shine-15 belirtin sadece mukuslu kakamıydı. Benim kızımın karnindan gur gur diye ses gelirdi. Emerken 3 yudum çeker sonra yay gibi gerilir ağlardı. Doktor kontrolunde popoda çatlak da olduğu ortaya çıktı. Poposu pisik gibi hep kırmızı ara sıra geçerdi sadece. Aksamlari falan cok huzursuz olurdu. Acaip gazli bir bebek.Aylık 650_700 gr kilo alırdı ama son ay 300 gr aldı. . Bizim belirtiler bunlardi. Ben 1 haftadır diyetteyim. Süt, icinde süt ve sütün zerresi geçen hic bir şeyi tuketmiyorum, (peynir,yogurt, margarin,tereyag,, vb. Paketli ekmek makarna bile) paketli hic bir ürün (etiket okumak gerekiyor herseyin icine süt ve peynnir altı suyu koyuyorlar) , yumurta, cikolata, dana eti, tavuk eti, kuruyemişler, turuncguller, asitli sirkedir, limondur, domates (pişmiş yiyorum) cig yemiyorum. Valla yediklerim daha azdir :) ekmegi evde mısır unuyla kendim yapıyorum. .ben diyetin meyvesini almaya başladım. Artik karnindan ses gelmiyor. Emmesi cok güzel. .ve kakasinda löp mukus olurdu. Simdi farkedilir derecede azaldi. Kalsiyum destegi almaya basladim. Cunku gidalardan hic kalsiyum almiyorum.Ama suan kendi başıma ilerliyorum. Doktor arayisindayiz. En yakin zamanda test yaptirmamiz lazım. Siz alerji testi yaptirdinizmi? Cok yazdim hakkini helal et.