kesicide vermedim bu arada dişinide çıkarmış farketmedim çok kolay oldu zaten o kadar aglamaktan da birsey olmaz vakit kaybetmeden yaptırın ben bakamadım kesilirken dışarda da ben ağladım sonradan videosunu izledim içim gitti ama sadece 2 gün sürüyor akşamına zaten gülmeye başlıyor merak etmeyin
Tesekkurler cevap için bi an önce yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum

40 günlükken yaptırdım.Kapıdaydım hiç sesi çıkmadı hatta gülmüş hemşireye.Zaten amacı o değil mi bebekken yaptırmanın.Hissetmeden,o travmayı yaşamadan sünnet işini halletmek.Ne kadar küçükken yapılırsa hareketleri daha az olduğu için kolaylık doktor için.(doğar doğmaz yapılanı onaylamıyorum ama).Şimdi hareketliler,eller,bacaklar durmuyor.Genel anestezi sanırım doktor için daha rahat olur ama bence bebek için gerekli değil.Bu bir ameliyat değil çünkü.Ayrıca anestezi almanın bebek için artısını eksisini iyi araştır öyle karar ver derim.Kolay gelsin,
Ewt bi de anestezinin zararları var ama ben kucağa alıştırdığım için yatırdığım an çırpınarak hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıo ya örümcekte ya kucakta ta oturarak duruyo gün içinde gerçi altı açıkkende keyifli ama eller ayaklar sürekli hareketli bugünde yeni bişey öğrendim tanıdığımızdan sünnet derisinin 1 yaşından önce geri büyüme ihtimali varmış bunu da ilk kez duydum

Back