- 14 Haziran 2015
- 92
- 65
- 8
Keşke daha az hareket ederken yaptırsaydım şu an çok hareketliBen de 1 aylıkken lokal anesteziyle yaptırdım zorlanmadık bebiş de ağlamadı yapılırken ama sen bilirsin yine de şimdiden geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke daha az hareket ederken yaptırsaydım şu an çok hareketliBen de 1 aylıkken lokal anesteziyle yaptırdım zorlanmadık bebiş de ağlamadı yapılırken ama sen bilirsin yine de şimdiden geçmiş olsun
Şimdi normalde bir göğsümü emzirirken digerinden sızma yapardı böyle emzirmedigim süre uzayınca gögüslerim dolgunlaşırdı ama şimdi gögüslerim yumuşak akıntı veya sızma olmuyor hem sanki sütun tadını da beğenmiyor gibi ağzına alıyor 4 yada 5 lokma alıyor geri bırakıyor..
Hiç böyle yapmazdı , şaşırdım...
Allah kolaylık versin hem çalışıp hem iki çocuk daha zor. aynen öyle ses duysun bırakıyo. uyurken emziriyorum genelde. inşallah alışırlar ek gıdayaBizde de durum ayni.bisey yediremiyorum memeyede pek duskun degil.emerken bi ses duyunca birakiyo.bende calistigimdan sabah kahvalti icin uğraşamiyorum.kayinvalidemde korkuyo bisey olur diye.eve gelince de buyuk oglum dahada kucuklesiyo kiskancligindan ikisone de yetiseyim derken hic bisey yapamafan gun bitiyo ya streslerdeyim
afiyet olsun eylüle :) diş mi bilmiyorum ama damakları beyaz duruyo çıksa da rahatlasakBelki diş çıkarıyor dur canım ya oyüzden iştahı kapanmıştır.
Ben de bugun yayla çorbası yapacağım ilk defa vereceğim belki sever :)
bebekler büyüdüğü için artık şişmiyo göğüsler ama süt azaldığı için değil canım. benim de eskisi gibi sızlamıyo. bebeğin ihtiyacına göre üretiliyomuş süt mikratıŞimdi normalde bir göğsümü emzirirken digerinden sızma yapardı böyle emzirmedigim süre uzayınca gögüslerim dolgunlaşırdı ama şimdi gögüslerim yumuşak akıntı veya sızma olmuyor hem sanki sütun tadını da beğenmiyor gibi ağzına alıyor 4 yada 5 lokma alıyor geri bırakıyor..
Hiç böyle yapmazdı , şaşırdım...
Amin canim sagol.bende uyurken emzirmeye calisiyorum ama eger buyuk uyaniksa kucugu uyutamiyoz.dedigin gibi insallah alisirlar.Allah kolaylık versin hem çalışıp hem iki çocuk daha zor. aynen öyle ses duysun bırakıyo. uyurken emziriyorum genelde. inşallah alışırlar ek gıdaya
burun tıkanıklığı devam ediyor 2 hafta oldu neredeyse cold mix damla aldım o biraz rahatlattı birde burnunu temizliyoruz okyanus suyuyla neden hala geçmiyor anlamış değilim. keyfi yemesi yerinde olduğu için doktora götürmüyorum.Canım senin bebiş nasıl oldu
Canım o burun tıkanıklıgı 1 aydır var bizde gecmek bilmedi Periferik yanma testi tekrar yapıldımı dize canımburun tıkanıklığı devam ediyor 2 hafta oldu neredeyse cold mix damla aldım o biraz rahatlattı birde burnunu temizliyoruz okyanus suyuyla neden hala geçmiyor anlamış değilim. keyfi yemesi yerinde olduğu için doktora götürmüyorum.
hayır yaptırmadım suan zaten enfeksiyon var değerleri yüksek çıkar 7. ayda duruma göre bakarız dedi yeni doktorumuz. siz tekrar yaptırdınız mı? allah korusun kötü bişey mi ki geçmedi hala. zaten alttaki yazıyı okudum içime yine kurt düştüCanım o burun tıkanıklıgı 1 aydır var bizde gecmek bilmedi Periferik yanma testi tekrar yapıldımı dize canım
Alerjik bir cocukmu acaba. benim buyuk oglum alerjileri olan bir cocuktu.gida alerjileri cogunlukla bitti gibi.3 yasinda burnu yaz kis hep tikalidir. Tonimer Nasodrill kullaniriz ama fayda etmez. Yemesi icmesi degisirse bogazi cok atesliyse ancak o zaman hasta gozuyle bakiyoz.burun tıkanıklığı devam ediyor 2 hafta oldu neredeyse cold mix damla aldım o biraz rahatlattı birde burnunu temizliyoruz okyanus suyuyla neden hala geçmiyor anlamış değilim. keyfi yemesi yerinde olduğu için doktora götürmüyorum.
Ben 1 paket internetten siparis verdim 3 no kullanirken ama bekledigim gibi cikmadi.esnek yan bantlari fazla lastikli gevsekte baglasam fitil fitil izler hep oluyodu sıkıyodu.geceden sabaha bez değiştirmem fakat bu bezle sabah poposu islak uyaniyodu.prima ya da molfix gibi degildi.bi dede az da olsa sizdiriyordu.pek sevmedim molfix kulaniyoz.Arkadadaslar sleepy bebek bezi kullanan varmı varsa numuneyi nerden istediniz acaba Tesekkurler.
Başın sağolsun canım Allah cennette kavustursun..Günaydın kızlar uzun bir aradan sonra, babannem vefat etmişti, giremedim, keyifler iyidir umarım
Bu arada ne mutlu babaanene torununun çocuğunu görmüş ne güzelBaşın sağolsun canım Allah cennette kavustursun..
Günaydın kızlar uzun bir aradan sonra, babannem vefat etmişti, giremedim, keyifler iyidir umarım
Günaydın kızlar uzun bir aradan sonra, babannem vefat etmişti, giremedim, keyifler iyidir umarım